- Konu Sahibi pembemasal
-
Allah'ım şu mübarek ayın hürmetine isteyen herkese;beraberinde de şu listede adı geçenlere; bu ay hayırlı evlatlara gebe kalmayı ,sağlıklı bir hamilelik sürecinden sonra da 2013 ocak annesi olmayı nasip eyle(amin).
Benim de ilk cocugum icin 3. ay denemem olucak , cok cabuk motivasyonumu kaybettigimi itiraf etmeliyim ama.
Boyle cok planladikca , su gun denemeliyim , soyle yapmaliyim diye dusunmenin ekstra strese yol actigini dusundugumden bu ay ne o yumurtlama testlerini yapmayi ne iliskiden sonra ayaklarimi yukari dikip beklemeyi gerceklestirmeyi dusunuyorum.
Allahim ne zaman hayirlisiysa o zaman bebeklerimizi verecektir insallah.
Folik asit ve multivitamine, saglikli beslenmeye ve sigara icilen ortamlardan uzak durmaya devam tabi :)
Sat 19 Nisandi Bat 18 Mayis .
tatlım bu kadar karamsar olma Allah ol dedimi bir kez dahi yapsan olur. ve bazı kişiler ayda iki kez yumurtluyomuş hiç bir zaman ne olacağını bilemeyiz.
Benim de ilk cocugum icin 3. ay denemem olucak , cok cabuk motivasyonumu kaybettigimi itiraf etmeliyim ama.
Boyle cok planladikca , su gun denemeliyim , soyle yapmaliyim diye dusunmenin ekstra strese yol actigini dusundugumden bu ay ne o yumurtlama testlerini yapmayi ne iliskiden sonra ayaklarimi yukari dikip beklemeyi gerceklestirmeyi dusunuyorum.
Allahim ne zaman hayirlisiysa o zaman bebeklerimizi verecektir insallah.
Folik asit ve multivitamine, saglikli beslenmeye ve sigara icilen ortamlardan uzak durmaya devam tabi :)
Sat 19 Nisandi Bat 18 Mayis .
canım zamana bırakmak en iyisi ve içinden ne geliyosa öyle yap. valla ekmek olmadan evet yani... içinde bir boşluk oluyo insanın... neyse inşaallah o boşluğu Allahım tez zamanda bebişle doldurur.
slm kızlar nasılsınız
benimde bu ay 3 . ayım ve çok stresliyim bazen kendime kızıyorum daha yolun başındasın diye ama insanın elinde olan birşey değil ister istemez strese giriyosun
Allah en kısa zamanda bizlerede bu güzel duyguyu yaşamayı kısmet etsin
evert zamanamin canım inşallah hepimize
kızlar bizimde 3. ay olucak 3 aydır korunmuyoruz. ben hiç hap falan kullanmadım bugüne kadar, yaklaşık 1 buçuk senedir hap kullanarak korunan bir arkadaşım vardı, hapı bıraktığı an hamile kaldı . böyle duydukca korkuyorum ve üzülüyorum. Allah hayırlısıyla bizledere de nasip etsin biran önce
bizde de durumlar karıştı ben şu anda eşimden ayrı bi yerde yaşadığım için eşim çocuk olayına sıcak bakmıyo.. kendine göre sebepleri var. benim burda yalnız olmamdan dolayı zor bi gebelik geçiriceğimi düşünüyo ve yanımda olamıcağı için kendini suçlu hissediceğini söylüyo.. bi de ben muştayım yalnız başıma o da kendine göre haklı şimdi bile bensizliğe dayanamıyo bi de hamile olsam orda kafayı yiyecek. bebebeğin hiç bi evresinde yanımda olamıycak sadece telefonla verdiğim haberlerle yetinicek bu da ona haksızlık olucak bencilce olucak biliyorum ama yine de çok istiyorum bu bebeği siz ne düşnüyosunuz bu konuda kızlar bana bi akıl verin kafam çok karıştı :18:
bizde de durumlar karıştı ben şu anda eşimden ayrı bi yerde yaşadığım için eşim çocuk olayına sıcak bakmıyo.. kendine göre sebepleri var. benim burda yalnız olmamdan dolayı zor bi gebelik geçiriceğimi düşünüyo ve yanımda olamıcağı için kendini suçlu hissediceğini söylüyo.. bi de ben muştayım yalnız başıma o da kendine göre haklı şimdi bile bensizliğe dayanamıyo bi de hamile olsam orda kafayı yiyecek. bebebeğin hiç bi evresinde yanımda olamıycak sadece telefonla verdiğim haberlerle yetinicek bu da ona haksızlık olucak bencilce olucak biliyorum ama yine de çok istiyorum bu bebeği siz ne düşnüyosunuz bu konuda kızlar bana bi akıl verin kafam çok karıştı :18:
benim de umudum mayıs'ta. hayırlısı bakalım. bu ay herhangi bir tür uygulayan var mı , incir suyu içsem diyorum, faydası hakkında görüşü olan ?
Sogan kurunu uyguladın mı ıncırden once onu onreıyo doktor cok hamıle kalan var benım dun bıttı kurum
Bende geldim benide alın bu topige
tuze haklısın çevremdeki herkes aynı şeyi düşünüyor biz 2.5 yıllık evliyiz bu ana kadar önümüzde hep engeller vardı evlendikten 6 ay sonra eşim askere gitti 5.5 ay asker yolu gözledim sonra o geldi benim kpss maratonum başladı akşamları ben kpss çalışırken o yalnız oturdu sabırla benim atanmamı bekledi bu sebeplerden dolayı hep erteledik.. şimdi atandım eğer mayısta hamile kalırsam şubatta tatille beraber doğum iznimi kullanırım 6 ayımı onun yanında geçiririm sonra da eş durumu tayini açılır orda kalırız diye düşünüyorum.. ama bencillik yaptığımın farkındayım çok istiyorum napabilirim :2: offf kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?