• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

tatlım ben kürtaj olmadım adet yoluyla attım:( benim kan değerim en yüksek 37 olmujştu hiç gelişmeden yani:(

olsun canım yinede kendiliğindende düşse rahimde bişiler oluyo.bi git muayane ol canım ya.bende bekledim kendiliğinden düşsün diye ama düşmedi.o yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım.Moralimizi bozmak yok.bak senin ne güzel kendiliğinden düşmüş.senin rahmin daha çabuk toparlanıcak.Allah ın izni ile bebişlerimize kavuşucaz.pozitif olcazzzz :))))

olsun canım yinede kendiliğindende düşse rahimde bişiler oluyo.bi git muayane ol canım ya.bende bekledim kendiliğinden düşsün diye ama düşmedi.o yüzden kürtaj olmak zorunda kaldım.Moralimizi bozmak yok.bak senin ne güzel kendiliğinden düşmüş.senin rahmin daha çabuk toparlanıcak.Allah ın izni ile bebişlerimize kavuşucaz.pozitif olcazzzz :))))

yok allaha şükür ben pozitifim:)olucak bebişlerimiz ama bide böyle kkasıklarım ağrımasa daha iyi olucak.çok ağrımıyor ama sızlıyor

ne güzel bak temiz çıkmış her şey canım. aslında bu ara korunmalar vücudun toparlanması için iyi oluyor. hem istediğin kürü, rejimi vs. yapabiliyorsun. bebeğine hazırlık ayların olur inşallah adet sayın 3ü bulmadan gelir bebişin yerleşir annesinin göbüşüne :)

kendini üşüttün mü ya da ağır iş yaptın mı? bence dr u erteleme ki geç olmasın, hemen ilaç iğne verirler toparlarsın. evde geçmesini bekleme sakın. bu şekilde gebeliğine devam ediyor bir çok kişi, erteleme dr u sakınnnnnnn.
yok canıma gır bısı kaldırmadım usutmedımde ıns kotu bısıy yoktur
olmaz öyle canım.belki önlem alıcak bişiler vardır.hemen ara bakim lütfen yaa.böyle moralini bozmak daha mı iyi dalincim.

aradım canım cagırdı hemen gel dedı gıdıcem saatımı beklıyorum

yok allaha şükür ben pozitifim:)olucak bebişlerimiz ama bide böyle kkasıklarım ağrımasa daha iyi olucak.çok ağrımıyor ama sızlıyor

benimde öyleydi bana antibiyotik verdiler bide ağrı kesici.çok şükür bişim kalmadı.bana anestezi uzmanı ağrın olursa ağrı kesici içebilirsin demişti.sende parol kullanabilirsin canım.hem mideye dokunmuyo hafif bi ilaç.

tamama bebeğim.sen bozma moralini.Allah ın izni ile bebişin sana tutunacak.Allah ım yardımcın-yardımcımız olsun.

benimde öyleydi bana antibiyotik verdiler bide ağrı kesici.çok şükür bişim kalmadı.bana anestezi uzmanı ağrın olursa ağrı kesici içebilirsin demişti.sende parol kullanabilirsin canım.hem mideye dokunmuyo hafif bi ilaç.

aqnacım biz bir daha çalışmalara başladık üşütüyorumda heralde kendimi.bende bir hararet utanmasam evde çıplak kalebodurlara yatıcam okadar yanıyom hahahahaha

canım skın ağlama üzülme herşeyin hayırlısı hakkında allah hayırlısını versin haberlerini bekliyoruz canım:( bide sancıların çokmu şiddetli

aqnacım biz bir daha çalışmalara başladık üşütüyorumda heralde kendimi.bende bir hararet utanmasam evde çıplak kalebodurlara yatıcam okadar yanıyom hahahahaha

allah iyiliğini versin kısss :)) ben daha çorapla yatıyom valla.yün yorgan.üşüyrum napim.demir anemisiyim ben bide :)) Allah tan kocişim soba gibide ısıtıyo beni :27:

gülşencimmm naber canım yaa,nasıl gidiyor hamilelik.Umarım herşey yolundadır.

allah iyiliğini versin kısss :)) ben daha çorapla yatıyom valla.yün yorgan.üşüyrum napim.demir anemisiyim ben bide :)) Allah tan kocişim soba gibide ısıtıyo beni :27:

puhahaha ne çorabı kız antalya kaşlıyım ben burası cayır cayır yanıyor kendi ateşim zaten ortalığı kasıp kavuruyor:( hiç sorma akşam minicik elbiseyle yattım kocam kışlık pijamalarla sabaha kadar ayaklar benim dışarda gezdi:)

puhahaha ne çorabı kız antalya kaşlıyım ben burası cayır cayır yanıyor kendi ateşim zaten ortalığı kasıp kavuruyor:( hiç sorma akşam minicik elbiseyle yattım kocam kışlık pijamalarla sabaha kadar ayaklar benim dışarda gezdi:)

nerdeeee ben kayışdağına taşındım evime.resmen akşamları elektrikli soba yakıyorum yaa..bu arada benim abimde antalyada yaşıyo.muratpaşa galiba kaldığı ilçe:27:

Selam arkadaşlar
Ben de mart ve nisanda bebek haberi alamayanlardanım...Bu ay da bekliyorum hepimizin beklediği gibi...
Moralim bozuk, yorgun ve halsizim ama yine de ümidim var...
moralim bebek olmadı diye değil...
ne olduğum belli değil...
1 mayısta ya da 2 mayısta adet olmam gerekiyordu.
ayın üçünde az bir kanamam oldu sonra kesildi. bir defa geldi...adet oldum sandım, yine de üzülmedim..
sonra kesilince belki yerleşme kanamasıdır dedim üç gün önce 2 tane gebelik testi aldm tek çizgi çıktı yani hamile değilim...
ama kafam karıştı artık kan vermekten de bıktım...
bu sabah yine bulantm geldi gitti...
bugün yine test yapıcam...
neler oluyor bana yaahuu??:((((

Selam arkadaşlar
Ben de mart ve nisanda bebek haberi alamayanlardanım...Bu ay da bekliyorum hepimizin beklediği gibi...
Moralim bozuk, yorgun ve halsizim ama yine de ümidim var...
moralim bebek olmadı diye değil...
ne olduğum belli değil...
1 mayısta ya da 2 mayısta adet olmam gerekiyordu.
ayın üçünde az bir kanamam oldu sonra kesildi. bir defa geldi...adet oldum sandım, yine de üzülmedim..
sonra kesilince belki yerleşme kanamasıdır dedim üç gün önce 2 tane gebelik testi aldm tek çizgi çıktı yani hamile değilim...
ama kafam karıştı artık kan vermekten de bıktım...
bu sabah yine bulantm geldi gitti...
bugün yine test yapıcam...
neler oluyor bana yaahuu??:((((

canım bazen öyle oluyo,kafada sürekli hamilemiyim diye düşünüp belirtileri gözlediğimiz için vücudumuz bizimle dalga geçiyo.benzer bi durumu 2 ay önce bende yaşadım çok emindim hamile olduğumdan,yerleşme kanamasından falan.sonra gittim kan verdim kan sonucunun negatif olduğun u öğrendiğimin sabahımda regl oldum :( bu ayda mesela beklemiyodum umudu kesmiştim hiç de belirti yokken bi baktım pozitif :) ama sanırım bu kezde bebek gelişmiyo bekleme sürecindeyim.allah hayırlısını versin.

Back
X