- 9 Ocak 2012
- 2.495
- 23
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.481
Canım seni çok iyi anlıyorum çünkübir süre önce ben de aynı moddaydım. Daha bu sabah namazda senin adını da vererek dua ettim. Hakkında hayırlısı olsun. Bu topic de dağılır sanırım başka topik olur
Kızlar hcg değerim 2420 olmuş. İnşallah bir aksilik çıkmadan sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi
Şimdi benim anlamadığım birşey var pembemasal ve imrengan..!!biliyorsunuzkı biz bu yola hep beraber basladık birbirimizin dualarıyla bir çogumuz hamıle kaldık ama hıc bır zaman bu topıkten ayrılmayı dusunmedık dostluk bakı dedık öyle degılmı?Eee bundan sonra nerde bulusacaz nasıl haberdar olacaz bırbırımızden?bakıyorumkı SONBAHAR gıbı yaprakları gibi dökülüyoruz ben şahsen kendı adıma çok üzüldüm(imrengan baska topıge gecme özgurlugune tabıkı sahıpsın ama unutmakı hala bu topıkte umutla hamıle kalmayı ısteyen anne adayları var sen neden uzaklaıyorsun öbur topık dahamı senın derdınden anlıyo bızım anlamadıgımız gıbı..!!pembe masal her ay dularla topık acardın herkese umut olurdu dualarımız bunu bılıyorsun sımdı hamıle kaldın allahın izniyle ama bakıyorumkı sende çizmişsin yolunu umutsuz kadınlarımıza umut olmak varken sende uzaklaşıyon neyse sağlık olsun mutlaka vardır herbırınızın niyeti...Ama şu bir gerçekki ben hiç bir zaman burdakı dostlukları bitirmek gelmedi aklıma yanı bıtırmekten kastım başka topıge geçmedım oysakı mart annelerınede yazıyorum ama kütüğüm burda.....madem dagılmayı göze aldınız sorun yok ALLAHA emanet olun...Ben burda umut beklıyen kadınlarımıza yıne dualar ederım her sabah oldugu gıbı....:109:
Şimdi benim anlamadığım birşey var pembemasal ve imrengan..!!biliyorsunuzkı biz bu yola hep beraber basladık birbirimizin dualarıyla bir çogumuz hamıle kaldık ama hıc bır zaman bu topıkten ayrılmayı dusunmedık dostluk bakı dedık öyle degılmı?Eee bundan sonra nerde bulusacaz nasıl haberdar olacaz bırbırımızden?bakıyorumkı SONBAHAR gıbı yaprakları gibi dökülüyoruz ben şahsen kendı adıma çok üzüldüm(imrengan baska topıge gecme özgurlugune tabıkı sahıpsın ama unutmakı hala bu topıkte umutla hamıle kalmayı ısteyen anne adayları var sen neden uzaklaıyorsun öbur topık dahamı senın derdınden anlıyo bızım anlamadıgımız gıbı..!!pembe masal her ay dularla topık acardın herkese umut olurdu dualarımız bunu bılıyorsun sımdı hamıle kaldın allahın izniyle ama bakıyorumkı sende çizmişsin yolunu umutsuz kadınlarımıza umut olmak varken sende uzaklaşıyon neyse sağlık olsun mutlaka vardır herbırınızın niyeti...Ama şu bir gerçekki ben hiç bir zaman burdakı dostlukları bitirmek gelmedi aklıma yanı bıtırmekten kastım başka topıge geçmedım oysakı mart annelerınede yazıyorum ama kütüğüm burda.....madem dagılmayı göze aldınız sorun yok ALLAHA emanet olun...Ben burda umut beklıyen kadınlarımıza yıne dualar ederım her sabah oldugu gıbı....:109:
Evet canım orayı bılıyorum basta ılk oraya yazıyorduk sonra pembıs topık actı onu yanlız bırakmamak adına bızde peşı sıra suruklendık
Valla benım ıcın hiiiç farketmez dedıgın gıbı birbirimizden kopmıyalımda gerisi önemli değil...
ama şuda varkı kendısı hamıle kalıpta hala kalamaynlarada haksızlık etmıyelım anca beraber kanca beraber.....
