Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

bu kadınında nedir kaynanalardan çektiği yaprak dökümündeki yetmedi bu dizide de çıktı:))

[video=youtube;-6_SujNwadw]http://www.youtube.com/watch?v=-6_SujNwadw[/video]

off yıkıldımmmm zelişi seven çocuk başkasını bulmuş
ahh yakışıklı tatlı çocukkk:KK53:

son bölümde zeliş kocasına oltu taşı tesbih alıyor ya..o,oltu taşı değil,kırmızı oltu taşı olmaz:KK1:

son bölümde zeliş kocasına oltu taşı tesbih alıyor ya..o,oltu taşı değil,kırmızı oltu taşı olmaz:KK1:

hakıkaten bende bı garıplık var dıyorum ama ne :KK52::KK52::KK52:
beızde de oltu tasından tespıh var bıkac tane hıc aklıma da gelmedı ızlerken :KK52:

bu arada :
o zelıse asıkolan cocuka sınır oluyodum evlı barklı kadını rahatsız edıyo dıye sımdı dah acok sınır olmaya basladım magazada ne kırısıtırıyosun ya sınıroluyorumole sokak ortasında yok orda surda cılvelesenlere vala ayıp ya :KK47:
bu arada elıf cok salak ona da ayrı gıcıgım ne ıstedıgınıbılmıyo gerızekalı cocuklarınla mı daha cokılgılenmek ısıtoysun yoksa ısınle ılgılenıp bakıcı tutmak mı ıstıyosun bı analam veremedım bı bakıcı tututtu kadının her yerı acık dıye dehledı o gıttı madem baska tutsaydınbakıcıların suyumu cıktı
salak esını de ısınden ettı cok salak ya en sınıroldugumkarekter o dıyebulırım
yasemını sevıyorum ya kadın catlak matlak ama saf acık :KK34:
hele o emelın konusma tarsına bıtıyorum resmen benı cok eglendırıyo salak :KK52:

[video=youtube;585dgN4GhTk]http://www.youtube.com/watch?v=585dgN4GhTk[/video]

Nerminin hala eczaciyla gorusmesi cok sacma yaa.
Bence en fazla selamin aleykum aleykum selam olmali eski nisanlinla.
Neyse buyuk konusmayayim, sonucta bende nisan attim, bakarsin simdi nermini kinayipda ilerde ben samimi olurum gerizekaliyla:KK37:

nerminin bikaç bölüm önce bunu izleyen polisle tam konuşmasını vermediler sanki acaba nermin bu işi ortaya çıkarmak için polisle işbirliği falanmı yapıyor,çünkü çok saçma kadire bu kadar yakın davranması,herşeyi sineye çekmesi sonuçta ortada bi suçun olduğu kaçınılmaz ve dedikodu almış başını gidiyor neden kadire bu kadar iyi davranıyor ben bunu düşündüm tabi yanılıyorda olabilirim umarım kadirin foyası en kısa zamanda çıkar ortaya,elife sinir oluyorum çalışmıyorum diye ağlıyordu şimdi çalışıyorum çocuklarıma iyi bi anne değilim diye ağlıyor yetmezmiş gibi bide reklamlara çıkıyor artık nedense ceyda düvenciye bu rolde gıcık kaptım:KK36:

(Nermin)

Üstelik,kocasıyla ölmeden hemen önceki tartışma konusu da,
Kocasının,yatak odalarındaki tavan aynası konusunu ve yatak odası mahremiyetlerini sağa sola anlatmasıydı sözde..
Kadir öyle söylemişti Nermin'e ya..
Sonra,kocası hastanede,asla anlatmam demişti ve Nermin de özür dilemişti vs vs..
Şimdi bu kadın,Kadir'e nasıl ilgili davranabiliyor hala? Nasıl hesap sormuyor?
Telleri mi değmiyor???:KK20:

nerminin bikaç bölüm önce bunu izleyen polisle tam konuşmasını vermediler sanki acaba nermin bu işi ortaya çıkarmak için polisle işbirliği falanmı yapıyor,çünkü çok saçma kadire bu kadar yakın davranması,herşeyi sineye çekmesi sonuçta ortada bi suçun olduğu kaçınılmaz ve dedikodu almış başını gidiyor neden kadire bu kadar iyi davranıyor ben bunu düşündüm tabi yanılıyorda olabilirim umarım kadirin foyası en kısa zamanda çıkar ortaya,elife sinir oluyorum çalışmıyorum diye ağlıyordu şimdi çalışıyorum çocuklarıma iyi bi anne değilim diye ağlıyor yetmezmiş gibi bide reklamlara çıkıyor artık nedense ceyda düvenciye bu rolde gıcık kaptım:KK36:

Aa evet bak bu olabilirrr.
Insallah oyledir..

