Umutlarini Mayisa saklayanlar...

ALLAH RAZI OLSUN yaa içimi ferahlattın doktor çarşamba perşembe gel dedi ama ben gitmeyi hiiç düşünmüyordum bir hafta daha ya yine görünmezse diye :18: sence gitsem mi?

amin... senin adına çook sevindim, hayırlısıyla doğum haberinide alırız inşallah... benim ki hala görünmedi inşallah bir sorun yoktur

teşekkür ederim canım. Senin değerin kaçtı ? Benim 2334 dü 7 mayısta baktırdığımda. belki değer düşükse görünmeyebilir. ya da daha kese küçüktür o yüzden görünmeyebilir. ferah tut canım içini...

Kimyasal gebelik ne oluyor ayşe

bak annem kimyasal gebelik her bayanın bilerek bilmeyerek yaşayabileceği bir gebelik hamile kalırsın kan değerinde artış olur sonracığıma birden kanaman gelir bebek tutunamaz bu yüzden gebelik sonlanr.bu gebelikte bazıları kürtaj bazılarıda adet yoluyla düşük yaparlar

slm kızlarrr biz geldikk çok şükür herşey yolunda bebişimin kalp atışlarınıdas dinledimçokk harika bişeyyyyy.6+2 haftalık olmuşuz. yılbaşı bebişi ocaz 01.01.2013 dedi doktor doğum tarihine. bide kistim varmışşş. ama o gider dedi endişelencek bişe olur dedi kimi gebelikte oluyomuş.bebeğin beslenmesi için . valla doktor çok iyi içim çok rahatladı bu doktora dvm edicem 22 haziranda gitcem 2 li test için. ama aklının takıldığı bişey olursada gelebilirsin dedi.

sadece bir kez değerimi öğrenebildim geçen perşembe 575 di. sonraki pazarteside yani iki gün önce kese yine görünmedi normal ulrasonda, yarın yine gitsemmi biraz daha beklesemmi bilemedim.. adet söktürücü kullanırken hamile kaldığım için kaç gün oldu onuda bilmiyorum sorun da bu zaten... görünmemesi normal mi değil mi bilmiyorum ki :44:

oleyyyyyy desene sana yılbaşı hediyesi olucakkk .hadi hayırlısı allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebişini

maşallah canım çok sevindim :)) Allah tamamını erdirsin...

ohhh çok şükür canımm çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.Hangi doktora gittin peki gebzede mi?..benim arakadaşımda da miyom vardı hem bebek büyüdü hem miyom.çok şükür sapasağlam bebek dünyaya geldi.sende içini ferah tut canım.

sezeryanla aldırırsın hayatım:)

ayy yok ya sezeryan hiç istemiyorum normal doğum istiyorum tatlım.ama doktor bulamazsın o gün dedi doktor bana :)) bu arada doktor bide sen sağlık çalışanımısın dedi bende yok dedi araştırıyorum herşeyi dedim. boşver çok araştırıp aklını karıştırma dedi

fgakcım,bi bhcg yaptırsan canım.değerin kaça çıkmış görürsün bence 1000 leri çoktan geçmiştir.zaten aksi bi durum olsaydı kanaman falan olurdu Allah korusun.

maşallah canım çok sevindim :)) Allah tamamını erdirsin...

saol cnm amin darısı isteyen herkesin başına çok güzel bi duygu kalp tışlarını dinlemek gözlerim doldu. rüyam gerçek oldu rüyamda kalp atışlarını duymuştum ve bugün gerçekten duydum tatlım

yüzyıla gittim tatlım akın beye. valla doktor o kadar güzel anlattı ki içimde hiç korku yok tatlım. herşeyi en ince ayrıntısına kadar gösterip anlattı. allahım sizlerede nasip etsin. seninde iyi çıkmış çok sevindim tatlım

sağolasın canım benim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…