Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

[video=youtube;ScC6Q5OHnJk]http://www.youtube.com/watch?v=ScC6Q5OHnJk[/video]

hiçbir dizi sitesinde izleyemiyorum.nerden izleyebilirim kızlar:KK3:

dizi bu hafta çok sapıkçaydı çoluk çocuk herkesin izlediği diziyi çığrından çıkarmazlar inşallah:KK37:

diziyi severek izlediğim bir dizi fakat bu hafta nermin ve eşinin bazı sahnelerinde kanalı değiştirmek zorunda kaldım :KK17:inşallah diziyi farklı yöne saptırmazlar ):)yasemin seni çok seviyorum tatlı kısssssssssss:KK1::KK1:büyümeyen bebek gibisin canım :KK52::KK52:

Allahım şu ikizler acayip tatlı ya bana veriversinler o derece yani hiç sıkılmam:KK1::KK1:

nerminde hem evliliği kurtarcam dio hemde nasıl temizliyem aynayı dio :)))
nerminin öne bu huyunu değiştirmesi lazım :)))

nerminde hem evliliği kurtarcam dio hemde nasıl temizliyem aynayı dio :)))
nerminin öne bu huyunu değiştirmesi lazım :)))

zor ama degısscek gorursunuz fılm bıle ızledı ya yuh tvyı degıstırdım hemen bı de dıger dızılerden daha edeplı en azından dıyodum utandım :)

ben önce aynanın ne işe yarayacağını anlamadım. nerminle kocası yatağa uzanınca jeton düştü:KK28:

aş kendini nermincim aş:KK23: kontrolü bırak artık elinden :KK1::KK9::KK9:

ama niye illa tavanda ona pek anlam veremedim yaa :) duvarda olsa olmuyo mu

diziyi severek izlediğim bir dizi fakat bu hafta nermin ve eşinin bazı sahnelerinde kanalı değiştirmek zorunda kaldım :KK17:inşallah diziyi farklı yöne saptırmazlar ):)yasemin seni çok seviyorum tatlı kısssssssssss:KK1::KK1:büyümeyen bebek gibisin canım :KK52::KK52:

kızlar bu dizinin orjinal versiyonu bol sevişmeli ve müstehcen konuşmalar çok rahat yapılıyor.ayrıca nerminin oğlu gay olacak :KK1: bakalım onu nasıl uyarlıyacaklar.hemi de nermin kendini öyle bir aşacak kiiii:KK47:

X