Evet canım orayı bılıyorum basta ılk oraya yazıyorduk sonra pembıs topık actı onu yanlız bırakmamak adına bızde peşı sıra suruklendık
Valla benım ıcın hiiiç farketmez dedıgın gıbı birbirimizden kopmıyalımda gerisi önemli değil...
ama şuda varkı kendısı hamıle kalıpta hala kalamaynlarada haksızlık etmıyelım anca beraber kanca beraber.....
buraya çok alıştım ben, mayıs annelerine bakıyorum herkes gibi onlar da iyidir mutlaka ama yeni yeni kişiler haliyle... zaten başka topikte yazmak burada yazmamayı gerektirmiyor diye düşünüyorum şahsen.
hatta hatırlarsanız Banu nun açtığı topik vardı, kalıcı olsun diye orası açıldı ama rağbet görmedi. eğer topik adı nedeniyle taşınalım diyorsanız, orası hazır zaten, geçebiliriz.
dip not, hamile kaldık diye hamile kalmaya çabalayanlarla aynı topikte olmayacağız diye bir kural yok, Allah hepimizin yavrularını bağışlasın, hem daha ikincileri yapcaz ayol bitmez bizim hamile kalma serüvenlerimizz :))
eğer isterseniz Banu nun topiği,
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin-dogum/526917-haberler-hamile-kalanlar-isteyenler-birlikte.html
siz ne derseniz ben uyarım yeter ki sizlerle irtibatım kopmasın sizi seviyorum...
Agzina saglik diyerek baslamak istiyorum! Oncelikle gecenlerde, hamileleigimi bazen kusur olarak goruyorum derken birazda bundan bahsediyordum. Bu topik kimseyi yaralamak adina acilip boyle coig gibi devam etmedi ama topik sahibimizin burayi artik sahiplenmemesiyle birlikte evet yaprak dokumu basladi bakiyorum suan burada dvm etmekten dolayi uzgunum. Boyle olmamaliydik,kimseye nispet yapmak icin hamile kalmadik hamile kaldiktan sonrada terketmedik ozellikle kendim nisan annelerine birkez aedim attim buradaki alistigim dertlestigim insanlarin yerini kimse dolduramadi die burada kaldim. Ama artik kabak tadi vermeye basladi gercekten tadinda birakmakta yarar var. Eski topigime donmek sart oldu bekle deryafcim geliyorum canim,eceli senide gormek istiyorum ve durust ve kayirmadan kurdugun cumleler icin tebrikler....
senı cok cok ıyı anlıyorum canım benım arıza gelıcegını tez zamanda gelıcegını unutma sadece ben yıne sana ulasırım:) senı cok cok sevdıgımı unutma Allah yar ve yardımcın olsun Allah hepımızı evlatlarımıza kavusmayı onları kucagımıza almayı nasıp etsın Aminkızlar merhaba hepinizee.... yaklaşık mart ayından beri pembemasalımın topiklerinde sizlerle paylaşımda bulunduk kimi zaman mutlu haberler, kimi zaman üzücü haberler aldık ama hepimizin isteği ortaktı... Rabbime şükürler olsunbirçok arkadaşımız bebişlerine kavuştu... Rabbim hepinize meleklerinizi sağ salim kucağınıza almanızı nasip etsin... hiç birinizin yanlış anlamasını istemiyorum ama artık bu topik beni yaralamaya başladı... bende benim gibi hala umutla bekleyen arkadaşlarıma katılmaya karar verdim.. sizlerin güzel haberlerini almak için yine girerim topiğe... umarım beni anlayışla karşılarsınız.. hepinizi çok ama çooooook seviyorum bebişlerinizde sizlerde Rabbime emanetsiniz..
bu sozlerınızı okurken saskınlıgımı gızleyemıyorum nasıl herkez bana cehpe almıs :) cok sasırdım kızlar keske hepımızın onlıne oldugu zaman yazaysınız da bana soz hakkı dogarken acıga kavustursaydık bu konuyu neyse saglık olsun ama cok sasırdım hakkatenAgzina saglik diyerek baslamak istiyorum! Oncelikle gecenlerde, hamileleigimi bazen kusur olarak goruyorum derken birazda bundan bahsediyordum. Bu topik kimseyi yaralamak adina acilip boyle coig gibi devam etmedi ama topik sahibimizin burayi artik sahiplenmemesiyle birlikte evet yaprak dokumu basladi bakiyorum suan burda dvm etmekten dolayi uzgunum. Boyle olmamaliydik,kimseye nispet yapmak icin hamile kalmadik hamile kaldiktan sonrada terketmedik ozellikle kendim nisan annelerine birkez aedim attim buradaki alistigim dertlestigim insanlarin yerini kimse dolduramadi die burada kaldim. Ama artik kabak tadi vermeye basladi gercekten tadinda birakmakta yarar var. Eski topigime donmek sart oldu bekle deryafcim geliyorum canim,eceli senide gormek istiyorum ve durust ve kayirmadan kurdugun cumleler icin tebrikler....
