Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

evet meleğim ya bu bölüm benide pek sarmadı

Star'da yeni başlayan tek başımıza dizisine baktım ben ama ilk bööümdü ya erken bitti bende umutsuzlara baktım yine baya da seyrettim yine de. Ya Elif'in hali neydi öyle gözler vampir Edward gibiydiii çocuklar ve kocası o halinden nasıl korkmuyor hayret kadın artık iyice çıldırdı. Yolu temizlemeleri de komikti fırçalar, kovalar felan. Ama Nermin'in hali kötüydü üstelik kendi annesi de çarpıp kaçan biri yüzünden ölmüştü o yüzden çocuğunu ihbar edebilir ki bence yapması lazım çünkü çocuğun ders aldığı felan yok umrunda değil. Böyle vicdansız çocuklar görmedim. Zeliş gerçekten çok bencil. Kaynanası yatıyor orada ama o odada yemek yediklerinden şikayet ediyor. Yine iyi yırttı yaa.. Gerçi pek suçu da yoktu da meyillenme de var hani çocuğa. Yazık kadına valla nasılda çarpmış vicdansız çocuk. Sinan'ın foyalar ortaya çıkacak gibi. Ay yasemin de ne salak yaa.. Aldı tabancayı bir de kendini vurdu. Şimdi nasıl açıklayacak durumu acaba. Haksız duruma düşecek. Handan'ın kocası kiralık katil tutmuş. Konuşmasından korkuyor kadının belli ki. Bu arada bir tiyo, bu dizinin orjinalinde Handan'ın oğlu şu fettan kadın var ya evi yanan ona çiçekler gönderiyormuş felan aşık oluyormuş. Var onda bir sapıklık bişiler ama çıkacak ortaya kesin annesi de onun yüzünden öldü.

Kendi başına gelince öyle olmuyor. Zaten dizideki durum bu kim neyi yargılarsa başına geliyor/gelecek. İleriki bölümlerde de göreceksiniz.

bence nermin oğlunu kesin verir

hakkaten ya yaseminde ne sakar ama o sevgilisi çok hoş yaa

dizimiz 9. bölüme gidiyor ve bende hala heyecanini kaybetmedi.cünkü ben cogu dizileri genelde 5. bölümde birakirim.cok begendigim,heyecanini yitirmeyen dizileri secerim arasindan.bu dizi masallah güzel gidiyor.fragmanlari bile heyecanla bekliyorum.oyuncularida karakterleride cok sevdim.

cumartesi gününü iple çekiyorum elif merdivenden düşüyor :S hep bu cin çayı denen meret başta benim bile hoşuma gitti ama ne hale soktu kadını nerminin oğlunu polise vermesi gerek bence

bu diziye bayılıyorum umarım temposunu hiçbi zaman kaybetmez kaliteli bi yapım olmuş

Ay cok fena o Sevim yaa..
Zelişi de görmüş, bazı insanlar ne kadar fesat ya.. Arkadası olamaz mı akrabası olamaz mı? Zeliş ağzının payını vermeli o Gıcık Sevime

Bu bölüm de güzel olacak gibi görünmüyor, artık gülemiyoruz bile doğru düzgün, üff

orjinalinin 8. bölümünü izledim bugün.o önde gitmis biraz,bu yüzden Sevim'e ne olacagini gördüm.tüh bende heyecani kacmasin diye ilerleyen bölümlere bizimki yayinlandiktan sonra bakiyorum.

orjinalinin 8. bölümünü izledim bugün.o önde gitmis biraz,bu yüzden Sevim'e ne olacagini gördüm.tüh bende heyecani kacmasin diye ilerleyen bölümlere bizimki yayinlandiktan sonra bakiyorum.

ne oluyo canım spoiler yapıp söylesene merak ettim..

ne oluyo canım spoiler yapıp söylesene merak ettim..

tamam canim.
spoiler:

Cemil Handan'i tehdit edenin Sevim oldugunu ögreniyor ve onu kadinin kendi evinde boguyor,öldürüyor.YAni Sevim ortadan kalkti.

Yasemin cephesinde de; Sinan eve geliyor ve YAsemin'i para ve silahla yakaliyor.Yasemin'i evden kovuyor ve bir daha onunla görüsmek istemedigini söylüyor.

Son düzenleme:

ferihada da el atsalar o kadına iyi olacak.bu arada ben izlemiyorum bunu yabancısını izlemiştim.

ferihada da el atsalar o kadına iyi olacak.bu arada ben izlemiyorum bunu yabancısını izlemiştim.

ben de aslında tam olarak izleyemiyorum bu diziyi. forumda bakınırken ilgimi çekti başlık. ben orjinal versiyonun 8 sezonundayım. belki de o yüzden keyif alamadım, olacakları aşağı yukarı bilmek de pek iyi olmuyor. ama oyuncular doğru seçilmiş. sadce gaby nin karşılığı olan hanımın çiftliğindeki kadına gözüm alışamadı görünce. ordaki , güzel, fit, iş güzar, pratik zekalı, minyon ama seksi, komik bir tip, bizdeki iri kıyım olduğundan onun gibi cilveli ve kıvrak gelmedi. ama hakkını verirlerse güzel dizidir vesselam.

iki dizide med yapimin oldugundan oyunculari degistirip duruyolar dizi arasinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…