Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

cok uzucuydu bılıyorum ama ben cok guldum ya yasemın aglayısına resmen agıt yakıyodu :KK52::KK52::KK52::KK52:
bırde hak ettgı ıcın aglaam k gelmedı ıcımden gerızekalıya az bıle :KK31:

ben bu diziyi çok seviyorum ya...
yine zevkli bir bölümde zelişin başına gelenler haricinde tabi.
yasemin öldürcek bizi ya gülmekten çok yaşasın o emi:)
zelişin kokoşluğuna bayılıyorum zaten.
nerminin saçları konusunda fazlaca şikayet geldi sanırım ki saçlarını çok şükür açmış.
ay gına gelmişti artık sürekli aynı olmasından.
o eczaneci adama neden o kadar müsamaha gösteriyor anlamıyorum.
normalde o karakterde bir kadına yakıştıramıyorum ben.
kesip atamıyor bir türlü.
çok gıcık biri ben olsam kafasına tavayı geçirmiştim.

sonu neydı ole ya resmen gozlerım doldu ne bıcım zelıse
cokcokuzuldum ya
zelısın kocası zelısınbılerek dusurdugunusancak bence hanı zelıs ıstemıyoduya aklıma ole bı fıkrı geldı bıde su sapık avukat da bırakmıcak pesını zelısın
artı ınsallah barısamazlar salakj yazemınle sınan affetmesın bence kesınlıkle temellı degıl ama sevıyo cunku bellı azcık burnunu surtsun sonra affetsın

sonu neydı ole ya resmen gozlerım doldu ne bıcım zelıse
cokcokuzuldum ya
zelısın kocası zelısınbılerek dusurdugunusancak bence hanı zelıs ıstemıyoduya aklıma ole bı fıkrı geldı bıde su sapık avukat da bırakmıcak pesını zelısın
artı ınsallah barısamazlar salakj yazemınle sınan affetmesın bence kesınlıkle temellı degıl ama sevıyo cunku bellı azcık burnunu surtsun sonra affetsın

Insallah birsey olmaz bebege, ama olursa kesin senin dusundugun gibi olur.
Gerci nermin felan sahit oldu olaya o yuzden kocasi bisey diyemezde, avukat yapisir iyice.
Yaseminde cok saf yaa
babasini bulmasi, huyu ayni o :KK1:

Insallah birsey olmaz bebege, ama olursa kesin senin dusundugun gibi olur.
Gerci nermin felan sahit oldu olaya o yuzden kocasi bisey diyemezde, avukat yapisir iyice.
Yaseminde cok saf yaa
babasini bulmasi, huyu ayni o :KK1:

canım kan geldı zelısten kesın dustu o bebek bı de acayıp dustu merdıvenlerden sakat bıle kalabılır nomralde bı ınsan vala :KK50:
dedgın gıbı avukat yapısır kesın
bu arada nermını de baslarda ne agır kadın vala dıyosdum eskı sozlusune yanasmıyo dıye
aam kadın sankı uzaktan bakıldıgında kocasının olumunu fırsat buldu gıbı gelıyo ve kaynanasını haklı bulmuyo degılım bu konuda sarılıyo elın adamına falan kesın konusmuyo artık ıstemıyorum dıye
kırmamak ıcın yapıyo ama yanlıs be salak hıc mı aklına gelmıyo kocamı bu zehırleyebılır dıye
yasemını de sevıyodum ama cazıttı delı karı :KK52:

:KK12::KK12::KK12:

oyyy yasemin yasemin ,,,,

gülmekten öldüm yine.

emelle ikisine bayılıyorum çok gerçekçi oynuyorlar.

ama sonra yaseminin duvardaki yazıyı boyarken ki ağlamasına çok üzüldüm,

ay ne tatlı ağlıyordu öyle.

resmen hafta sonu detoksu bu dizi benim için....

Bu nermin çok enteresan ya sanki olduğundan çok farklı gibi ilerleyen bölümlerde onunla ilgili şaşırtıcı şeyler olacak gibi bir his var içimde...

o değilde şu emelin bisiklet sahnesi varya onu bi 5-6 kere izledim her izlediğimde ölüyorum gülmekten :)

Son düzenleme:
Ayneen,
Son bolumde goremedim emeli,
En son yaseminin eski kocasiyla fingirdesiyodu noldu acebaa...

düğünde beraber resim çekilmişler ya sinan geçiyodu koştu yanına yasemin hani ben istemedim resim çekilmek o kendi girmiş resme gibisinden bişeyler söyledi sonra ben onun orda olduğunu bilmiyordum falan dedi eski kocasıda yasemin ne diyosun gamzeyle seni ben almadım mı evden dedi. sinanda yasemin napıyosun dedi gitti yasemin yine kaldı öyle :)

Son düzenleme:
kızlar ya hanı nermınoglunun sucunu gızledı ya o yenı tasınan kadında oglunu gızlemek ıcın odaya tıkmıstıya
benzer ozellıklerı var
ama o kaıdnın oglunu tıkmasını dgoru bulmuyorum acıl hastaneye gıtmesı gerek zaten surası cok sacma geldı madem o oglan kızı oldurdu zelısın bebegını de dusutturdu e bu oglan zıhınsel engellı zaten onu hapse atmazlarkı hastaneye goturup tedavı ederler burada bı yanlıslık var ya da bu oglan degılde o kadının dıger oglu katıl bence

bırde kafam ııınmren dlkatın yerınde olsam ne yapardım dıye oglum bırını yanlıslıkla oldurseydı onu karakola teslım edebılırmıydım dıye cıdden dusundum (Allah korusun ) bı dedım yok yapamazdım bı de hayır dogrusu gıdıp teslım etmek kı bu fıkrım dah aagır bastı cunku yoksa hep hata yapar ama bı yandan cocugunuz ne acı yaaaaa :KK43::KK43::KK43::KK43:
evlı falan degılım bekarım bu duyguyu bılemem o yuzden evlı ve cocuklu bayanlara soram k ıstedım sız olsaydınız ne yapardınız
??????????
kımseyı Rabbım bu durumlara dusurmesın ama :21::21::21:

X