• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

slm kızlar nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz
toğiğimiz çok sesiz hareketlenmesi nisan sonunu bulur
bende düşündüm madem hamile kalamiyorum diyete başlayım dedim veee açım aççç:56::56:

Viole sat:Son adet tarihi
Bat:Beklenen adet tarihi.

Sat söylersen sana ne zaman olması gerekeni az çok zöyleyebilirim,neden mart?

ben öğretmenim 2. dönemi doğum izniyle kapatmak istiyorum canım o yüzden şubat sonu mart başı gibi olsun diye düşünüyorum hep ama tabi kısmet hakkımızda hayırlısı sat 30 mart bu ay geçti artık önümüzdeki aya inşallah :49:

tuze canım ben geldiğimde listeyi farkedemedim sanırım.onun için tablo oluşturdum.ama sizler de benim msj dan alıntı yaparak tabloyu istediğiniz zaman güncelleyebilirsiniz

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]KAÇINCI ÇOCUK OLACAK?
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylugulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adaeylem
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ffakem
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]havvam87
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]... mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turkmengulu
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]...mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oskee
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-nur
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahkugu
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayseeem
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Plebisit82[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan [/TD]
[TD]5 mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD]3 mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

beni de ekler misiniz 14 mayıs bu ay korunmayı bırakıcam doğum yapalı 3 ay oldu inşallah hemen hamile kalırım doğumdan sonra çabuk olurmuş ama bakalım şans:)ilk bebeğim olucak

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]KAÇINCI ÇOCUK OLACAK?
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylugulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]2 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adaeylem
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ffakem
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]havvam87
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]... mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turkmengulu
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]...mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oskee
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-nur
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahkugu
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayseeem
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Plebisit82[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan [/TD]
[TD]5 mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamim[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 nisan[/TD]
[TD]3 mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bende bu ay burdayım kızlar umarım bu ayların üzerinden tekrar tekrar geçmeyiz:( benim ilk çocuk olacak sat: 17 nisan bat: 12 mayıs allahım inşallah bu sefer mayıs ayını bekleyenlerin hepsi hamiş kalır inşallah:)

slm kızlar nasılsınız
bende düşündüm madem hamile kalamiyorum diyete başlayım dedim veee açım aççç:56::56:

canım bence diyet yapmasaydın... yani beslenmene şimdiden dikkat et derim. düzenli ve dengeli beslenmenin hamile kalmakta önemli rolü var hadi hayırlısı bakalım...

slm kızlar nasılsınız

canım diyet yapmasaydın... yani düzenli ve dengeli beslenmenin hamile kalmak için rolü var tatlımmmmm.

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım bu ayda olmadı umudumuz mayısta ama benm pek umudum kalmadı kızlar napcam bilmiyorum hatta bi ara korunmayı bile düsündüm kafam cok karısık cvplarınızı bekliyorum

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım bu ayda olmadı umudumuz mayısta ama benm pek umudum kalmadı kızlar napcam bilmiyorum hatta bi ara korunmayı bile düsündüm kafam cok karısık cvplarınızı bekliyorum

merhaba canım
ama bu kadar umutsuz olma nolur Allah inşallah bizede bu muhteşem duyguyu yaşatacak bizlerinde bebişleri olacak onlarla ilgili konuşacaz sohbet edecez ilk sözlerini duyucaz ilk adımları ilşe heycanlanacaz hatta yeri gelecek şikayet edecez çok yaramazlar diyee lütfen umutsuz olma :34:

Mrb Kızlar bende aranıza yeni katıldım fsh yüksekliğinden dolayı hamile kalamıyorum ilaç kullanıyorum ve iki gün sonra ilacım bitiyor kontrole gitcem ama 3 aylık ilaç dönemimde tükendim resmen :( Doktor fsh değerimi düşürmeye çalışıyor ama fsh için okuduklarım umutlarımı tüketiyor.

canım bence diyet yapmasaydın... yani beslenmene şimdiden dikkat et derim. düzenli ve dengeli beslenmenin hamile kalmakta önemli rolü var hadi hayırlısı bakalım...

çok sıkı bir diyet değil zaten bol meyve yiyorum ekmek yemiyorum ve bol su içiyorum birazda hamur işlerinden uzak tutabilsem kendimi çok daha iyi olacak ama bu aralar okadar çok gezme varki hamur işi istemedende olsa yemek zorunda kalıyorum
ayrıca bol su içmek bana çok iyi geldi sindirim sitemmim çok rahatladı

Mrb Kızlar bende aranıza yeni katıldım fsh yüksekliğinden dolayı hamile kalamıyorum ilaç kullanıyorum ve iki gün sonra ilacım bitiyor kontrole gitcem ama 3 aylık ilaç dönemimde tükendim resmen :( Doktor fsh değerimi düşürmeye çalışıyor ama fsh için okuduklarım umutlarımı tüketiyor.

hoş geldin canım
inş tedavin işe yaramıştır ve hemen hamile kalırsın

Umudu tükenenler,mutsuzlar,umutsuzlar lütfen karamsar olmayalım arkadaşlar,Allah ın izniyle alıcaz yumucukları kucağımıza

arkadaşlar meraba bende sizler gibi her ay bu ay diye umutlananlardandım sonunda rabbim çabalarımızın sonucunu verdi ve hamile kaldım şu anda 9 haftalık hamileyim inşallah kucağımıza almayıda nasip eder bizlere ben size kullandığım bi bitkiyi önermek istedim çünkü hamile kalmama yardımı olan en büyük etken olduğunu düşünüyorum çoğunuz duymuş olabilir ''hayıt tohumu '' bu konuda bilgi edinin ve sizde kullanın bence inşallah rabbim sizlere de verir hala dua ediyorum sizler için .

arkadaşlar meraba bende sizler gibi her ay bu ay diye umutlananlardandım sonunda rabbim çabalarımızın sonucunu verdi ve hamile kaldım şu anda 9 haftalık hamileyim inşallah kucağımıza almayıda nasip eder bizlere ben size kullandığım bi bitkiyi önermek istedim çünkü hamile kalmama yardımı olan en büyük etken olduğunu düşünüyorum çoğunuz duymuş olabilir ''hayıt tohumu '' bu konuda bilgi edinin ve sizde kullanın bence inşallah rabbim sizlere de verir hala dua ediyorum sizler için .

ayyy Allah'ım hayırlı etsin inşşş bunu ilk defa duydum hemen araştırıcam teşekkürler bilgi için...

tatlım çok sevindim... Allahım hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin.

Back