Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

BENCEEE kadına carptıgını ılerdee ıtıraf edeceekkkk diye dusundummm

[video=youtube;eFX0gbDefkM]http://www.youtube.com/watch?v=eFX0gbDefkM[/video]

BENCEEE kadına carptıgını ılerdee ıtıraf edeceekkkk diye dusundummm

o salak bebe anneme ole bısey yapcam kı cok asırcak derken bence bunu kast etmedı kotu bısey yapcak kesın kadını oldurdugunu ıtıraf ederse nermın ogluyla gururu duyardı bence o yuzden yapmaz o gamsız bebe

çok güzel bir dizi çok severek izliyorum oyuncularda rollerine yakışıyor yeni bölümü başlasın diye bekliyorum beni sıkmayan tek dizi

zeliş nasıl hamile kalmıs anlamadım kızlar?kocasına neden kızdı anlayamadım adan nasıl bi oyun oynamıs kadına

Zelisin kocasi, zelis hamile kalsin diye dogum kontrol haplarini vitamin haplarla degistirdi.
Zeliste korunuyorum saniyodu, ama korunmuyodu. Hamile kaldi.

yasemının kankasını bu bolumde gorebıldık sukur :) omwere delı oldum bu bolum aptal ya gerızekalı neymıs efendım kızı bı kere yarı yolda bıraktım bı daha bırakmam o zman onunla evlenseydın gerızekkalı yaaaa yazık kadına uzuldum bu bolumde kocası bı naneler karıstırcak gorursunuz cıvık sey ... yasemın senın mal elden gıtmıs dıyo y aaynen ole olcak zelısın hamıle olması da ayrı bı soktu ama bellıydı yanı

o ölen kadın geri mi canlanmış ya dedikoducu sevim abla?:26:
ben mi yanlış anladım?:44:
ablasıyla sohbet ediyordu.

o ölen kadın geri mi canlanmış ya dedikoducu sevim abla?:26:
ben mi yanlış anladım?:44:
ablasıyla sohbet ediyordu.

ole bıwey yok cnm sevımın kardesı eskı konustukları bı anı hjatırlıyo da bu arada asıl benım soke eden sey handanaın uvey ogluymus o bebe :!!!!! gercek annesı uyusturucu yuzunden olmak uzeremıymıs ne ondsa handan (sevda ) almıs bu cocugu (deryayı yanı ) acayıp sırlala dolu bu cemıl abıııııııııı :)

ilk başta önyargıyla yaklaşmıştım diziye doğrusu ...yabancı versiyonunu izlediğim için...ama gerçekten çok eğlenceli bi dizi olmuş bence..yapay durmuyo yani...

zelısn cocugu olacagına ıhtımal veremıyorum.duser falan kesin.yabancı versiyonunu ızleyen bır bılgı verebılırmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…