Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

emel ne kadar salaklastı ya ıyıce kuculdu kocasının gozunde salak cana da yukseldı oh mal cocuklarını bakıcıya bırak sen de calıs tuttugunu kopartan bırıymıs bıde peh :KK14: azcıkkocanın gozune gır salak ya
ya dun acayıp guldumha nermının eskı sozlusu tavandakı aynayı gorunce bı sapık deyısı vardı kı :KK52::KK52:
gerızekalı onlar karı koca sen asılsapıksın :KK52:

Evet arkadaşım ben de sahneye bayıldım ve çok güldüm:KK52:

Fragmanlar cikmiss:
Biri bu:
[video=youtube;RlHTYVtoqMI]http://www.youtube.com/watch?v=RlHTYVtoqMI&feature=relmfu[/video]

evet canım ölecek ve nermini çok zor günler bekliyor

Nermine çok yazık olur ama bence ölsün o gıcık doktor bozuntusu:KK4:Tam dayaklık adam ya.Nermine dışardan bakan birisi bile anlar "temizlik hastası" biri olduğunu ama nasıl oluyorsa bu doktor eş anlamıyo ve bıktım senden boşanalım diyebiliyo:KK20:

Bide arkadaşlar bu adam ne doktoru anlamış değilim.Bu adam veteriner hekim mi:KK52:Karısının psikiyatrik saplantılarını kavrayıp psikolojik yardım için arkadaşarından yardım almıyor.Birde kendisi kalp hastası olmasına rağmen aylardır içtiği ilaçları ve içeriklerini hiç mi inceleyip araştırmıyor,biz bile ağrı kesici alsak nedir ne değildir diye prospektüsüne bakıyoruz.Anlamadığım bi terslik varsa nasıl olurda kan tahlillerinden çıkmaz.

Yok hayir soylemedilerde,
Deryanin annesi onun eski sevgilisi degilmiydi :KK70:
Muhtemelen onlarin asklarinin meyvesi,
yoksa kim once sene katili ararki??

aa yok artık, hiç aklıma gelmemiştiii.. mertin babası anlatıyodu oğluna o kadın seni bizden almak istedi diyeee, demekki sinanın sevgilisi bu yüzden almak istemiş onuuuu

cnm sımdı sole anlatıyım bu sınanın sevgılısı ve sınan mertı dunyaya getırmıs ve cemıl de sevgılısını oldurmus handanla bırlıkte almıslar bebegı deryaymıs adı bunlar koymus mert ısmını buna mert de zavallım deryayı kenıdısının oldurdugu kucuk kardesı sanıyo
sınan da sevgılıın oldurenı aryodu zaten sınanda yerde ararken gokte buldu yanı
olaylar paralel oldugu ııcn kısaca ozetleyım dedım :KK34:

cnm sımdı sole anlatıyım bu sınanın sevgılısı ve sınan mertı dunyaya getırmıs ve cemıl de sevgılısını oldurmus handanla bırlıkte almıslar bebegı deryaymıs adı bunlar koymus mert ısmını buna mert de zavallım deryayı kenıdısının oldurdugu kucuk kardesı sanıyo
sınan da sevgılıın oldurenı aryodu zaten sınanda yerde ararken gokte buldu yanı
olaylar paralel oldugu ııcn kısaca ozetleyım dedım :KK34:

aa hiç böyle düşünmemiştiimm :26: tühh büyüsü kaçtı şimdi :KK1: anneme söylemeyim bari de o heyecanlı olarak izlesin :KK1::KK1:

aa hiç böyle düşünmemiştiimm :26: tühh büyüsü kaçtı şimdi :KK1: anneme söylemeyim bari de o heyecanlı olarak izlesin :KK1::KK1:

atrık hersey cozuldu ya aynen o konuda heyecanım gıttı gıbı :KK52:
ama yenı tasınan komsular benı heyecanlandırdı bakalımkımmıs onlar :KK34:

X