Star'da yeni başlayan tek başımıza dizisine baktım ben ama ilk bööümdü ya erken bitti bende umutsuzlara baktım yine baya da seyrettim yine de. Ya Elif'in hali neydi öyle gözler vampir Edward gibiydiii çocuklar ve kocası o halinden nasıl korkmuyor hayret
kadın artık iyice çıldırdı. Yolu temizlemeleri de komikti fırçalar, kovalar felan.
Ama Nermin'in hali kötüydü üstelik kendi annesi de çarpıp kaçan biri yüzünden ölmüştü o yüzden çocuğunu ihbar edebilir ki bence yapması lazım çünkü çocuğun ders aldığı felan yok umrunda değil. Böyle vicdansız çocuklar görmedim. Zeliş gerçekten çok bencil. Kaynanası yatıyor orada ama o odada yemek yediklerinden şikayet ediyor. Yine iyi yırttı yaa.. Gerçi pek suçu da yoktu da meyillenme de var hani çocuğa. Yazık kadına valla nasılda çarpmış vicdansız çocuk. Sinan'ın foyalar ortaya çıkacak gibi. Ay yasemin de ne salak yaa.. Aldı tabancayı bir de kendini vurdu. Şimdi nasıl açıklayacak durumu acaba. Haksız duruma düşecek. Handan'ın kocası kiralık katil tutmuş. Konuşmasından korkuyor kadının belli ki. Bu arada bir tiyo, bu dizinin orjinalinde Handan'ın oğlu şu fettan kadın var ya evi yanan ona çiçekler gönderiyormuş felan aşık oluyormuş. Var onda bir sapıklık bişiler ama çıkacak ortaya kesin annesi de onun yüzünden öldü.