Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Bu diziyi severek izliyorum çok beğeniyorum oyuncuları ama yasemin sana bayılıyorummmmm tatlı cadı :):)ne şeker şey ya bu hatun:KK1:

gerçekten cok güzel bir dizi olmuş annemle karakter seciyoruz kendimize annemin en sevdiği karakter elif :KK70: benim ise yasemin :) bayılıyorum ona ve kızına ama özellikle kızının zekiliğine annesine akıl vermesine :):KK1:

sandıkta çocuğun annesinin cesedi var diye hatırlıyorum ben.
Gerçi yerli versiyonu izlemedim belki değişiklikler olmuştur.

spolier

hayır sandıktaki çocuğun annesi, sinanın eski kız arkadaşı, deryada çocuğun evlatlık alınmadan önceki adı, zeliş yakalanacak ama titiz kadının oğlu kaynanaya ona çarpıp öldürecek

spoiler
ben şöyle tane tane bi anlatayım.sinanın yıllar önce bir kız arkadaşı varmış.uyuşturucu bağımlısıymış.sinandan hamile kalıyor ve çocuğunu bu intihar eden kadına bırakıyor gidiyor.sonradan uyuşturucudan kurtuluyor.çocuğunu almaya geliyor.tabi bunlar çocuğa alışmış vermiyorlar kadını öldürüyorlar çocuğun oyuncak sandığına koyup ağacın altına gömüyorlar.yani çocuk aynı zamanda sinanın çocuğu.tabi bu oğlanın ismi o zaman deryaymış kendileri değiştirmiş.o dedikoducu kadının nerden bildiğine gelince, o kadının kardeşi yıllar önce bir hastanede çalışıyormuş ve uyuşturucu bağımlısı olan kız da bu hastanede tedavi görüyormuş.dedikoducu olan da ordan biliyor ve tehtit ediyor.sinanın konuştuğu yaşlı adam da öldürülen sinanın kız arkadaşının babası.o da torununu istiyor.sinan intikam için geldi bu mahalleye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dizide nerminin çocukları bir acayip çok iticiler hele konuşmaları yüz hareketleri sinir oluyorum onlara özellikle oğluna saçı sakalı keçi gibi :):)::KK1:

ay evet ya ne saygısız çocuklar dimi. ağzı burun eğerek anayla babayla konuşulurmu ya. ne biçim örnek oluyorlar. ayrıca nermin gibi bi kadın bu çocukları yaş iken eğitememişmi istediği gibi. bunlar bu kıvama nasıl gelmişler???

spolier

hayır sandıktaki çocuğun annesi, sinanın eski kız arkadaşı, deryada çocuğun evlatlık alınmadan önceki adı, zeliş yakalanacak ama titiz kadının oğlu kaynanaya ona çarpıp öldürecek

spoiler
ben şöyle tane tane bi anlatayım.sinanın yıllar önce bir kız arkadaşı varmış.uyuşturucu bağımlısıymış.sinandan hamile kalıyor ve çocuğunu bu intihar eden kadına bırakıyor gidiyor.sonradan uyuşturucudan kurtuluyor.çocuğunu almaya geliyor.tabi bunlar çocuğa alışmış vermiyorlar kadını öldürüyorlar çocuğun oyuncak sandığına koyup ağacın altına gömüyorlar.yani çocuk aynı zamanda sinanın çocuğu.tabi bu oğlanın ismi o zaman deryaymış kendileri değiştirmiş.o dedikoducu kadının nerden bildiğine gelince, o kadının kardeşi yıllar önce bir hastanede çalışıyormuş ve uyuşturucu bağımlısı olan kız da bu hastanede tedavi görüyormuş.dedikoducu olan da ordan biliyor ve tehtit ediyor.sinanın konuştuğu yaşlı adam da öldürülen sinanın kız arkadaşının babası.o da torununu istiyor.sinan intikam için geldi bu mahalleye.

ooo neler oluyomuş neler :KK53::KK24:

Başlasa artık şu yeni bölüm yaa çok merak ettim neler olucak zavallı zelişş :26:

Bu bölümünü ben cok beğenmedim, doğru düzgün güldürmedi bile :KK50:

Nerminin cocuklarına nasıl sinir oldum ya vicdansızlar, birde banane demez mi resmen dondum kaldım tavırlarına :KK53:
Elife de cok üzüldüm ama cok tatlıydı gene de. :KK51:
Emel de kendini gösterebildi bu bölüm.. O cadıyla tartıştırmaları beni biraz eğlendirdi.
Kayınvalide komadan cıksa bile Zeliş yırttı sayılır artık :KK8:

X