Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Ay aynen yaa.. piskopatt.. Bakalim onumuzdeki bolumde ne olacak,
Sinan yaseminin merti ankaraya yolladigini duyunca cok kotu olur galiba..

bu kesınlıkle ayrılma sebebı cnm vala oyle boyle bı yaaln degılkı bu adamcagız arayıp duruyo oglunu nasıl uzgun bu yasemın de sankı sadece kendı cocugu varmıs gıbı davranıyo
onların bırlesmelerı zaten dogru degıl bence ya bu mertle yasemının kzıının aralarındakı sevgıden dolayı

bu kesınlıkle ayrılma sebebı cnm vala oyle boyle bı yaaln degılkı bu adamcagız arayıp duruyo oglunu nasıl uzgun bu yasemın de sankı sadece kendı cocugu varmıs gıbı davranıyo
onların bırlesmelerı zaten dogru degıl bence ya bu mertle yasemının kzıının aralarındakı sevgıden dolayı

Evet kesinlikle ayrilma sebebi..
Dur bakalim neler olacak merakla bekliyorum..

[video=youtube;jfZtpc5BWg8]http://www.youtube.com/watch?v=jfZtpc5BWg8[/video]

Spoiler

Ruya degil gercekten Sinan terk edecek hakli olarak.. Sonra bi muddet ayri kalacaklar Yasemin cok cirpinacak ama nafile :)

sokoldum bu yenı fragmana ya :KK53::KK53::KK53::KK53:
gercek gıbı geldı bana ama bakalım gorucez yarın umarım kabustur cıdden :18:
yasemınde hatasını anlar umarım

Yasemin birisine gelinlik dikti gelinliği de kendi üzerinde prova ediyordu herhalde , bakalım izleyip göreceğiz...

neden ağladın yasemin haketti bence

Hak etti evette, o anki caresizligin nasil bir duygu oldugunu bilirim.
Benim okuzde ben hata yapmadigim halde evlilige hazir degilim diye nisani bozunca,
az cok terk edilmenin ne kadar zor oldugunu bilirim.
Gerci bizde durum tabi cok daha farkli..

yaseminin bencilliğinin sonucu budur.
çokta iyi yaptı sinan. haketti yasemin :KK14:

Dizi iyi hoşta şu Yasemin'in ciyak ciyak sesi ve 8 yaşında bi çocuğun zekasına sahip oluşu yok mu işte o beni deli ediyo.. :KK19:

yaseminin üzerindeki gelinlik sözde annesinin değilmiydi yani yasemin ona dikmiyormuydu,nasıl oluyorda yasemin o gelinliği giyiyor şaşırdım bi kere annesiyle arasında dağlar var annesi şişman yasemin zayıf yasemin o gelinliği giydiğinde üzerinden düşmesi lazımdı arkadından falanmı iğnelediler anlayamadım,bide sinanı tebrik ederim harika davrandı sadece kendi kızını korumak adına sinanı yıktı haketti yani:KK9:

o değilde benim 1,5 yaşında kızım var fragmanda yaseminin ağlamasından fonda çalan müzikten nasıl etkilendiyse yavrum abba diye diye hıçkıra hıçkıra ağladı dizinin son sahnesinde de müzik başlayınca dudağını büktü hemen değiştirdik kanalı yavrum bile duygusallığa ayrılığa dayanamadı..

o değilde benim 1,5 yaşında kızım var fragmanda yaseminin ağlamasından fonda çalan müzikten nasıl etkilendiyse yavrum abba diye diye hıçkıra hıçkıra ağladı dizinin son sahnesinde de müzik başlayınca dudağını büktü hemen değiştirdik kanalı yavrum bile duygusallığa ayrılığa dayanamadı..

Ay canim ya, zaten o arkadaki muzik insani bayaaaa etkilemeye yetiyor. Guzel bir secim olmus..

X