Umutsuz Ev Kadınları Fox Tv

Ceyda Düvencinin canlandırdığı karakterin vermeye çalıştığı mesajı beğenmedim.
Dr çocuklarına dikkat eksikliği teşhisi koydu ve ilaç verdi. Ama o güya çocuklarıyla başa çıkamadığı için onları ilaçla uyuşturmayı reddetti. Bunun yerine kulağına walkmanini takıp çocukları kendi haline bırakıp nutella kaşıklamayı tercih etti.
Bu tür sorunu olup ilaç kullanan çok çocuk var hiç biri de uyuşturulmuş vaziyette gezmiyor. Aileleri onlarla başa çıkamadığı için onları ilaçla uyuşturma yöntemini seçmiyor. O ilaçlar hiperaktif çocukların sosyal hayata okul hayatına adapte olmalarına yardımcı olmaları için dr lar tarafından uygun dozajlarda veriliyor ve hiç bir anne çocuğuna aman uyuşsun da biraz rahat edeyim diye bayıla bayıla o ilaçları içirmez.

Songül Öden'in şu sakar,şaşkın,telaşlı halleri beni öldürüyor gülmekten....İnsan seyrederken ister istemez acaba Yasemin kadar titrek mi diye düşünmeden edemiyor.Bunu hissettirebildiğine göre,demekki rolünün hakkını iyi veriyor.

bayılıyorum bu dizye ya koptum gene gülmekten bu gece ya:KK9:
bütün karakterler orjinaliyle çok iyi uyuşmuş mesela ama bi tek ceyda düvenci elif karakteri yani gerçekte ki linete hiç benzemiyo görünüş olarak bence onuda benzeyen birini bulmalıydılar yoksa bree,suzan ve gabriel çok görünüşeride benziyor hareketleri:KK9:

Son düzenleme:
ha bide şunu söylemden geçemicim zelişe aşık çocuk varya off o ne kaslardır ya spartacus gibi çok çekici çocuk :KK9::KK53:

olsun seside çok mahçup böyle çok masum ayy ne sevimli diyesi geliyo insanın tabi viiiicüdüüüü görmeden önce bunlar söylenebilir:KK52:

Aynen yaaa sesi de cok cekici bence, cok mahçup :21: çokkkk da sexüüüüüüüüüüüüüüüüüü :18:

Yaseminin randevudaki haline, sevimle konusmasına, kızıyla hallerine cok güldüm yaaa, rolunun hakkını veriyor..
Zelişin kocasi beter, ama ben zelişi de cok seviyorum :KK51:
Elifin cocuklarını yicemmm yaa nasıl tatlılık o öyle :KK30:

Ayrıca Sinan karakterini canlandıran oyuncuyu ilk defa izledim ve gercekten cok karizmaymışş sesi de öyle bir derinden geliyor.

Acaba gercekten Yasemine karsı birşeyler mi hissediyor yoksa Handanla ilgili mi yanaşmaya calişiyor anlamadim :KK50:

sinanla ilgili daha önce ben de senin gibi düşünüyordum
ama akşam ayrılırlarken ki bakışları sinanın
bitirdi beni

Dr çocuklarına dikkat eksikliği teşhisi koydu ve ilaç verdi. Ama o güya çocuklarıyla başa çıkamadığı için onları ilaçla uyuşturmayı reddetti. Bunun yerine kulağına walkmanini takıp çocukları kendi haline bırakıp nutella kaşıklamayı tercih etti.
Bu tür sorunu olup ilaç kullanan çok çocuk var hiç biri de uyuşturulmuş vaziyette gezmiyor. Aileleri onlarla başa çıkamadığı için onları ilaçla uyuşturma yöntemini seçmiyor. O ilaçlar hiperaktif çocukların sosyal hayata okul hayatına adapte olmalarına yardımcı olmaları için dr lar tarafından uygun dozajlarda veriliyor ve hiç bir anne çocuğuna aman uyuşsun da biraz rahat edeyim diye bayıla bayıla o ilaçları içirmez.

kesinlikle katılıyorum arkadaşım izlerken ben de çok rahatsızlık duydum kötü bir mesajdı

sonuna kadar katiliyorum begendim:KK34:

spoiler

arkadaşlar demin bi başlık açılmıştı orada açıklamıştım ama baştan anlatayım.

