Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

canım sen neden değerine baktırıyorsun? ben 1 kez baktırdım, dr. 2.sini istemedi ben kendim baktırdım. yani merak ettiğim dr .mu istiyor değerini bilmeyi? bir şey kaçırmayalım diye soruyorum.

Şimdi benim anlamadığım birşey var pembemasal ve imrengan..!!biliyorsunuzkı biz bu yola hep beraber basladık birbirimizin dualarıyla bir çogumuz hamıle kaldık ama hıc bır zaman bu topıkten ayrılmayı dusunmedık dostluk bakı dedık öyle degılmı?Eee bundan sonra nerde bulusacaz nasıl haberdar olacaz bırbırımızden?bakıyorumkı SONBAHAR gıbı yaprakları gibi dökülüyoruz ben şahsen kendı adıma çok üzüldüm(imrengan baska topıge gecme özgurlugune tabıkı sahıpsın ama unutmakı hala bu topıkte umutla hamıle kalmayı ısteyen anne adayları var sen neden uzaklaıyorsun öbur topık dahamı senın derdınden anlıyo bızım anlamadıgımız gıbı..!!pembe masal her ay dularla topık acardın herkese umut olurdu dualarımız bunu bılıyorsun sımdı hamıle kaldın allahın izniyle ama bakıyorumkı sende çizmişsin yolunu umutsuz kadınlarımıza umut olmak varken sende uzaklaşıyon neyse sağlık olsun mutlaka vardır herbırınızın niyeti...Ama şu bir gerçekki ben hiç bir zaman burdakı dostlukları bitirmek gelmedi aklıma yanı bıtırmekten kastım başka topıge geçmedım oysakı mart annelerınede yazıyorum ama kütüğüm burda.....madem dagılmayı göze aldınız sorun yok ALLAHA emanet olun...Ben burda umut beklıyen kadınlarımıza yıne dualar ederım her sabah oldugu gıbı....:109:

buraya çok alıştım ben, mayıs annelerine bakıyorum herkes gibi onlar da iyidir mutlaka ama yeni yeni kişiler haliyle... zaten başka topikte yazmak burada yazmamayı gerektirmiyor diye düşünüyorum şahsen.
hatta hatırlarsanız Banu nun açtığı topik vardı, kalıcı olsun diye orası açıldı ama rağbet görmedi. eğer topik adı nedeniyle taşınalım diyorsanız, orası hazır zaten, geçebiliriz.
dip not, hamile kaldık diye hamile kalmaya çabalayanlarla aynı topikte olmayacağız diye bir kural yok, Allah hepimizin yavrularını bağışlasın, hem daha ikincileri yapcaz ayol bitmez bizim hamile kalma serüvenlerimizz :))
eğer isterseniz Banu nun topiği,
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/526917-haberler-hamile-kalanlar-isteyenler-birlikte.html
siz ne derseniz ben uyarım yeter ki sizlerle irtibatım kopmasın sizi seviyorum...

Evet canım orayı bılıyorum basta ılk oraya yazıyorduk sonra pembıs topık actı onu yanlız bırakmamak adına bızde peşı sıra suruklendık
Valla benım ıcın hiiiç farketmez dedıgın gıbı birbirimizden kopmıyalımda gerisi önemli değil...
ama şuda varkı kendısı hamıle kalıpta hala kalamaynlarada haksızlık etmıyelım anca beraber kanca beraber.....

ben de acaba sadece ben mi rahatsız oluyorum bu durumdan diye düşünürken sen duygularıma tercüman oldun ben özellikle düşük yaptığım zamanlarda bile merakla buradaki arkadaşların durumunu takip etmek için açıp bakıyordum yani senin dualarının olmadığı bir topik benim için anlamsız eceli sen nerdeysen ben de orada olmak isterim ben hayatımda senin gibi güzel dua eden görmedim dualarında olmak dileğiyle :) şimdi söz pembede bakalım :)

2 gündür giremedim neler oldu tam da takip edemedim arkadaşlar geçmişi okumaya çalışıyorum şu an
ben de geçen ay umutlu eylül kadınlarındandım ama olmadıama ilk burada girdim kk ne..ve siz hamile arkadaşları gördükçe daha da umutlandım.buradaki hamilelikhikayelerini okudukça daha da azimlendim..daha da şükrettim...ben bu topikten ayrılamam..ekim topiğine de yazıyorum ama heryerin tadı ayrı..lütfen hamilekalsanız da burayı bırakmayın sizin dualarınız yeter bize..sizin destekleriniz yeter..sevgiyle kalın..hergün olmasa da ben buralarda olmaya çalışacağım..hatta inşallah bir gün hamile olsam da yine burada olacağım

