Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

ben bizim yenge,feriha,leyla mecnunu izliyorum gerisini burdan fragmanlardan takip ediyorum :) orda çok pis karakter fesatın teki.boğasın gelir:KK15:

aa demek iki dizide de ayni özellikte insani oynuyor,cünkü onun icin kurdugun cümle kesinlikle bu dizide de onu anlatiyor.
demekki kadina pis karakterleri yakistirdilar.

tamam canim.
spoiler:

Cemil Handan'i tehdit edenin Sevim oldugunu ögreniyor ve onu kadinin kendi evinde boguyor,öldürüyor.YAni Sevim ortadan kalkti.

Yasemin cephesinde de; Sinan eve geliyor ve YAsemin'i para ve silahla yakaliyor.Yasemin'i evden kovuyor ve bir daha onunla görüsmek istemedigini söylüyor.
Teşekkürler canımm, Sevim tam bir geberesiceydi zaten :KK53::KK1:

ben bizim yenge,feriha,leyla mecnunu izliyorum gerisini burdan fragmanlardan takip ediyorum :) orda çok pis karakter fesatın teki.boğasın gelir:KK15:
Evet yaa Ferihada da tam bir pislik, hele o basına başörtüyü sarıp alttan kendini boğazlıyo gibi bağlaması cok komik duruyor, o cıkınca gülmekten ölüyorum :KK9::KK1:

tamam canim.
spoiler:

Cemil Handan'i tehdit edenin Sevim oldugunu ögreniyor ve onu kadinin kendi evinde boguyor,öldürüyor.YAni Sevim ortadan kalkti.

Yasemin cephesinde de; Sinan eve geliyor ve YAsemin'i para ve silahla yakaliyor.Yasemin'i evden kovuyor ve bir daha onunla görüsmek istemedigini söylüyor.

cemil handanı tehdit edenin sevim olduğunu nasıl öğreniyor?spoilerle cevap verebilirmisiniz çok merak ediyorumda?

cemil handanı tehdit edenin sevim olduğunu nasıl öğreniyor?spoilerle cevap verebilirmisiniz çok merak ediyorumda?

spoiler

Cemil'in tuttugu adam ögreniyor.orjinalinde Emel emlakci,bizde issiz ama.neyse Cemil'in tuttugu adam Emel'le bir arsa hakkinda görüsmek istiyor.Emel'de o arsa icin düsündügü projeyi bir kagida yazmis.adam diyorki degisik güzel bir kagit.Emel diyor,onu Sevim'den caldim.o benim parami caldi bende ondan esyalarini caliyorum.orada adam anlyorki o Handan'a gönderilen kagitla bu kagit ayni,yani SEvim'indi.gidip Cemil'e söylüyor bunu.

Son düzenleme:
evde misafir vardı takip edemedim handan niye ölmüş oğlu gamzeye bişeyler anlatıyordu duyamadım çok merak ediyorumm

handanın neden kendini öldürdüğü ortaya çıkmadı. çocuk ben deryayı küçükken yanlışıkla öldürdüm dedi o kadar. sandıktan de genç kadın cesedi çıkmış, hiç bişi anlamadım :44:

spoiler

sandıktaki ceset mertin annesi

behzat ç. ile denk gelmesi kötü oldu
vakit bulursam netten bakıcam
bu bölümde o şantajcı teyze olduğu çıktı mı ortaya handan olayında

behzat ç. ile denk gelmesi kötü oldu
vakit bulursam netten bakıcam
bu bölümde o şantajcı teyze olduğu çıktı mı ortaya handan olayında

aynen ya behzat ç le kötü gitti
zelişede şantaj yaptı yazık kadının 22 ayar kolyesini aldı:KK1:
sevim bakkala dert yanıyordu emel şöyle böyle diye,cemilde arkadaydı,elektrik faturasını falan yazdım ödemedi falan dedi.anladı cemil.sevimi öldürdü gömdü

aynen ya behzat ç le kötü gitti
zelişede şantaj yaptı yazık kadının 22 ayar kolyesini aldı:KK1:
sevim bakkala dert yanıyordu emel şöyle böyle diye,cemilde arkadaydı,elektrik faturasını falan yazdım ödemedi falan dedi.anladı cemil.sevimi öldürdü gömdü

aa öldürdü mü :KK53:
oh olmuş ne gıcık kadındı rahmetli hiç sevmezdim:KK1:

bu bölümü hic sevmedim, cok SIKICIYDI..
bi en basinda yaseminin kizim var bana bisey yapma demesine ve o hallerine güldüm
yaseminde olmasa dünki bölüm hic cekilmezmis.

^Bu siteden seyredebilirsin canim,

Son düzenleyen: Moderatör:
X