ölen kadının çocuğu değil oğlu sandığınız.gerçek annesi de uyuşturucu bağımlısı.kadın bu ölen kadın hemşireye bırakıyor üç yaşına kadar bu büyütüyor kadın bi gün çıkageliyor diyor ki oğlumu istiyorum ben iyileştim vücudumdan arındı diyor.bu ölen kadında vermek istemiyor.

karı koca bu kadını öldürüyorlar bi sandığa koyup bahçeye gömüyorlar.yıllar sonra birisi bunu tehdit edince bu da eskileri hatırlayıp intihar ediyor.tehdit eden de bu mahalle de olan dedikoducu kadın var ya hani oynak kadının evi yanınca yanına taşınana kadın işte o.

bu kadın da bu sırrı şuradan biliyor bu kadının ablası da hemşire zamanında bunlar bi yerde gönlüllü hemşirelik yapmış oradan biliyor.

veeeee bu oğlan gerçekte kimin oğlu biliyor musunuz?

mahalleye taşınan yakışıklı adam var ya türk dizi de yaseminin asıldığı onun işte

varsa başka soru cvplarım

oooyyy ikinci kere yazınca yoruldum inşallah karışık olmamıştır

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa napıyorsunuz siz yaaa:KK20:

spoiler yazın şu konularınıza ya lütfen
söylemeyin şu filmi.iyi artık ben de anlatayım 8 sezonun 5 bölümüne kadar anlatayım:KK47:

arkadaşlar demin bi başlık açılmıştı orada açıklamıştım ama baştan anlatayım.

ölen kadının çocuğu değil oğlu sandığınız.gerçek annesi de uyuşturucu bağımlısı.kadın bu ölen kadın hemşireye bırakıyor üç yaşına kadar bu büyütüyor kadın bi gün çıkageliyor diyor ki oğlumu istiyorum ben iyileştim vücudumdan arındı diyor.bu ölen kadında vermek istemiyor.

karı koca bu kadını öldürüyorlar bi sandığa koyup bahçeye gömüyorlar.yıllar sonra birisi bunu tehdit edince bu da eskileri hatırlayıp intihar ediyor.tehdit eden de bu mahalle de olan dedikoducu kadın var ya hani oynak kadının evi yanınca yanına taşınana kadın işte o.

bu kadın da bu sırrı şuradan biliyor bu kadının ablası da hemşire zamanında bunlar bi yerde gönlüllü hemşirelik yapmış oradan biliyor.

veeeee bu oğlan gerçekte kimin oğlu biliyor musunuz?

mahalleye taşınan yakışıklı adam var ya türk dizi de yaseminin asıldığı onun işte

varsa başka soru cvplarım

oooyyy ikinci kere yazınca yoruldum inşallah karışık olmamıştır
amaannniiiinnnnbu kadarını beklemiyordum... ağzına sağlık...

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa napıyorsunuz siz yaaa:KK20:

spoiler yazın şu konularınıza ya lütfen
söylemeyin şu filmi.iyi artık ben de anlatayım 8 sezonun 5 bölümüne kadar anlatayım:KK47:

pardon bulancak spoiler ne demek? sırrını soranlar olmuş söyledim yoksa bu tür başlıklarda genelde bulunmam.

biliyosan merakını giderseydin arkadaşların?

ben açıklanmayacağını bilmiyordum kusura bakma koskoca başlık açılmış bu konuda.
neyse iyi akşamlar iyi izlemeler

Son düzenleme:
arkadaşlar konu uzamasın

soru sorulabilir
isteyende cevaplayabilir

ama spoiler yazıp altınıda beyaz yazı ile yazarsanız

isteyen okur isteyen okumaz

yani ne şiş ne kebap yanar

iyi forumlar

ÖRNEK;

Spoiler

Bunun gibi

Son düzenleme:
aynen yaaa.bu Nermin'e bende cok gicik oldum.hangi erkek olsa delirir.ev degil sanki hapishane.he birde kocasi bosanmak istiyor diye adami vazgecirmeye calisiyor aklinca.ya adam böylemi baglanir kendine.temizlikci ruhunu birakta biraz kadin ol yaa.sinir oldum sinir:KK47:

söylimmi canımmm istermisin ben biliyorummmm:KK53:

X