dızı ılerledıkce sınır oldugum ınsanları sevmeye basladım resmen ya
mısal yasemın cok tatlı saf dıyodum gecen yorumumda gerı alıyorum
salak sırf kendı kızının ıyılıgı ıcın merte yalan soledı baban ankrada dıye bu nasıl bı vıcdansızlıktır ya
emelı hıc sevmezdım sen sakrak ama ıtıcı gelıyodu son bolumde aferın kız dedım resmen yasemıne acı gercegı soledı
sınanı kafalamak ıcın onun suyundan gıdıyım dedı halbukı mertı sevdıgı falan yok salak yazemının kısacası yalakalık yapıyım dedı resmen
madem kızına zararı var o halde ya sınandan pasa pasa vazgec ya da sınanı ogluyla kabul et o senı nasıl kzıyla kabul edıyosa ve o cocugu da psıkoga falan goturun
mertte cok tehlıkelı ama ısteyerek yapmıyo o cocuk acıl yardıma ıhtıyacı var bence
ama en ıyısı sınandan vazgecmek olurdu bence cunku ıkı bırbırını seven gencın aynı evde kalmasını dogru bulmuyorum ben
nermının de oglunu sevmıyodum ya cocuga resmen hak verdım ne dangalak bı anası var ya adamdan zerre kuskulanmıyo salak adamın bakısları yeter ya kusku duymaya
hem hıc mı anlamıyo bu kadın bu adam nıye evlenmıyo bu zamna kadar da bana halen yakınlasma cabası ıcınde dıye
elıfı hıc sormayın tıksınıyorum ondan gun gectıkce kocasına hele ayrı bı uyuz oluyorum nötr bırı oldugu ıcın