- 30 Ağustos 2010
- 4.366
- 39
ben teslim ederdim.onun vicdan azabı daha ağır.hem böyle şeylerin eninde sonunda ortaya çıkacağı belli.daha çok zarar görür.bunun dışında biraz spoiler veriyim dedim.kızlar ya hanı nermınoglunun sucunu gızledı ya o yenı tasınan kadında oglunu gızlemek ıcın odaya tıkmıstıya
benzer ozellıklerı var
ama o kaıdnın oglunu tıkmasını dgoru bulmuyorum acıl hastaneye gıtmesı gerek zaten surası cok sacma geldı madem o oglan kızı oldurdu zelısın bebegını de dusutturdu e bu oglan zıhınsel engellı zaten onu hapse atmazlarkı hastaneye goturup tedavı ederler burada bı yanlıslık var ya da bu oglan degılde o kadının dıger oglu katıl bence
bırde kafam ııınmren dlkatın yerınde olsam ne yapardım dıye oglum bırını yanlıslıkla oldurseydı onu karakola teslım edebılırmıydım dıye cıdden dusundum (Allah korusun ) bı dedım yok yapamazdım bı de hayır dogrusu gıdıp teslım etmek kı bu fıkrım dah aagır bastı cunku yoksa hep hata yapar ama bı yandan cocugunuz ne acı yaaaaa
evlı falan degılım bekarım bu duyguyu bılemem o yuzden evlı ve cocuklu bayanlara soram k ıstedım sız olsaydınız ne yapardınız
??????????
kımseyı Rabbım bu durumlara dusurmesın ama
spoiler
sinan tam evlenme teklif etmeye karar verecek ve elinde çiçeğiyle yüzüğüyle yaseminin yanına gelirken bi araba çarpacak ve komaya girecek.komadan çıktığında da hafızasını kaybedecek.yani yaseminle ayrılmış olacaklar.tabi emel bunu kullanacak.elifi de büyük süpriz bekliyor.kocasının önceden olan bir çocuğu daha geliyor başına bir de o çıkacak.