- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.761
Kızlar selam herkese :))
Doktordan geliyorum kese göründü.şükürler olsun... Haftaya tekrar çağırdı gelişmeye bakıcak.Allah tamamını erdirsin inşallah. Artık darısı sizin başınıza kızlar :))
İlahi kız beni güldürdün allah da seni güldürsun adım özlem 17 yaşındayım sen? Bu arada çocugun varmı
tatlımm sen moralini bozma lütfen.ne zaman doktor kontrolün var senin.İçini ferah tut aşamalrı ancak böyle böyle aşarsın canım benim.sen iyi düşün ki herşey güzel olsun..ben hep,bişier olurmu diye diye olumsuz düşündüm ve sonucuda olumsuz oldu sen yapma bari olurmu bi tanem.dualarım seninle.
amin... senin adına çook sevindim, hayırlısıyla doğum haberinide alırız inşallah... benim ki hala görünmediinşallah bir sorun yoktur
Kimyasal gebelik ne oluyor ayşe
teşekkür ederim canım. Senin değerin kaçtı ? Benim 2334 dü 7 mayısta baktırdığımda. belki değer düşükse görünmeyebilir. ya da daha kese küçüktür o yüzden görünmeyebilir. ferah tut canım içini...
slm kızlarrr biz geldikk çok şükür herşey yolunda bebişimin kalp atışlarınıdas dinledimçokk harika bişeyyyyy.6+2 haftalık olmuşuz. yılbaşı bebişi ocaz 01.01.2013 dedi doktor doğum tarihine. bide kistim varmışşş. ama o gider dedi endişelencek bişe olur dedi kimi gebelikte oluyomuş.bebeğin beslenmesi için . valla doktor çok iyi içim çok rahatladı bu doktora dvm edicem 22 haziranda gitcem 2 li test için. ama aklının takıldığı bişey olursada gelebilirsin dedi.
oleyyyyyy desene sana yılbaşı hediyesi olucakkk .hadi hayırlısı allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini
evet öyle olcak tabi gününde doğarsa :)))
slm kızlarrr biz geldikk çok şükür herşey yolunda bebişimin kalp atışlarınıdas dinledimçokk harika bişeyyyyy.6+2 haftalık olmuşuz. yılbaşı bebişi ocaz 01.01.2013 dedi doktor doğum tarihine. bide kistim varmışşş. ama o gider dedi endişelencek bişe olur dedi kimi gebelikte oluyomuş.bebeğin beslenmesi için . valla doktor çok iyi içim çok rahatladı bu doktora dvm edicem 22 haziranda gitcem 2 li test için. ama aklının takıldığı bişey olursada gelebilirsin dedi.
sezeryanla aldırırsın hayatım:)
sadece bir kez değerimi öğrenebildim geçen perşembe 575 di. sonraki pazarteside yani iki gün önce kese yine görünmedi normal ulrasonda, yarın yine gitsemmi biraz daha beklesemmi bilemedim.. adet söktürücü kullanırken hamile kaldığım için kaç gün oldu onuda bilmiyorum sorun da bu zaten... görünmemesi normal mi değil mi bilmiyorum ki :44:
maşallah canım çok sevindim :)) Allah tamamını erdirsin...
ohhh çok şükür canımm çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Hangi doktora gittin peki gebzede mi?..benim arakadaşımda da miyom vardı hem bebek büyüdü hem miyom.çok şükür sapasağlam bebek dünyaya geldi.sende içini ferah tut canım.
yüzyıla gittim tatlım akın beye. valla doktor o kadar güzel anlattı ki içimde hiç korku yok tatlım. herşeyi en ince ayrıntısına kadar gösterip anlattı. allahım sizlerede nasip etsin. seninde iyi çıkmış çok sevindim tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?