Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Nermin de çok komikti. O kadar alışveriş yaptı, giyindi, süslendi, püslendi ama sonra herşeyi berbat etti.

Son düzenleme:
ben şöyle işine hakim bitkilerden gerçekten anlayan bi aktar bulsam dicem
bana şöyle enerji veren yorgunluk nedir bilmeyen bi karışım yap diye
yakında piyasaya düşer elifin cin çayı diye

kesinlikle cikar, cünkü herkes merak etti simdi gercekten öyle bi cay var mi diye.
ben elifin halini gördükce cocuktan soguyorum yazik ya...
kocada yok hic ortalikta. hep yalniz...

Nermin de çok komikti. O kadar alışveriş yaptı, giyindi, süslendi, püslendi ama sonra herşeyi berbat etti.

Nermin'e hem kizdim hem güldüm.bir kadin olamadi yaaa.
birazdan orjinalini acip izliycem bu bölümün.bakayim orda nasil oynanmis

kesinlikle cikar, cünkü herkes merak etti simdi gercekten öyle bi cay var mi diye.
ben elifin halini gördükce cocuktan soguyorum yazik ya...
kocada yok hic ortalikta. hep yalniz...

demin bu diziyi tavsiye edecektim sana ama izliyormussuncok güzel bu dizide yaa.hem daha yeni oldugu icin cok fazla reklamda vermiyor.
ayrica öyle bir cay varsa bende istiyorum kesinlikle.ben hepten ölü gezenlerdenim

Nermin'e hem kizdim hem güldüm.bir kadin olamadi yaaa.
birazdan orjinalini acip izliycem bu bölümün.bakayim orda nasil oynanmis

hiç sorma..senelerce insan bi kere seksi iç çamaşırı giymezmi kocasına yaaa...........misafirlikteydik tv ye kitlendik..ahan dedim şimdi adam kazağa yağ damlattıya tutamicak kendini..tam kazağı çıkardı tamam kurtardı dedim...bide eline alıp tuz ekelemezmi lekeye.....neymiş yağ lekesi kolay çıkmazmış..yahu adamın aklını aldın ilkkez giydin kırmızı kırmızı gecelikleri..senin ne işin var lekeyle..işine baksana... koptum gülmekten valla....bu adam buna bidaha zor döner....haklı adam bu kadar temizlik manyağı olanla yaşamak cidden çok zordur yaa.....hastalık işte bu...böyle olanlara örnek olsun...ben en çok yasemin salağına sinir oluyorum..her işi eline yüzüne bulaştırıyo...bişeyide doğru düzgün becer yaa...

cok güzel anlatmissin,bende aynen öyle düsündümLeke yada yirtik gördümü kadinda aniden gözünde tikler basliyor.titzlik ruhu onun icin herseyden üstün yaa.o $eyden bile
Nermin'in ic camasiri dükkanindaki halleride cok komikti yaa.baskasina aliyorum falanlar.sanki ayip bisey gibi.

Ayy bayramda bize teyzem ve kuzenim geldi.. 4 yasinda ikizleri var erkek. Allahım beni kanser ettiler yaa Hayatımdan bezdirdiler. 2 günde Aynı Elifin cocukları gibi dur diyorsun yok yapma diyorsun yok Girmedikleri delik cıkmadıkları yer kalmadı valla. Ama gene de cok şirinlerdii Kendimi bir an Elif gibin sandım Efe dur Ege dur, bir ara onlara yürürken tek sıra diyesim geldi

Bu arada herkesin mübarek kurban bayramını kutluyorum

Gelelim diziye, yeni bölüm fragmanı cıkmış gene cok heyecanlı bir bölüm Sabırsızlıkla bekliyorum en cok Yasemin ve Zelişi

bende kurulayım tv başına..zeliş o çocuğun kendisini öpmesine izin veriyo acaba hayalmiydi..inanamadım bide dışarda..kafayı yemiş....merakla izlicem..daha yemek hazırlamam lazım ben kaçar.......haydin tv başınaaa......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…