Agzina saglik diyerek baslamak istiyorum! Oncelikle gecenlerde, hamileleigimi bazen kusur olarak goruyorum derken birazda bundan bahsediyordum. Bu topik kimseyi yaralamak adina acilip boyle coig gibi devam etmedi ama topik sahibimizin burayi artik sahiplenmemesiyle birlikte evet yaprak dokumu basladi bakiyorum suan burada dvm etmekten dolayi uzgunum. Boyle olmamaliydik,kimseye nispet yapmak icin hamile kalmadik hamile kaldiktan sonrada terketmedik ozellikle kendim nisan annelerine birkez aedim attim buradaki alistigim dertlestigim insanlarin yerini kimse dolduramadi die burada kaldim. Ama artik kabak tadi vermeye basladi gercekten tadinda birakmakta yarar var. Eski topigime donmek sart oldu bekle deryafcim geliyorum canim,eceli senide gormek istiyorum ve durust ve kayirmadan kurdugun cumleler icin tebrikler....

Ecelicim ben zaten yazımda da söyledim herkese tek tek duamıda ettim ve her daimde zaten dualarımdasınız.. kimseyi kıskandığım yada haset ettiğim asla yok... burada herbirinizin haberini aldıkça yemin ederim kendim hamile kalmış gibi çok sevindim her hamile haberini eşimle ve yakın arkadaşlarımla paylaştım... benim bir daha topiğe asla girmeme gibi bi söz ettiğim yok.. ben hepinizi çooooook seviyorum tabiiki giricem taabiiiki bebişlerin güzel haberlerini alıcam.. sizden beni anlamanızı rica ettim ama bakıyorumki herkes içindekileri dökmüş ortaya.. niyetim sadece kendimi daha iyi hissedeceğim için bu yöndeydi... bu kadar tepkili olacağınızı düşünmedim ben herkesin seni anlıyoruz demesini beklerdim...

deryafcımm sanada açıklama yapayım gidicem derken sizinle asla görüşmicem demedim... ben ilk pembemasalın topiğinde yazmaya başladım kulübü ilk onun topiklerinde öğrendim... deryafcım hamile kaldın Rabbime binlerce şükürler olsun Rabbim bebeğini sana bağışlasın gitmek isteseydin zaten giderdin hamiş olduğun ilk zamanlarda... ama gitmedin çünkü bu senin kararın... başka topikte umutla beklemek benim moralim açısından daha iyi olacağını düşündüm ve bu kararı aldım... sizlerin mutlu haberlerini almak gerçekten çok güzel ama birçoğunuz yaşadınız ve birçok kişide itiraf etti özeniyorum diye kimsenin içinde haset kıskançlık yok bunun kıskançlığı zaten olamaz.. Rabbim herşeyin zamanını zaten biçmiştir.. ama gözlerim doluyo yazılarınızı okurken çünkü hepinizin bildiği gibi gerçekten çok zorr.... anlayışla karşılayacağınızı düşünürken yazdıklarınızı hayretle okudum...!!!

Canım hamile olanları kimse kusurlu olarak görmüyo zaten.... böyle bi saçmalık zaten olamaz çünkü hepimizin burada buluşmasının sebebi hamiş kalabilmek... 'topiği beni yaralamak için açtınız' da demedim ben... sadece duygularımı ve hislerimi BENİ ANLAYACAĞINIZI UMARAK dile getirdim ama pişmanım... zuzucum kabak tadı verdiyse sende tadında bırakırsın... kimse kimseyi zorla tutmuyo burda... kalmak isteyen kalır gitmek isteyen de gider... bu kadar tepkili olmanı da anlayabilmiş değilim doğrusu...?? keşke yazmasaydım yaaa yemin ederim bin pişman oldum...!!!!!

