Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

maalesef daha dün izleyebildim netten ama cookkk güzel bir bölümdü yine.harika bu dizi yaa.cok seviyorum.
bir dahaki bölümde fena olacaga benziyor:KK52:

Pazar günleri evde olmadığım için seyretmenin bana kısmet olmadığı bir dizidir "Umutsuz ev kadınları".. Ama bir kaç gündür gündüz tekrarlarını veriyor kanal d, süper bir dizi bu yaa sabahları çok iyi geliyor bana :)) İnşallah bitmez.. "Desperate Housewives" gibi sezon sezon sürer :KK76:

$Adsız.png

Bu nasıl bi kazak kızlar yaa :KK9: cok komik :KK1: ay cok güldüm :KK1:

bu dizi orjinalinden biraz farklı.Olaylar Türk örf ve adetlerine göre ilerliyor bence böylesi daha iyi tam aile dizisi oluyor bu şekilde ve bu diziyi çok seviyorum:18:

Bende Yaseminin giydiği pijama takımlarına bayılıyorum hangi markanın ürünleri acaba..? Fiyatları uygunsa çeyizime bile düşünüyorum..:)

kıyafetler alışveriş istelerinden birinde satıılıyor day... day diye
çok güzel şeyler giyiyorlar ama ben yine her dizi gibi nevresimlere bayılıyourm

bence amerikan versyonunun kotu bir taklidi

pardon da neden öyle diyorsunuz?.sanki başka ülkedensiniz de.bi şey çıksın milletimiz hemen taklid diyorsunuz.illa kötülemek isteyenler var.taklid dediğiniz için izlemekten vazgeçmez insanlar.boşuna demeyin bence..

pardon da neden öyle diyorsunuz?.sanki başka ülkedensiniz de.bi şey çıksın milletimiz hemen taklid diyorsunuz.illa kötülemek isteyenler var.taklid dediğiniz için izlemekten vazgeçmez insanlar.boşuna demeyin bence..

housewıfe ın aynısı cnm cıdden basta ben de ole dıyodum ozentı bu ne bu bole ızlemem dıyodum ama gercekten daha guzel o dızıden en azından turk kulturunden ornekler var ve de zamane dısılerıne gore daha edeplı !

yahu dizi özenti değil ki direkt uyarlama telif hakkını filan ödemişler senarist olarak filan yabancı olarak gösteriyorlar zaten

yahu dizi özenti değil ki direkt uyarlama telif hakkını filan ödemişler senarist olarak filan yabancı olarak gösteriyorlar zaten

evet aynısı cnm ama hanı bızım kulturumuzden esıntıler de oldugu ıcın ıcerıgı bakımından pek de aynı degıl ama benım favorı dızım oldu :)

housewıfe ın aynısı cnm cıdden basta ben de ole dıyodum ozentı bu ne bu bole ızlemem dıyodum ama gercekten daha guzel o dızıden en azından turk kulturunden ornekler var ve de zamane dısılerıne gore daha edeplı !

biliyorum cnm aynısı olduğunu e2 den izliyorum ..
benm dediğim neden biz bir iş yapınca taklit diyorlar anlamıyorum bir türlü.çomak sokma gibi bir girişim var hep.haksızlık bu.

biliyorum cnm aynısı olduğunu e2 den izliyorum ..
benm dediğim neden biz bir iş yapınca taklit diyorlar anlamıyorum bir türlü.çomak sokma gibi bir girişim var hep.haksızlık bu.

cnm bızde hep yarısmalar taklıt hıc bırı özgün degil artı bı de bu dızı dızıye lafım yok cunku ızlıyorum :) zaten bızım dızıler yut dısnda da kanıtlanmıs bısey bu brezılya pembe dızılerını sollamıs :))

X