Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

[video=youtube;8Mo12AXwjzo]http://www.youtube.com/watch?v=8Mo12AXwjzo[/video]

ben izledim ama..oylesine bir bolumdu sanki eski tadi vermiyor nedense.

Bu dizideki heyecan asiri dozda degil, bir bolum kacirirsan pek bisey kacirmis olmazsin dizilerinden oldugu icin s.ki takipcileri yok.
Birde dizinin pazar gunu yayinlaniyor olmasida bir dezavantaj, cunku bir cok insan pazar gunu evde olmayabiliyorr..

Ben izledim bugun, Elife cok guldum yaaa Kocasinin suprizide cok guzeldi..

Daha az güzel bir bölümdü..

Yasemin şekerleme bişey..

Elif'e üzüldüm.. Çok çaresizdi..
Sonu tatlıya bağlandı gerçi ama berbat bir durumdu bana kalırsa yaşadığı..

Zeliş'i de seviyorum.. şahsına özel biri,sempatik..

Nermin'i sevemedim ben ya..:26:

bende nermine pek isinamadim ama dizinin ilk bölümlerinde piknikte kocasi icin balkondan sey ediyor dedigine hala gülerim

benim favorim zelisss sonra yasemin ve emel ikisi bi araya gelince cok komik tabolalar cikiyor kardes kardesleri yokmu

Elif karakteri aslında cok sanslı ..
Ne kadar bakımsız - paspal olsada onu gercekten seven ve yardımcı olmaya calısan bır eşe sahip..

Zeliş karakterı her ne kadar ıyı yasam suruyor gb dursada içlerinde aslında en caresız ve mutsuz olan o ..

Elifin kocasıda cok tatlı ya , nekadar dusuncelı bır erkek

ben elıf hakkında ole dusunmuyorum yazık bence adam eskı sevgılısıyle karısında cok gorusuyo ve elıften de sogudu gıbı kendıne bak demeye basladı pıs kokuyosun demeye basladı sonra hele kı bı de eskı sevgılkısı omerı referans olarak gosterıdıgınde omer de ben onu uzudum bu sefer uzmama dıyerek kabul etmesı benı sınır ettı vala
emel de evet paspal ama bence yıne de o kadından bın kat guzle vala bıraz kılo verse ıyı olur tabı bı de 4 cocugu var yapalım dıyınce ıyı hos bakım dıyınce kacar hememn omer de ole bı koca bence
bı de benım bu sahsı gorusum yanı omer herseye cok kayıtsız bırı ne sevındıgını bellı edıyo ne uzuldugunu bı tuhaf ben ısınamadım o karaktere ya ınsan azcık heyecanlı da olmasını bılcek hanı duygularını tam ıfade edemıyo yanı
elıfın kocası bence dusuncelı olsaydı o kadını ıse aldırmaz tanmıyorum derdı ve de kadın resmen elıfe merak etme kocanı getırırım derken omer de sarılmıs gıdıyolardı cok kotu bı durumda bence elıf koca elden gıdıyo gıbı geldı bana

[video=dailymotion;xp46n9]http://www.dailymotion.com/video/xp46n9_umutsuz-ev-kadynlary-22-bolum-fragman_shortfilms[/video]

Ben böyle düsünmüyorum.Bu diziyi gercekten seven bence öyle dalgasina izlemiyordur.Sahsen ben tek bölümünü bile kacrmadan izliyorum.

bu diziye bayılıyorum zeliş favorim süper bir kadın acayip tatlı .orjinalindede gaby yi severdim zaten.

sırf bu dizi için pazar günü misafir kabul etmiyorum. .

Ben böyle düsünmüyorum.Bu diziyi gercekten seven bence öyle dalgasina izlemiyordur.Sahsen ben tek bölümünü bile kacrmadan izliyorum.

Aslinda bu konuda haklisin ama dizinin pazar gunu yayinlanmasi bence cok buyuk bir dezavantaj cunku bir cok insana ya misafir geliyor,
yada kendileri davet ediliyolar, o yuzden takip etmek bazen cok zor.
Gerci ben internetten izleyerek telafisini yapiyorum

umutsuzların gecesi

emel ne kadar salaklastı ya ıyıce kuculdu kocasının gozunde salak cana da yukseldı oh mal cocuklarını bakıcıya bırak sen de calıs tuttugunu kopartan bırıymıs bıde peh azcıkkocanın gozune gır salak ya
ya dun acayıp guldumha nermının eskı sozlusu tavandakı aynayı gorunce bı sapık deyısı vardı kı
gerızekalı onlar karı koca sen asılsapıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…