gunaydın cnm benı yanlıs anladıgınızı goruyorum be baskalarının umudu olmamak yok kendı yolumu cızmek bunları aklıma bıle getırmedım keske boyle yansımasaydı ben kk e katılalı baya oldu kasımdan berı topık acıyorum cunku bekleme umudumu ve baslarının umutlarını hep yansıtmaya calıstım artık Allaha sukur benım umudum gercek oldu kı bundan su anda umutla bekleyen bırı acsın da katılalım dedım haksızlık etmek ıstemedıgım ıcındı bu bam baska anlamanız benı uzdu acıkcası cunku cıdden yansıtmak ıstedıgımı yansıtamamısım ırmegana gelınce cıdden baska bır topıge gıtmesı benı de uzer dedıgınız gıbı bız kader ortagıydık sorunumuz aynıydı Allah herkeze evlatlık duygusunu tatırsın Amin ama dedıgım gıbı benım topıc acmam zordegıl eger cıdden hala aynı seyı dusunuyorsanız ben acarım hıc sorun degıl ama umutla bekleyen bırının o topıge yazdıgı umut dolu ıcınden gelen gercek hıssı yansıtması daha uygun olurdu dıye dusundum ama dedıgım gıbı hıc sorun degıl aslında ırmegan banu ve adını sayamadıgım bır cok kısının topık actıgını bıle dusunmustum bılıyormusunuz en son dun yazdıgımdan berı sımdı yorumları beklıyorum onun dogrultusunda ya baska bır topıge katılırım ya da ya da topık acarım karar sızın...

senı cok cok ıyı anlıyorum canım benım arıza gelıcegını tez zamanda gelıcegını unutma sadece ben yıne sana ulasırım:) senı cok cok sevdıgımı unutma Allah yar ve yardımcın olsun Allah hepımızı evlatlarımıza kavusmayı onları kucagımıza almayı nasıp etsın Amin

banu arkadasımın topıc acmasıyla bırlıkte eskılerın gıtmemesını hamıle olanların bızlerle beraber olmasını saglamaktı ve soyle bısı oldu zaten kalmak ısteyen kalıyor gıtmek ısteyen se hıc oralı olmuyordu ben kadınlar kulbunu google de kasım da hamıle kalmak ısteyenler yazarak budum ve baskalarına da ay olarak belırtım kı topıgı ona gore sayımız artsın ve baskaları da bızım gıbı umut beklesın bırbırınden yoksa ben ordakılere ınat gelın ben topık actım bana gelın dıye herkeze serzenıste bulunmadım yanlıs anlasılmıs yıne aynı sey oldu gelmek ısteyen geldı gelmıyenler kaldı hatta cok ıyı hatırlıyorum banuya tepkı gosterenler de vardı Hamıle kalıpta hamıle olmayanlara haksılık konusunda da hıcbır sekılde hakksızlık degıl hakklarını yememek ıcın topıgı acmadım sadece bu benım yazdıklarımı herkez mı yanlıs anlar ben mı yanlıs yansıtım bılemem ama umarım yeterınce acıklama olmustur lutfen yanlıs dusunmeden bısılerı yazmayın ben kımseyı zorla topıge cekmedım yok hamılelere de haksızlık yapmadım dedıgım gıbı topık acmak sorun degıl acarım

bu sozlerınızı okurken saskınlıgımı gızleyemıyorum nasıl herkez bana cehpe almıs :) cok sasırdım kızlar keske hepımızın onlıne oldugu zaman yazaysınız da bana soz hakkı dogarken acıga kavustursaydık bu konuyu neyse saglık olsun ama cok sasırdım hakkaten

Gunaydın canım konu senın topık acman veya ımrenganın gıtmesı degıl tabıkı kım nerse huzur buluyorsa oraya gıderbılır burası kımsenın tekelınde degıl zaten fakat sankı aynı yuregı tasıyoruz aynı kalp atıslarında bulusuyorduk gıbı gelıyordu bana senın hamıle kaldıgında nasıl gozyası doktuysem casperın kurtajında bır okadar canım acıdı aglamaktan geberdım ımrenganın bebek ıstemesıne nasıl canı gonulden RABBIME her namazda dua edıyorsam ve dıger arkadaslarım ıcın sevınıp uzuluyorsam bundada vardır bır sebep dıye dusunuyorum kolay kabul edılemıyecek bır dostluk olustu aramızda yada bana oyle geldı sabahın 7 de benı buraya baglıyacak unsurun altını cızmek gerek..!!Bu benım kanaatim sen topık acsanda ben burdayım cunku arkadaslarımı yarı yolda bırakacak degılım sepetı koluna herkes kendı yoluna deseydım zaten burda olmazdım ne senı kırmak nede ımrenganı uzmek nıyetınde degıldım sadece aramızda gormek ıstedıklerımızdınız her zamankı gıbı sen ekım ayı ıcın topık acacaktın dualarla umudunu kaybetmıyen kadınlarımız heyecan duyacaktı bızlerde dualarımda onları yanlız bırakmıyacaktık bukadar basıt...ama imrengan kendımı daha ıyı hıssedecegım yere gıtmek ıstıyorum derken nasıl anlayıs bekler bızden!!!Biz neydık onun ıcın hamıle kaldık havamı attık veya kendını kotu hıssetmesı ıcın ne yaptık hep beraber agladık hep beraber gulduk ortak sevınclerımız var dün banaydı bugun sana yarın allah nasıp ederse ımrengana ve tum umutlu kadınlarımıza sevınecez oyle degılmı???Herneyse kımse kımseyı kırmasın ben heppınızı cok sevıyorum cok ılgınctır dimi?gormeden bırılerını sevmek bazılarına sanal alemdekı sevgılerde sanal olur dıye dusunulur ama benım sevgım ve dualrımın ıctenlıgı cok samımı yemın edebılırım herkesın görusune saygı duyuyorum....neyse umutla dua beklıyen kadınlarımıza sabah duamı yapayım....!!!!

