Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Ay bu bolum cokosstuuuu
Elifin bebekle is gorusmesi,
Birde Zelisin o kucuk cocuga hamilelik testini degistirmesi cok hostu yaa

diğeride oğlu değilmi niye öbür oğlunu zincirlemiş kötüde davranıyor silah falan, bi arkadaş oğlu katil demişti zincirli olan o oğlu olabilirmi ben bu aileyi merak ettim lütfen spoiler..

İkisi de oglu dimi?
Aslında bana evdeki kötü niyetli gibi geldi, bakışları falan buz gibi..

Elif cok şirin yaa...

Son düzenleme:
diğeride oğlu değilmi niye öbür oğlunu zincirlemiş kötüde davranıyor silah falan, bi arkadaş oğlu katil demişti zincirli olan o oğlu olabilirmi ben bu aileyi merak ettim lütfen spoiler..

spoiler
Ikiside oglu canim... Zincirli olan oglunu annesi katil goruyor ama aslinda o katil degil sadece hasta :) Diger oglu aslinda katil :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
spoiler
ayrıca o evdeki zincirlenmiş olan oğlu yüzünden zeliş bebeğini düşürcek.o oğlan aslında iyi niyetli ama ordan kaçacak zelişlerin evine gircek zeliş de aniden görünce korkup merdivenlerden yuvarlancak bebeği düşecek.

Sinan'la ayrıldılar mı 2 sıde arkasını donup gıttıler yasemin ağladı arkadan bi müzik?

Birde yasemin çocuğun elinden nasıl kurtuldu ?

Sinan'la ayrıldılar mı 2 sıde arkasını donup gıttıler yasemin ağladı arkadan bi müzik?

Birde yasemin çocuğun elinden nasıl kurtuldu ?

evt canım ayrıldılar ama bence tekrar barışırlar birbirlerini seviyorlar çünki. eve sinan geldi kurtuldu

evt canım ayrıldılar ama bence tekrar barışırlar birbirlerini seviyorlar çünki. eve sinan geldi kurtuldu

spoiler
malesef onları büyük bi ayrılık bekliyor canım .sinana biri gelip çarpacak ve sinan uzun süreliğine komaya girecek komadan çıkınca da hafızasını kaybedecek vee yasemini hatırlamayacak.yasemin başka biriyle beraber olacak onunla evlenmeye karar verecek.gerçi sonunda yine birleşecekler ama çoook olaylar var o zamana kadar.bu arada çarpan kişi de diziye giriş yapacak o da dizide önemli biri olacak

ben şimdi seyrediyorum çok güzel bir dizi ben yasemine bayılıyorum gamze deyişini çok seviyorum

muhahahaa sinan duygusala bağladı..... kusura bakma valla o çaki gibi çocukla bende yaşamaya korkarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…