- Konu Sahibi pembemasal
-
oy Allah razı olsun senden Ya Rabbım hayırlı saglıklı evlatlar yetıstırmenızı nasıp etsınn veee
Kadınlar kulubu nun cadı kadınlarından gaz alarak test yaptım o kadar mı olur ne C de ne de T de bısı yok bom bos cıktı cıka cıka hem de en pahlısından aldım nerelere gıdemmm
izin alamadım işte hiç uykusuz işe geldim okadar bitkinim artık canım yanıyor.şimdi iş yerinde sadece kekik ve bal buldum bende onu içi,cem
kolay kolay yapmaz bence bir daha test
aaa şanşa bak yaaa tam pembiş inadını kırıp test yapmıştı ama test bozuk çıktı tüh şimdi bekleki pembiş test yapsın diye:)))
kolay kolay yapmaz bence bir daha test
aynen katılıyorum sana tatlım
Kekik hamilelere zararlı diye biliyorum sakın içme, onun yerine ıhlamur iç iyi gelir.
kızlar VAllah ya o kadar kolay gaza geldım ama bozuk cıktı sansıma gururum kırıldı negatıf bıle cıkmadı yaa
hadiya içtim bir badaktan birşy olmaz dimi evet diyin
slm
naber kızlar beni hatırladınız mı bilmiyorumdaha önce bi topikte bebiş bekliyorduk sizlerle ben hala beklemedeyim maalesef.. . ayşem, eceli inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız kuzum pembemasal inşallah sende hamişsindir.. bende bugün yarın bekliyorum kızrmızıları ama henüz teşrif etmediler test de yapmıyorum bekliyorum öyle hakkımızda hayırlısı olur inşallah.. ben öyle arkadaş listemde ayşemi görünce sizlere bi selam verim dedim.. kendinize çook iyi bakın kuzulaaaar
bişey olmaz canım. bitki çayları hamilelere günde 2 bardaktan fazlası iyi değilmiş birden bişey olmaz bidaha içme
gerçekten çok sevindim canım altta hamilelik takvimini görünceantalyalı yağmur.sağol canım benim inş sağlıklı şekilde alırız kucaklarımıza sizde tez zamanda yaşayın bu güzel duyguları
pembiş hatırlıyo musun ben test yaptım hiç bişey çıkmadı ne neğatif ne pozitif bembeyaz bi boşluk sonra ikinci testi yaptım neğatif ama çok geç çıktı negatif olduğu belirdi 3 gün sonra test yaptım pozitif inşallah seninkide öyle olur
slm
naber kızlar beni hatırladınız mı bilmiyorumdaha önce bi topikte bebiş bekliyorduk sizlerle ben hala beklemedeyim maalesef.. . ayşem, eceli inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız kuzum pembemasal inşallah sende hamişsindir.. bende bugün yarın bekliyorum kızrmızıları ama henüz teşrif etmediler test de yapmıyorum bekliyorum öyle hakkımızda hayırlısı olur inşallah.. ben öyle arkadaş listemde ayşemi görünce sizlere bi selam verim dedim.. kendinize çook iyi bakın kuzulaaaar
gerçekten çok sevindim canım altta hamilelik takvimini görünceinşallah tez zaman da bizlerde yaşarız bu duyguyu rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin
Çok teşekkurler yağmurcum RABBIM tez zamanda sana ve isteyen tum kadınlarımıza bu yüce duyguyu yaşatsın hakkımızda hayırlısı olsun canım bak kış geliyo artık toplanalım kestaneler pişirecez pıt pıt mısırları patlatacaz bır arada olmak cok guzel hadi yaz maz dedık affettık ama kışı affetmeyız
ınanmıyorum ole mı yanıı ınsAllah canım benım yaaa Dualarını eksık etme ay heycanlandım benn:)
Günaydın kızlar
Allah Allah maşallah sübhanallah diyorummmmm
O kadar sevindim ki senin adına. Nihayet Rabbim sana nasip etti anne olmayı. Sağlıkla kucağına da alırısn inşallah.
Pembemasal inşallah senin de vardır bu ay.
Bu sabah ne kadar güzel haberler okudum çok sevindim gerçekten
Valla al bendende o kadar bırden vucuduma heyecan kapladı YARABBİ nolur yalvarıyorum heyecanlarımızı boşa cıkarma sevinçlerimizi kursagımızda bırakma AMİİİİİİNNNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?