Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Ben suan izliyorum... Elif'e cok üzüldüm, ikisine de yazık. O kadın cok iş açıcak bunların basına.

Bide dikkat ettiniz mi
Yasemin, Sinan'ın yanındayken sacı dagnıktı. Doktor geldi dısarı cıktılar su dalgası olmustu, sonra yine dagnık model

Son düzenleme:
evet elifin durumu cok zor herkesin kaldırabileceği bir olay değil
tanem sivarın yerine baska biri olabilirdi ben beğenmedim oyunculuğunu
zelişte cok sabırlı kudrete karsı helal olsun
nermin sert kayaya tosladı adam katil ,psikopat :18:
mert ile gamze cok tatlı ya nerminin kızı cok uyuz
bakalım neler olucak

Yabanci versiyonünda bazi komik dürümlari bizimkiler nasil canlandircak cok merak ediyorm
Güzel bölümdü.. Seviyorüm bizim oyüncülari

elifin boynundaki hiç çıkarmadığı kolye çok hoşuma gidiyor kızlar ama ne yazdığını çözemedim elifmi diye yakından baktım ama benzetemedim bilen varmı?

elifin boynundaki hiç çıkarmadığı kolye çok hoşuma gidiyor kızlar ama ne yazdığını çözemedim elifmi diye yakından baktım ama benzetemedim bilen varmı?

sırasıyla çocuklarının isimleri yazıyor o kolyede çetin,tekin,necla,metin sanırım önceki dönemde dikkatimi çekmişti görmüştüm,kolye çok güzelde elifin fazla göğüs dekoltesini sevmiyorum sanki çok açıyormuş gibi geliyor maşallah bide hatun balık etli resmen gözümün içine giriyor izlerken bu konuda ben biraz rahatsızım açıkçası

tşk ederim dizide evet çok dolgun gözüküyo ama geçen bir magazin programında o kadar kilolu değildi...

nerminin kocası tam psikopat katil ya
ürperdim izlerken neler olucak acaba
teşhis için baktıkları cesedi bile o öldürüp ayarlamıs heralde
beni hayal kırıklığına uğrattın dedi cesede:18::18:

yaseminin restaurantta ki olayı cok komikti

elifle zelişe üzülüyorum ben de yazık ya kudret tam bı hıyar odun kalas
nermine de pes yanı kadın ne kadar emin yenı kocasının katil olmadıgına olmasa bıle dıyelım yaw hıc bı suphe kalmadı aklında
zaten bence nermin sırf o kendı gıbi temızlık hastası dıye o adamla evlılıgı kabul ettı
nermıne uzuldum ama kendı ektı kendı bıcıcek gıbı buyuk tehlıkeler onu beklıyo hem cocukları hem yenı kocası
entrıkalarla dolu dızı ya bayılıyorum bu dızıye

aynen nermin sırf adam temizlik hastası diye evlendi
kudrete bende sinir oluyorum
elifte cok sabırlı yani takip edip görmese ne olucaktı ömer gizlice bulusuyordu o kadınla:44:

aynen nermin sırf adam temizlik hastası diye evlendi
kudrete bende sinir oluyorum
elifte cok sabırlı yani takip edip görmese ne olucaktı ömer gizlice bulusuyordu o kadınla:44:

bence elıf cok dogru yapıyo o karıyı kendı yontemlerıyle sabırlı bı sekılde postalayarak eee bı de kocasına asık baska care de yok gıbı o yuzden
bu arada yasemının eskı kocasının duzeldıgıne ınanmıyorum fırsattan ıstıfade yasemıne kendını begendırmeye calısıyo ya ben bu adamın yasemını sevdıgıne de ınanmıyorum nıye cabalıyosa bu kadar :26:

spoiler
nermin o adamla mutluluğu yakalayacak merak etmeyin kızlar.çok farklı şeyler yaşanacak sonradan adam o kadar da kötü değil aslında hatta iyi bir adam bile.gerçi çok yıllar yıllar sonra boşanıyorlar falan olaylar yaşanıyor ama nerminin hatasıyla.ama mutlu bir evlilikleri olacak baştan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…