Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

dunku bolum bana sıkıcı geldı ama ısledım yıne de pek hos degıldı zelıse hem uzuldum hem de kızdım oglanın evıne gıttıgı ıcın yasemın annesı tam bı gerızekalı acayıp yalandı bı kadın cok sınır oldum hele su nermının oglu ıyı bı dayagı hak edıyo

elif dün amma sinir etti ya.sen çocuklarına vurmuyosunda çok iyiler.:KK1:sanki kadın dövdü çocukları.var gerçektende böyle kadınlar.sinir oluyoorumm:KK47:

mesela mertle yasemin in kızı arasında bişeyler olacak mı mert gerçek annesinin öldürüldüğünü öğrenince neler olacak birde sinanın işlediği cinayet nedir.. şimdiden teşekkürler..
spoiler
mertle kız arasında bişey olmayacak.mert annesini de sinanın babası olduğunu da öğrenince iyice delircek.hatta onun yüzünden sinanla yaseminin de arası açılacak.bi de dedesi zengin ya ondan da para kalacak .babasından da iyice nefret edecek.sinan da bi polisi öldürmüş ama nefsi müdafaymış.yani suçu yokmuş.yasemin bunu öğrenecek ve baya sevinecek.

dün akşamki bölüm fena değildi beğendim ama yaseminin annesi tam bi felaket bi de o kadın yaseminin annesi olacak yaşta mı Allah aşkına,bişey yapıyosanız madem biraz inandırıcı olun en azından yaşı uygun olsun

canım orjinalinde bunu belirtiyorlardı.ben seni daha 16 yaşında lisedeyken doğurdum falan diyordu.bizi arkadaş sanıyorlar falan diye bi muhabbet vardı hep.gerçi burda öyle bişey de demiyorlar ama yinede genç görünümlü yapmışlar

nerminin otoritesinin kendine bi faydası yok ama kendi ailesiyle başedemiyo

spoiler
mertle kız arasında bişey olmayacak.mert annesini de sinanın babası olduğunu da öğrenince iyice delircek.hatta onun yüzünden sinanla yaseminin de arası açılacak.bi de dedesi zengin ya ondan da para kalacak .babasından da iyice nefret edecek.sinan da bi polisi öldürmüş ama nefsi müdafaymış.yani suçu yokmuş.yasemin bunu öğrenecek ve baya sevinecek.

çok teşekkür ederim..

[video=youtube;fLq1WdT0kLc]http://www.youtube.com/watch?v=fLq1WdT0kLc[/video]

yasemınınn kankasıı nerelerde kac bolumdur yok kızlarrrrr

pıs pıs guluyodu vala benım aklıma sole bısey gelıyo ama sacma :) bı ark demıstı burdan orjınalınde gaymıs bu oglan suprız dıye gayım ben anne dıyıp ortalıgı karstırmasın bı de :)

Evet onu bende duymustum.ama olmaz heralde ya.dusunemıyorum o kadarını.:KK1::KK16:

spoiler
valla nerminin oğlu orjinalinde gay oluyor.babası da ölünce nerminin başına bela olup çıkıyor.nermin en sonunda onu arabaya atıp uzak bi yere beş parasız bırakıp geliyor.kızı hamile kalıyor falan.gerçi nermin de en sonunda akıl hastanesini boyluyor.amaa orda biriyle tanışıyor.resmen ruh eşi onunla evleniyor ve mutlu oluyor.gerçi o arada da baya gizemli şeyler oluyor o adamla da ilgili.

Bilindiği gibi Kanal D'de Pazar akşamları ekrana gelen Umutsuz Ev Kadınları dizisinin orjinali ABD'de uzun yıllar yayınlanan "Desperate Housewives"... Orjinal dizide Andrew isimli karakter gay olduğunu itiraf etmiş ve ailesi ile arasındaki ilişki gay olması üzerine yaşananlardan kurgulanmıştı.

Umutsuz Ev Kadınları dizisinin Kerem'i, Andrew'in Türk versiyonu... Ancak bizim dizide Kerem için gay imajı kullanılmadı. RTÜK'ün hışmından korkan ve izleyicileri rahatsız edebileceğini düşünen yapım firması, Kerem'i "okumak istemiyor, çalışmak istiyor" şeklinde kurguladı.

X