Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Evet arkadaşım ben de sahneye bayıldım ve çok güldüm

Fragmanlar cikmiss:
Biri bu:
[video=youtube;RlHTYVtoqMI]http://www.youtube.com/watch?v=RlHTYVtoqMI&feature=relmfu[/video]

evet canım ölecek ve nermini çok zor günler bekliyor

Nermine çok yazık olur ama bence ölsün o gıcık doktor bozuntusuTam dayaklık adam ya.Nermine dışardan bakan birisi bile anlar "temizlik hastası" biri olduğunu ama nasıl oluyorsa bu doktor eş anlamıyo ve bıktım senden boşanalım diyebiliyo

Bide arkadaşlar bu adam ne doktoru anlamış değilim.Bu adam veteriner hekim miKarısının psikiyatrik saplantılarını kavrayıp psikolojik yardım için arkadaşarından yardım almıyor.Birde kendisi kalp hastası olmasına rağmen aylardır içtiği ilaçları ve içeriklerini hiç mi inceleyip araştırmıyor,biz bile ağrı kesici alsak nedir ne değildir diye prospektüsüne bakıyoruz.Anlamadığım bi terslik varsa nasıl olurda kan tahlillerinden çıkmaz.

zaten nermin aynı kendi gibi bi insan bulacak en sonunda

Yok hayir soylemedilerde,
Deryanin annesi onun eski sevgilisi degilmiydi
Muhtemelen onlarin asklarinin meyvesi,
yoksa kim once sene katili ararki??

Yok hayir soylemedilerde,
Deryanin annesi onun eski sevgilisi degilmiydi
Muhtemelen onlarin asklarinin meyvesi,
yoksa kim once sene katili ararki??

aynen bende ole baglantı kurup solemıstım cnm bence de ole
burda kımse solemeyınce bombayı patlatım dedım olmadı

aa yok artık, hiç aklıma gelmemiştiii.. mertin babası anlatıyodu oğluna o kadın seni bizden almak istedi diyeee, demekki sinanın sevgilisi bu yüzden almak istemiş onuuuu

cnm sımdı sole anlatıyım bu sınanın sevgılısı ve sınan mertı dunyaya getırmıs ve cemıl de sevgılısını oldurmus handanla bırlıkte almıslar bebegı deryaymıs adı bunlar koymus mert ısmını buna mert de zavallım deryayı kenıdısının oldurdugu kucuk kardesı sanıyo
sınan da sevgılıın oldurenı aryodu zaten sınanda yerde ararken gokte buldu yanı
olaylar paralel oldugu ııcn kısaca ozetleyım dedım

aa hiç böyle düşünmemiştiimm :26: tühh büyüsü kaçtı şimdi anneme söylemeyim bari de o heyecanlı olarak izlesin

aa hiç böyle düşünmemiştiimm :26: tühh büyüsü kaçtı şimdi anneme söylemeyim bari de o heyecanlı olarak izlesin

atrık hersey cozuldu ya aynen o konuda heyecanım gıttı gıbı
ama yenı tasınan komsular benı heyecanlandırdı bakalımkımmıs onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…