- 14 Kasım 2011
- 583
- 2
yaa ben yotubeden 11. bölümüne bakmak istiyorum ama umutsuz ev kadinlarini youtubeden bulamiyorum sadece fragmanlari var. :44: neden yok youtubede bu dizi offff
"""""""""""""""""""""""""
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ben yotubeden 11. bölümüne bakmak istiyorum ama umutsuz ev kadinlarini youtubeden bulamiyorum sadece fragmanlari var. :44: neden yok youtubede bu dizi offff
8 sezon oynarmı bilmem.ama gerçekten her sezon birbirinden güzeldi.Dizinin orjinali CNBC-e de 8. sezon oynuyor. Bugün rastgeldim biraz izledim;
Spoiler
Dizin hatunları, içlerinden birinin kocasının işlediği cinayet sonucunda ölüyü gömüyor suç ortaklığı ediyorlar, elebaşları da Bree yani bizdeki adı Nermin olan, bu kadın dizinin başından itibaren tipik ev kadınından tehlikeli bir kızıl haline döndü.
Bakalım bizdeki versiyonu ilerlerse umutsuz ev kadınlarının hallerini nasıl uyarlayacaklar merak ediyorum
8 sezon oynarmı bilmem.ama gerçekten her sezon birbirinden güzeldi.
desprite housewife fonemen bı dızı taklıtı o kadar kotu kı 8 sezondur devam edıyorı son sezondalar artık ben tum sezonları ınternetten aslı varken sahtelerle yetınmeyın derım ben
offfffff izleyemiyeceğim kahretsin ya
Birşey sormak istiyorum, ben Sinan'ı hep Handan'ın ölümüne sebebiyet verenleri araştırıyor sanıyordum. Ama bir arkadaşım olur mu hiç, Sinan'daki resim Handan değil ki dedi. O zaman Sinan neyin peşinde ?