- 21 Haziran 2007
- 5.700
- 12
- 46
ben bizim yenge,feriha,leyla mecnunu izliyorum gerisini burdan fragmanlardan takip ediyorum :) orda çok pis karakter fesatın teki.boğasın gelir
Teşekkürler canımm, Sevim tam bir geberesiceydi zatentamam canim.
spoiler:
Cemil Handan'i tehdit edenin Sevim oldugunu ögreniyor ve onu kadinin kendi evinde boguyor,öldürüyor.YAni Sevim ortadan kalkti.
Yasemin cephesinde de; Sinan eve geliyor ve YAsemin'i para ve silahla yakaliyor.Yasemin'i evden kovuyor ve bir daha onunla görüsmek istemedigini söylüyor.
Evet yaa Ferihada da tam bir pislik, hele o basına başörtüyü sarıp alttan kendini boğazlıyo gibi bağlaması cok komik duruyor, o cıkınca gülmekten ölüyorumben bizim yenge,feriha,leyla mecnunu izliyorum gerisini burdan fragmanlardan takip ediyorum :) orda çok pis karakter fesatın teki.boğasın gelir
yuppiiiiiiii pazar geldi keyifle bekliyorum
tamam canim.
spoiler:
Cemil Handan'i tehdit edenin Sevim oldugunu ögreniyor ve onu kadinin kendi evinde boguyor,öldürüyor.YAni Sevim ortadan kalkti.
Yasemin cephesinde de; Sinan eve geliyor ve YAsemin'i para ve silahla yakaliyor.Yasemin'i evden kovuyor ve bir daha onunla görüsmek istemedigini söylüyor.
cemil handanı tehdit edenin sevim olduğunu nasıl öğreniyor?spoilerle cevap verebilirmisiniz çok merak ediyorumda?
handanın neden kendini öldürdüğü ortaya çıkmadı. çocuk ben deryayı küçükken yanlışıkla öldürdüm dedi o kadar. sandıktan de genç kadın cesedi çıkmış, hiç bişi anlamadım :44:
behzat ç. ile denk gelmesi kötü oldu
vakit bulursam netten bakıcam
bu bölümde o şantajcı teyze olduğu çıktı mı ortaya handan olayında
aynen ya behzat ç le kötü gitti
zelişede şantaj yaptı yazık kadının 22 ayar kolyesini aldı
sevim bakkala dert yanıyordu emel şöyle böyle diye,cemilde arkadaydı,elektrik faturasını falan yazdım ödemedi falan dedi.anladı cemil.sevimi öldürdü gömdü
bir an sasirdim,sagima soluma bakiyorum.dedim aaaa bugün pazarmi kiii.kacirdimmi simdi diziyi,ayni zamandada hemen saate baktim.ama yok anladimki yarin pazar.bugün daha cumartesi