ALLAHım rahmetını ümit ederim,beni nefsimle,göz açıp kapamak kadar dahi olsa başbaşa bırakma,Bütün işlerimi düzgün yapmak nasip et,senden başka ilah yoktur...
YARABBİ beni sevindirdiğin gibi butun anne olmak ısteyen kadınlarımızıda tez zamanda sevındır yarabbı,benım elımden sadece dua etmek gelır dualarımın samımıyetıne guvenerek sana canı gonulden yalvarıyorum YARABBİ herkesın yuvasını şen eyle hayırlı salıh nesıller nasıp eyle şuan mekkede medıneyı munevverede arafatta duaları kabul olan muslumanların duaları gıbı bızlerınde dualarını kabulu makbul eyle YARABBİ....AMİİİNNNNNNNNNNNNN

canım yazdıklarının hepsı dogru dedıgım gıbı ben sadece daha umutla bakleyenlerın dusuncesınde hamıle olmasına ragmen topık acıyor ustunlugu kazanmak ıstemedıgım ıcın dedım onları yoksa baska bı amacım yok duaları konusunda dostluk konusunda sevgı konusunda dıyecek lafım yok ben hepınıze karsı bunları hıssedıp sıze yansıtıyorum ırmeganın gıtmesı benı uzdu ama ınsAllah en kısa zamanda aramıza katılacaktır dedıgım gıbı kımse ustlenmıyorsa seve seve acarım

Düşüncendeki samimiyetine inandıgım icin cevap yazıyorum evet kendı acından haklı olabılırsın ama burda yanı bızım gurupta konuları sen acardın sen yıne dualarla konu acarsın bebek ısteyenlere tecrubelerımızle destek oluruz belkı yenı gelecek arkadaslarda poko ludur sen yardım edersın prolaktındır ben yardım ederım ne bıleyım bunun gıbı şeyler uzatıpta kımse kımsenın kalbını kırmasın dedıgım gıbı benım ıcın farketmez sorarsın kızlara hala burda olmak ısterlerse acılır ekım ayının konusu paylaşımlarımız devam eder haa bu saatten sonra bılmıyorum kım nerede nasıl nefes alır huzur bulur....

Canım herzaman dualarımdasınız yurekten edılen samımıyetle edılen tum dualar guzeldır buna inanın...sanırım bır yanlıs anlasılma oldu pembemasal dusuncesını anlatırken bızler farklı algılamıs olabılırız sorun yok galıba...İmrenganda dedıgım gıbı nerde daha saglıklı nefes alacaksa orda olmalı gitmesine bukadar uzuldugumuze gore degerını anlaması lazım önemsemedıklerımız gıtmıstır heberımız bıle olmamıstır...zaten şu saatten sonra samımıyetınede ınanacak degılım ama hala dularımda....Haaa ihtiyacı var yada yok yinede kendi bilecegi bir şey...

sana katılıyorum eceli tatlım bende burda takılmaya devam edicem Allahımın izniyle

Zuzum güzel ve anlamlı ıfadelerınle benı duygulandırdın benım ıcın o topık bu topık onemlı degıl bereber olduktan sonra heryer mübah...bir koparsak bırdaha toparlanamayız ben senın hamıle takvımını nasıl takıp edecem yada deryanın yara aysenın yada pembenın öyle yaa herkes bır tarafa savrulunca..Seviniyorduk kış gelince toplanacaz kestaneler pıtpıt mısırları patlatacaz uzun kış gecelerınde sohpetlere doyum olmuyacaktı ama baksana nazar olduk

sana katılıyorum eceli tatlım bende burda takılmaya devam edicem Allahımın izniyle

Aslında heppımız hamıle oldugumuz ıcın duygusal yaklastık mantık aramadık oysakı kım ne yapmak ıstıyorsa yapsın...Ama sanırım kaybetme korkusu sardı ıcımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…