• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım bu ayda olmadı umudumuz mayısta ama benm pek umudum kalmadı kızlar napcam bilmiyorum hatta bi ara korunmayı bile düsündüm kafam cok karısık cvplarınızı bekliyorum

tatlım sen niye böyle umutsuzluğa düştün... Allah zamanını bekliyor, mutlaka bir gün kucağına alcaksın bebişini sabret canım. bol dua et elimizden gelenin en iyisi bu, her şey dua ile tabi birde umudumuzu kaybetmemek....

ay_nurcum aman açım aççç felan diyince bi an atladım. ama bol meyve yemen çok iyi. e canım sende umudunu yitirip diyet diyosun. umudumuzu kaybetmiycezzz. ok....

Bu ay iş yerindeki stresim yüzünden bebek çalışmalarını yapamadık.Çok komik,inanmayacaksınız ama 2 gece de 30 yıldır en az yarım saat sonra uyuyan ben,daha yastığa kafamı koymadan uyumuşum,eşim o kadar derin uyuyordunki kıyamadım dedi.Bu ayı böylece bitirdik,aslında kendimi çok kötü hissediyorum çünkü şuan dipçik gibiyim ama benim yumurta çoktan erimiştir demi :54:

Bu ay iş yerindeki stresim yüzünden bebek çalışmalarını yapamadık.Çok komik,inanmayacaksınız ama 2 gece de 30 yıldır en az yarım saat sonra uyuyan ben,daha yastığa kafamı koymadan uyumuşum,eşim o kadar derin uyuyordunki kıyamadım dedi.Bu ayı böylece bitirdik,aslında kendimi çok kötü hissediyorum çünkü şuan dipçik gibiyim ama benim yumurta çoktan erimiştir demi :54:

canım batın ne zamandı...

Öyle mi dersin,dur kociş yanımda bi söyliyim ama evde bu kuzucuk varken bize kardeş zor :9:

merhaba kızlar

ay_nurcum aman açım aççç felan diyince bi an atladım. ama bol meyve yemen çok iyi. e canım sende umudunu yitirip diyet diyosun. umudumuzu kaybetmiycezzz. ok....

aslında umudunu yitirmekten ziyade hayal kırıklığı var bende geçen ay 7 gün günüm geçti hamilelik belirtileri vardı kan testim negatif değildi ama kimyasal gebelik yaşamışım ve çok kötü oldum bunun üzeride birde kilomu öğrenince halim fenaydı ama şimdi iyim hem hamile kalmadan önce bir kaç kilo giderse benim için çok iyi olacak
bol meyve iyi oluyor ama ekmek yemediğin zaman midede hep bir eksiklik oluyo yaaa

merhaba arkdşlr bende sonu hüsran biten 2 gebelikten sonra korunmayı bıraktım beni de alın listeye ALLAH hepimizin yüzünü güldürür İNŞALLAH...

Allah'ım şu mübarek ayın hürmetine isteyen herkese;beraberinde de şu listede adı geçenlere; bu ay hayırlı evlatlara gebe kalmayı ,sağlıklı bir hamilelik sürecinden sonra da 2013 ocak annesi olmayı nasip eyle(amin).:16::16:

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]KAÇINCI ÇOCUK OLACAK?
[/TD]
[TD]SAT
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]14 nisan
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylugulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]7 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]6 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]30 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4 nisan
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adaeylem
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]8 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ffakem
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]havvam87
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]... mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turkmengulu
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...nisan
[/TD]
[TD]...mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oskee
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]7 nisan
[/TD]
[TD]4 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-nur
[/TD]
[TD]..
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]13 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahkugu
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]10 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayseeem
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]12 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Plebisit82
[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamim
[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]5 nisan
[/TD]
[TD]3 mayıs
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncaertan[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]14 mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarosm[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]17 nisan[/TD]
[TD]12 mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pkmrt[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gismoo[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]huzurlumutlu[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]22 mayıs[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dclfrt[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[TD]...[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Allah'ım şu mübarek ayın hürmetine isteyen herkese;beraberinde de şu listede adı geçenlere; bu ay hayırlı evlatlara gebe kalmayı ,sağlıklı bir hamilelik sürecinden sonra da 2013 ocak annesi olmayı nasip eyle(amin).:16::16:

Aminnn ,2013 annelerinin göbüşlerine :)

Benim de ilk cocugum icin 3. ay denemem olucak , cok cabuk motivasyonumu kaybettigimi itiraf etmeliyim ama.
Boyle cok planladikca , su gun denemeliyim , soyle yapmaliyim diye dusunmenin ekstra strese yol actigini dusundugumden bu ay ne o yumurtlama testlerini yapmayi ne iliskiden sonra ayaklarimi yukari dikip beklemeyi gerceklestirmeyi dusunuyorum.
Allahim ne zaman hayirlisiysa o zaman bebeklerimizi verecektir insallah.
Folik asit ve multivitamine, saglikli beslenmeye ve sigara icilen ortamlardan uzak durmaya devam tabi :)
Sat 19 Nisandi Bat 18 Mayis .

merhaba kızlar

aslında umudunu yitirmekten ziyade hayal kırıklığı var bende geçen ay 7 gün günüm geçti hamilelik belirtileri vardı kan testim negatif değildi ama kimyasal gebelik yaşamışım ve çok kötü oldum bunun üzeride birde kilomu öğrenince halim fenaydı ama şimdi iyim hem hamile kalmadan önce bir kaç kilo giderse benim için çok iyi olacak
bol meyve iyi oluyor ama ekmek yemediğin zaman midede hep bir eksiklik oluyo yaaa

canım zamana bırakmak en iyisi ve içinden ne geliyosa öyle yap. valla ekmek olmadan evet yani... içinde bir boşluk oluyo insanın... neyse inşaallah o boşluğu Allahım tez zamanda bebişle doldurur.

Back