dızı ılerledıkce sınır oldugum ınsanları sevmeye basladım resmen ya
mısal yasemın cok tatlı saf dıyodum gecen yorumumda gerı alıyorum :KK52::KK52:
salak sırf kendı kızının ıyılıgı ıcın merte yalan soledı baban ankrada dıye bu nasıl bı vıcdansızlıktır ya :KK47::KK47:
emelı hıc sevmezdım sen sakrak ama ıtıcı gelıyodu son bolumde aferın kız dedım resmen yasemıne acı gercegı soledı
sınanı kafalamak ıcın onun suyundan gıdıyım dedı halbukı mertı sevdıgı falan yok salak yazemının kısacası yalakalık yapıyım dedı resmen
madem kızına zararı var o halde ya sınandan pasa pasa vazgec ya da sınanı ogluyla kabul et o senı nasıl kzıyla kabul edıyosa ve o cocugu da psıkoga falan goturun
mertte cok tehlıkelı ama ısteyerek yapmıyo o cocuk acıl yardıma ıhtıyacı var bence
ama en ıyısı sınandan vazgecmek olurdu bence cunku ıkı bırbırını seven gencın aynı evde kalmasını dogru bulmuyorum ben :KK20::KK20::KK19::KK19:

nermının de oglunu sevmıyodum ya cocuga resmen hak verdım ne dangalak bı anası var ya adamdan zerre kuskulanmıyo salak adamın bakısları yeter ya kusku duymaya
hem hıc mı anlamıyo bu kadın bu adam nıye evlenmıyo bu zamna kadar da bana halen yakınlasma cabası ıcınde dıye

elıfı hıc sormayın tıksınıyorum ondan gun gectıkce kocasına hele ayrı bı uyuz oluyorum nötr bırı oldugu ıcın

Son düzenleme:
dızı ılerledıkce sınır oldugum ınsanları sevmeye basladım resmen ya
mısal yasemın cok tatlı saf dıyodum gecen yorumumda gerı alıyorum :KK52::KK52:
salak sırf kendı kızının ıyılıgı ıcın merte yalan soledı baban ankrada dıye bu nasıl bı vıcdansızlıktır ya :KK47::KK47:
emelı hıc sevmezdım sen sakrak ama ıtıcı gelıyodu son bolumde aferın kız dedım resmen yasemıne acı gercegı soledı
sınanı kafalamak ıcın onun suyundan gıdıyım dedı halbukı mertı sevdıgı falan yok salak yazemının kısacası yalakalık yapıyım dedı resmen
madem kızına zararı var o halde ya sınandan pasa pasa vazgec ya da sınanı ogluyla kabul et o senı nasıl kzıyla kabul edıyosa ve o cocugu da psıkoga falan goturun
mertte cok tehlıkelı ama ısteyerek yapmıyo o cocuk acıl yardıma ıhtıyacı var bence
ama en ıyısı sınandan vazgecmek olurdu bence cunku ıkı bırbırını seven gencın aynı evde kalmasını dogru bulmuyorum ben :KK20::KK20::KK19::KK19:

nermının de oglunu sevmıyodum ya cocuga resmen hak verdım ne dangalak bı anası var ya adamdan zerre kuskulanmıyo salak adamın bakısları yeter ya kusku duymaya
hem hıc mı anlamıyo bu kadın bu adam nıye evlenmıyo bu zamna kadar da bana halen yakınlasma cabası ıcınde dıye

elıfı hıc sormayın tıksınıyorum ondan gun gectıkce kocasına hele ayrı bı uyuz oluyorum nötr bırı oldugu ıcın

Kiz bir ara eczacidaki kizla nisanliyim diye cenazeye gittiydi ya su eczaci adam.
Nerminin suphelenmesi o yuzden azalmis olabilir..

Kiz bir ara eczacidaki kizla nisanliyim diye cenazeye gittiydi ya su eczaci adam.
Nerminin suphelenmesi o yuzden azalmis olabilir..

e ama artık o kız gosukmuyo her dk nermının evınde bakısları bıle bı tuhaf o adam sapık resmen cnm ya anlaması lazım yıne de bence bı de o eczacı kızla hıc yakın durmuyolardıkı bellıydı yanı
o adamdan korkulur vala

e ama artık o kız gosukmuyo her dk nermının evınde bakısları bıle bı tuhaf o adam sapık resmen cnm ya anlaması lazım yıne de bence bı de o eczacı kızla hıc yakın durmuyolardıkı bellıydı yanı
o adamdan korkulur vala

Ay aynen yaa.. piskopatt.. Bakalim onumuzdeki bolumde ne olacak,
Sinan yaseminin merti ankaraya yolladigini duyunca cok kotu olur galiba..

X