Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

hayırr canım ne kalkması yılbaşı olduğu için yayınlanmadı bazı dizilerde öyle..ve kalksa ceyda düvenci hep twitterde yazardı.yarın falan fragman çıkar..

Son düzenleme:
hayırr canım ne kalkması yılbaşı olduğu için yayınlanmadı bazı dizilerde öyle..ve kalksa ceyda düvenci hep twitterde yazardı.yarın falan fragman çıkar..

ıns oledır cnm ya ama sankı gecenlerde dızının alt kosesınde fınal yazmıyomuydu yoksa baska dızıyle mı karıstırdım kı ben

pazar günü saat 22 de pat die kestiler
aşk tarifi denen bir filmi loydular
o neden?

canım benim yılbaşı olduğu için her kanal abancı sinema koydu behzat ç de yoktu.dün al yazmalım bile yoktu.bazıları tatil yapıyorlar.ve kalksa yapımcı armağan çağlayan açıklardı eminim:KK16::KK16:

[ı]canım benim yılbaşı olduğu için her kanal abancı sinema koydu behzat ç de yoktu.dün al yazmalım bile yoktu.bazıları tatil yapıyorlar.ve kalksa yapımcı armağan çağlayan açıklardı eminim[/ı]:KK16::KK16:

tamam da bnmi yanlış hatırlıyorum acaba

yeni bölümünü izliyorduk rekalam girdi başka filme geçti
o kadar kısamıyıdı o günlük yani
hatta bnde döndüm 2012 vardı star tv de onu izledim

tamam da bnmi yanlış hatırlıyorum acaba

yeni bölümünü izliyorduk rekalam girdi başka filme geçti
o kadar kısamıyıdı o günlük yani
hatta bnde döndüm 2012 vardı star tv de onu izledim

evet 2012 vardı.yeni değildi canım 14.bölüm bu hafta çıkacak.pazar gününkü bölüm 13. bölüm yani eski bölümdü.eski olduğu için kestiler.bende tekrar olduğu için 2012 yi izledim.:KK16:

[video=youtube;GogtMI2Hx00]http://www.youtube.com/watch?v=GogtMI2Hx00[/video]

X