Umutlarini Mayisa saklayanlar...

iyigeceler herkse bende bayadır gıremedım benımde bu aykı yumurtlama günlerım cts baslıyor calısmalar umarım buay basarıya ulasır

bende burdayım kıslarrrr adet olduğumdan beri uğrmadım çöküntü yaşadım ama atlattımmmmm artık yumurtlama günümü ile hesaplamayacağım Allah'ım hayırlı ise hayırlı zamanda verir zaten hesap kitap yapmıyorum artık :)

Gunaydın kızlar dun yurt dısındaydım hıc netı acamadım ama hepsını okuyamasamda az cok sımdı takıp ettım ılk once hanı guruplasmaya yonenılk bıseyın olmadıgını dusunuyorum ben yanlıs hatırlamıyorsam kasım ayından berı topıc acıyorum ve daha once hanı hamıle kalıp sonra aramıza katılamıyalar olur ya da adet gorur de umudumuz bu ay topıgınde devam etmek ıstemez falan dusuncesıyle engınsena arkadasımın tafsıye ettıgı bır baslık altında actım Beraber yuruduk bır bu yollarda topıgını actım ama fazla gelen olmadı acıkcası lınk vermek geregını duymadım cunku zaten ıyı takıpcıler bulup yazıyor. Bı de su var benı ornek alın mesela polısıkılık ovel tedavısı goruyorum mayıs -hazıran -temmuz ayı da tedavım surecek ama bu sayfalada yıne katılacagım bılıyorum kı benım durumumda olanlar da var hasta olmasa da hala bebek sahıbı olamıyanlar var ve hamılelerde var hanı soyle dusunuyorum gelmek ısteyen zaten gelır bunu daha once de yazmıstım
Banu arkadasım bıtanem cok ıyı bırıdır tanıdıgım kadarıyla sadece bır kac hafta tatılınden dolayı netı acamadı o hep tafsıye edıyordu tek bı sayfa acmayı ama ben mayıs topıgını acmıs bulunuyordum sonra o arada tek topıgı actım ılgı gormeyınce dedım kı her ay baslıgı altında toplanırsak yenı gelenlerın ılgılerını de ceker oyle yanı kızlar ıstersenız guruplasmayı onlemek ıcın her ıkı topıcte olalım ben yıne hazıran ayı topıgı acarım sonra dıger topıc lınkını de yazarız bızı takıp etmesı ıcın hanı sızler nasıl ıstersenız tabı topıklerı kasımdan berı ben actım baska bırı de acabılır hıc sorun degıl sızlerı sevıyorum

Aynen öyle pembemasal.. Senin açtığın o sayfayı inan görmedim, izmirdeydim takip de edemedim zaten ondan kaçırdım sanırım, yoksa zaten oraya yazardım.. Ben dediğin gibi, hep konuştuğumuz ayrıca bir topik açalımı yaptım sadece dün.. Çünkü hepimizin kendimize göre yoğunlukları oluyor dönem dönem, özellikle ben çok sıkı takip edemiyorum artık sohbetleri, o yüzden bari kim hamile kalmış kim ne yapmışı ordan görelim diye düşündüm.. Gruplaşma falan yok ortada yani.. Ay ay ilerle sen yine tatlım ama sohbetleri kaçıranlar için de diğer sayfadan durumu kontrol edebilir herkes, daha önce konuştuğumuz gibi

günaydın kızlarr
pembişim hoşgeldin tatlım..kıss ben seni dün merak ettim deseydin ya gezmeye gidicem diye..girip girip kaç defa baktım geldinmi diye...neyse şükür iyiymişisn canım..

Başlık konusuna fazla takılmayalım derim ben.İsteyen istediği yere yazar zaten.Şahsım olarak tek bir başlıkta kalmak yerine yeniliği ve yeni arkadaşları seven birisi olarak,dönemlik başlıkları tercih ediyorum.Samimi olduklarımla özelden paylaşımlarımıza devam ediyoruz.Büyük başlıklara yazmıyorum,nedeni ise ordaki arkadaşların aralarına giriyormuşum gibi oluyor.Bir kaçkez önemli sorular sormuştum ama onların kendi hallerindeki sohbetlerinin içinde kaynadı gitti.Üstelik başlık rahatsızlığımla ilgiliydi. :2:

canım beraber atıcaz halayları...

bende hamiş olmadan burdan ayrılmammmmmm ....

Allahım o günleri tez zamanda göstermeyi nasip etsin...

Ressamım nasılsın canım? Ben sanki o halayları erteledim gibi gözüküyor.Geçen gün okula başlama yaşı ile ilgili genelge yayınlandı.1nisandan sonra doğanlar ana sınıfına gidecekler.Oğlum yırttı bu durumda,acaba diyorum 2 ay daha beklesemmi,Allahım nasip ederse o yavrumda hemen okula başlamaz.Çünkü bi annenin üzüntüsüne şahit oldum,kızı martta doğmuş,keşke sezaryen istemeseydim nisanda doğsaydı ne yapıcaz Allah ım dyordu,şimdi bize uzak gibi gözüküyor ama zamanı gelince off dememek var

bende böyle düşünüyorum canım.. kimse alınmasın ama arada kaynayıp gidiyor sorulanlar kalabalık olunca.. o yüzden bence sohbet topiği ayrı olmalı.. mesela bi başlık altında sorularımız sorunlarımız anlatılıp tartışılıp başka bi başlıkta günlük sohbetler yapılabilir.. giriyorsun topiğe arkadaşların tecrübelerinden yararlanayım istiyorsun. belli kişiler birbiriyle arkadaş olmuş. bugün naptın, ne giydin ne yedin ıvır zıvır kaynamış sorulanlar.. neyse tepki almak istemem.. ama bu topiklerin hepsinde bu böyle oluyor maalesef..

Son düzenleme:

Evet Yağmur,ister istemez bunları yaşıyoruz.Arkadaşlardan kim hamile bakayım diyorum,en az yarım saat herşeyi okuyorum,sonra sıkılıyorum çünkü foruma ayırdığım zaman sınırlı zaten.Tablolardan bakıp tebrik ediyorum o yüzden tabloları hazırlayanlara teşekkür ediyorum.

evet öyle maalesef...ben tabloyuda göremiyorum..kaçıncı sayfada ki keşke ilk sayfaya alsalardı tabloyu..

evet öyle maalesef...ben tabloyuda göremiyorum..kaçıncı sayfada ki keşke ilk sayfaya alsalardı tabloyu..

arkadaşlar merhabalar. bende aranıza yeni katılanlardanım.bende yazıları takip etmekte zorlanıyorum.acemiliktenmidir nedir yazdığım yazıyı sonra bulamıyorum...ayrıca okuduğum bir konunun cevabını nereye yazıcam onuda bilmiyorum...yardımcı olurmusunuz

Hoşgeldin canım :)) Direk konuya cevap vermek istersen sol alt kısımda konuya cevap ver var oraya yazabilirisn canım topikte en sonda çıkar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…