Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emel ne kadar salaklastı ya ıyıce kuculdu kocasının gozunde salak cana da yukseldı oh mal cocuklarını bakıcıya bırak sen de calıs tuttugunu kopartan bırıymıs bıde peh azcıkkocanın gozune gır salak ya
ya dun acayıp guldumha nermının eskı sozlusu tavandakı aynayı gorunce bı sapık deyısı vardı kı
gerızekalı onlar karı koca sen asılsapıksın
Evet arkadaşım ben de sahneye bayıldım ve çok güldüm
evet canım ölecek ve nermini çok zor günler bekliyor
Fragmanlar cikmiss:
Biri bu:
[video=youtube;RlHTYVtoqMI]http://www.youtube.com/watch?v=RlHTYVtoqMI&feature=relmfu[/video]
kızalr gorurusunuz mert sınanın oglu ahanda buraya yazıyorum
Evet oyle caniim
Yok hayir soylemedilerde,
Deryanin annesi onun eski sevgilisi degilmiydi
Muhtemelen onlarin asklarinin meyvesi,
yoksa kim once sene katili ararki??
yeni taşınanlar kim ki yaa
kızalr gorurusunuz mert sınanın oglu ahanda buraya yazıyorum
Evet oyle caniim
aa yok artık, hiç aklıma gelmemiştiii.. mertin babası anlatıyodu oğluna o kadın seni bizden almak istedi diyeee, demekki sinanın sevgilisi bu yüzden almak istemiş onuuuu
cnm sımdı sole anlatıyım bu sınanın sevgılısı ve sınan mertı dunyaya getırmıs ve cemıl de sevgılısını oldurmus handanla bırlıkte almıslar bebegı deryaymıs adı bunlar koymus mert ısmını buna mert de zavallım deryayı kenıdısının oldurdugu kucuk kardesı sanıyo
sınan da sevgılıın oldurenı aryodu zaten sınanda yerde ararken gokte buldu yanı
olaylar paralel oldugu ııcn kısaca ozetleyım dedım
aa hiç böyle düşünmemiştiimm :26: tühh büyüsü kaçtı şimdi anneme söylemeyim bari de o heyecanlı olarak izlesin
atrık hersey cozuldu ya aynen o konuda heyecanım gıttı gıbı
ama yenı tasınan komsular benı heyecanlandırdı bakalımkımmıs onlar
ben görmedim orasıını yaa, elifin alt kata taşınacaktı birileri onları mı diyosn