- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
spoilermesela mertle yasemin in kızı arasında bişeyler olacak mı mert gerçek annesinin öldürüldüğünü öğrenince neler olacak birde sinanın işlediği cinayet nedir.. şimdiden teşekkürler..
dün akşamki bölüm fena değildi beğendim ama yaseminin annesi tam bi felaket bi de o kadın yaseminin annesi olacak yaşta mı Allah aşkına,bişey yapıyosanız madem biraz inandırıcı olun en azından yaşı uygun olsun
Bayiliyorum Nerminin otoritesine yaa
spoiler
mertle kız arasında bişey olmayacak.mert annesini de sinanın babası olduğunu da öğrenince iyice delircek.hatta onun yüzünden sinanla yaseminin de arası açılacak.bi de dedesi zengin ya ondan da para kalacak .babasından da iyice nefret edecek.sinan da bi polisi öldürmüş ama nefsi müdafaymış.yani suçu yokmuş.yasemin bunu öğrenecek ve baya sevinecek.
bu nerminin oğlunun planı ne.lutfen tüyo verin kızlarr
pıs pıs guluyodu vala benım aklıma sole bısey gelıyo ama sacma :) bı ark demıstı burdan orjınalınde gaymıs bu oglan suprız dıye gayım ben anne dıyıp ortalıgı karstırmasın bı de :)
Evet onu bende duymustum.ama olmaz heralde ya.dusunemıyorum o kadarını.
olmamlı bence o kadar da ılerı gıtmesınler bu arda bı ark demıs sarı kokos yok cıdden yasemının kankası ozledımmmmmm ben onu ha :)