Gunaydın canım konu senın topık acman veya ımrenganın gıtmesı degıl tabıkı kım nerse huzur buluyorsa oraya gıderbılır burası kımsenın tekelınde degıl zaten fakat sankı aynı yuregı tasıyoruz aynı kalp atıslarında bulusuyorduk gıbı gelıyordu bana senın hamıle kaldıgında nasıl gozyası doktuysem casperın kurtajında bır okadar canım acıdı aglamaktan geberdım ımrenganın bebek ıstemesıne nasıl canı gonulden RABBIME her namazda dua edıyorsam ve dıger arkadaslarım ıcın sevınıp uzuluyorsam bundada vardır bır sebep dıye dusunuyorum kolay kabul edılemıyecek bır dostluk olustu aramızda yada bana oyle geldı sabahın 7 de benı buraya baglıyacak unsurun altını cızmek gerek..!!Bu benım kanaatim sen topık acsanda ben burdayım cunku arkadaslarımı yarı yolda bırakacak degılım sepetı koluna herkes kendı yoluna deseydım zaten burda olmazdım ne senı kırmak nede ımrenganı uzmek nıyetınde degıldım sadece aramızda gormek ıstedıklerımızdınız her zamankı gıbı sen ekım ayı ıcın topık acacaktın dualarla umudunu kaybetmıyen kadınlarımız heyecan duyacaktı bızlerde dualarımda onları yanlız bırakmıyacaktık bukadar basıt...ama imrengan kendımı daha ıyı hıssedecegım yere gıtmek ıstıyorum derken nasıl anlayıs bekler bızden!!!Biz neydık onun ıcın hamıle kaldık havamı attık veya kendını kotu hıssetmesı ıcın ne yaptık hep beraber agladık hep beraber gulduk ortak sevınclerımız var dün banaydı bugun sana yarın allah nasıp ederse ımrengana ve tum umutlu kadınlarımıza sevınecez oyle degılmı???Herneyse kımse kımseyı kırmasın ben heppınızı cok sevıyorum cok ılgınctır dimi?gormeden bırılerını sevmek bazılarına sanal alemdekı sevgılerde sanal olur dıye dusunulur ama benım sevgım ve dualrımın ıctenlıgı cok samımı yemın edebılırım herkesın görusune saygı duyuyorum....neyse umutla dua beklıyen kadınlarımıza sabah duamı yapayım....!!!!
canım yazdıklarının hepsı dogru dedıgım gıbı ben sadece daha umutla bakleyenlerın dusuncesınde hamıle olmasına ragmen topık acıyor ustunlugu kazanmak ıstemedıgım ıcın dedım onları yoksa baska bı amacım yok duaları konusunda dostluk konusunda sevgı konusunda dıyecek lafım yok ben hepınıze karsı bunları hıssedıp sıze yansıtıyorum ırmeganın gıtmesı benı uzdu ama ınsAllah en kısa zamanda aramıza katılacaktır dedıgım gıbı kımse ustlenmıyorsa seve seve acarım
ben de acaba sadece ben mi rahatsız oluyorum bu durumdan diye düşünürken sen duygularıma tercüman oldun ben özellikle düşük yaptığım zamanlarda bile merakla buradaki arkadaşların durumunu takip etmek için açıp bakıyordum yani senin dualarının olmadığı bir topik benim için anlamsız eceli sen nerdeysen ben de orada olmak isterim ben hayatımda senin gibi güzel dua eden görmedim dualarında olmak dileğiyle :) şimdi söz pembede bakalım :)
Agzina saglik diyerek baslamak istiyorum! Oncelikle gecenlerde, hamileleigimi bazen kusur olarak goruyorum derken birazda bundan bahsediyordum. Bu topik kimseyi yaralamak adina acilip boyle coig gibi devam etmedi ama topik sahibimizin burayi artik sahiplenmemesiyle birlikte evet yaprak dokumu basladi bakiyorum suan burada dvm etmekten dolayi uzgunum. Boyle olmamaliydik,kimseye nispet yapmak icin hamile kalmadik hamile kaldiktan sonrada terketmedik ozellikle kendim nisan annelerine birkez aedim attim buradaki alistigim dertlestigim insanlarin yerini kimse dolduramadi die burada kaldim. Ama artik kabak tadi vermeye basladi gercekten tadinda birakmakta yarar var. Eski topigime donmek sart oldu bekle deryafcim geliyorum canim,eceli senide gormek istiyorum ve durust ve kayirmadan kurdugun cumleler icin tebrikler....
sana katılıyorum eceli tatlım bende burda takılmaya devam edicem Allahımın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?