Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

zeliş çok komik yaa

bakalım nermin o alçak behçete ne yapacak.sürüm sürüm süründürür inşallah

yaseminle çok benziyoruz,açıklama yapmaları falan....o biraz daha abartılı tabi

Son düzenleme:
yaseminin konuşmalarına katılıyorum gülmekten ya geçen hafta yemeğe çağırıcaktı sinan beyciğini yarın geece seni ve gamzeyi yemeğe davet ediyorum diyorsonrada dönüp ha gamze zaten bizim evde onu davet edemem de diyor ya

Yasemin'in kurdugu cümleler ve onlari söyleyis tarzina bende bayiliyorum.cok $eker bir hatun yaa.

Kanal D’nin sevilen dizisi “Umutsuz Ev Kadınları”nın bu Pazar ekrana gelecek bölümünde, mahallenin öldürülen dedikoducusu Sevim’in ablası Suna, mahalleye geliyor.

Soğuk bir tip olan ve Sevim’den çok hoşlanmadığını rahatlıkla söyleyebilen Suna (Şenay Aksoy ), kardeşi Sevim’in başına ne geldiğini öğrenmeye çalışıyor. Ve, kardeşine ne olduğunu öğrenene kadar da mahalleden gitmemeye kararlı.

Sevim, kardeşinin katilini bulabilecek mi? Kimlerden ve nelerden şüpleniyor? sorularının da yanıt bulacağı bu bölümde heyecan zirveye tırmanıyor.

MED Yapım - Abc Studios ortak yapımı olan, başrolleri; Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Özge Özder ve Songul Öden’in paylaştıkları “Umutsuz Ev Kadınları”, Pazar akşamları saat 20.00’de Kanal D’de ekrana geliyor.

Yasemin cok komik yaa, gülmekten yerlere yatıyorum.

sen elin odununa niye şefkat gösteriyorsun ya adı üstünde elin odunu bak elin odunu diyorum benim odumun demiyorum
vee ardından -seni seviyorum ben ya - ne güzel cıksın ağzından

bu diziyi izlemiyordum ama o ses reklama girdiğinde baktım biraz.yasemin şarkı söylüyordu koptum yaaa

bu diziye bayiliyorum..
gercekten izlenilcek bir dizi..
buyuk ihtimalle yabanci versiyonunuda izlemeye baslarim

yaa ben yotubeden 11. bölümüne bakmak istiyorum ama umutsuz ev kadinlarini youtubeden bulamiyorum sadece fragmanlari var. :44: neden yok youtubede bu dizi offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…