Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Ben Yasemin'in gömlek ve hirkalarina bayiliyorum.cok tatli giyiniyor.
Daybuyday sitesi onlarin kiyafetlerini satisa cikarmis cikarmasina ama ben
Yasemin'in o güzelim hirkalarini bulamadim orada.degisik seyler vardi.

yasemin benim de favorim. zelişin sürekli leoparlı giyinmesinden sıkıldım ya. elifin durumu çok fena. ben sabahları bi çocuğu hazırlayana kadar canım çıkarken onun durumunu düşünemiyorum yani. bu arada müjganın yani yeni bakıcının davranışları çocuklarla ilgilenmesi taktikleri herşeyi oyunlaştırarak çocukları yönetmesi çok güzel de ama biz anneler öyle olamıyoruz işte. çünkü bi çok şeye yetişmek zorundayız. tek işimiz çocukları yedirip okula göndermek değilki. offf.behçetin kokteylde karşılaştığı kadını otel oda kpısında reddetmesini de takdir ettim doğrusu.zelişin kocası olsaydı kapıda soyunmuştu yani.bunun dışında yaseminin giyim tarzı ve saçlarının rengini ben de beğeniyorum.
ve bu dizi beni güldürüyor gerçekten ..sinan ve yasemin çok sevimli.

aaaaaaa behçet aldatmış bi de kalp krizi geçirmiş. o kısmı ben kaçırmışım nasıl olduysa. göstermedilermi acaba???

aaaaaaa behçet aldatmış bi de kalp krizi geçirmiş. o kısmı ben kaçırmışım nasıl olduysa. göstermedilermi acaba???

behçet aldattı mı en son otel odasından kapıdn geri dönmüştü sonraa geri mi gitti kadının yanınaaa:44::44::44:

ben daha demin nette izleyebildim ancak.
bu bölüm cok eglenceliydi bence.
Yasemin'in Sinan'i karsilamasina kahkahalarla güldüm.komsulara
tamir diye yutturmaya calisiyor.Elif'inde bakici kizi kiskanmasi cok komikti.
rüyasina gülmekten öldüm.
Nermin, Behcet'i ziyaretinde, yumusak yaklasip birden yilan gibi soktu ya
ödüm patladi valla.artik kesin bosanirlar.
Zelis'in hastaneye getirdigi hava temizleme makinesi zannedrsem reklam amacliydi demi.
artik moda oldu,dizilerde reklam esyalarini senaryo geregi gibi gösteriyorlar.

Behçet hayatının hatasını yaptı. Tamam Nermin'in tavırlarını sevmiyorum esir etmiş herkesi evin içinde ama kocası bunu da yapmamalıydı sonuç olarak bu kadın ailesi için çalışıyor ancak çocuğa verdiği cezayı destekliyorum çünkü oğlu çok vurdumduymazdı. Elif ne güzel çocuk bakmaktan kurtuldu evin işine kendine zaman ayırıyor ama bu seferde bakıcıyı taktı ama herhalde bende olsam kıskanırdım yaa kız mum etti çocukları valla. Acaba ilerde Elif'in kocası da bakıcıya yanaşır mı ki. Yasemin yine kırdı geçirdi peruk süperdi ya bir de yaptığı yemekler adamın mide ülserlik olacak hele tatlı geldiğinde ben yapmadım deyince yasemin ohh iyi beri dedi ya koptumm.. Cemil'in oğluna çok üzüldüm ya babasının evine dönmek zorunda kaldı ama babası onu iyi karşıladı bence o çocukta bir problem var. Zeliş'te tüm eşyaları topladı yaa hizmetçinin gözü kaldı altınlarda. Kaynanası söylediklerini duydu galiba nefes alıyor gibiydi.

'Dürüye'nin Güğümleri' dizisinde Duran Ağa'yı canlandıran Uğur Çavuşoğlu, 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin kadrosuna dahil oldu. Çavuşoğlu dizide Nermin’in eski sözlüsü Kadir’i canlandıracak.

Dizinin bu pazar ekrana gelecek bölümünde; kocası Behçet’in ihanetine uğrayan Nermin'le eski sözlüsü Kadir’in yolları yıllar sonra tekrar kesişiyor.

Nermin’in zamanında Behçet yüzünden terk ettiği eski sözlüsü Kadir (Uğur Çavuşoğlu), Nermin’in oturduğu mahallenin yakınlarında bir eczane açıyor ve Nermin ile Kadir yıllar sonra tekrar buluşuyor. Nermin’e hâlâ aşık olan Kadir, ona olan ilgisini de saklamıyor.

Behçet’in ihanetine uğrayan Nermin’in tavrı ne olacak? Kocasından intikam alacak mı? Kadir’in gelişini kocasına karşı kullanacak mı? Behçet bu durumu nasıl karşılayacak? Tüm bu sorular, dizinin pazar akşamı ekranlara gelecek yeni bölümünde cevabını bulacak

'Dürüye'nin Güğümleri' dizisinde Duran Ağa'yı canlandıran Uğur Çavuşoğlu, 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin kadrosuna dahil oldu. Çavuşoğlu dizide Nermin’in eski sözlüsü Kadir’i canlandıracak.

Dizinin bu pazar ekrana gelecek bölümünde; kocası Behçet’in ihanetine uğrayan Nermin'le eski sözlüsü Kadir’in yolları yıllar sonra tekrar kesişiyor.

Nermin’in zamanında Behçet yüzünden terk ettiği eski sözlüsü Kadir (Uğur Çavuşoğlu), Nermin’in oturduğu mahallenin yakınlarında bir eczane açıyor ve Nermin ile Kadir yıllar sonra tekrar buluşuyor. Nermin’e hâlâ aşık olan Kadir, ona olan ilgisini de saklamıyor.

Behçet’in ihanetine uğrayan Nermin’in tavrı ne olacak? Kocasından intikam alacak mı? Kadir’in gelişini kocasına karşı kullanacak mı? Behçet bu durumu nasıl karşılayacak? Tüm bu sorular, dizinin pazar akşamı ekranlara gelecek yeni bölümünde cevabını bulacak

vay be.demek Nermin'de ataga geciyor.
ama bence o Kadir Nermin'den hizla kacsin.o titizligiyle onuda biktirir:KK1:

buyrun fragman

[video=youtube;QXSiqaBhTbI]http://www.youtube.com/watch?v=QXSiqaBhTbI[/video]

Zeliş in iş bulma serüvenine koptum :KK1:

Filmin konusu nedir? "Bir kadının arayışı diye özetleyebiliriz" adamın el hareketine dikkat :KK53:

"Dürüm kılığına girebilir misiniz?" :KK9:

Son düzenleme:
X