Umutlarini Mayisa saklayanlar...

yanit icin saol TUZE cim umarim bu ay olur ,,bende cok belirti var bu ay ,testi oyle gorunce kirip attim sinirimdem,,neysem icimi biraz ferahlattin tsk..

Olur inşallah sıkma sen canını,pek düşünmemeye çalış.Kafanı dağıtki bebek stresten kaynaklı kasılmaların olmadığı bir rahimde huzurluca yerleşsin.

kan sulandırıcı iğne vurduruyorum cnm
geçmiş olsun hayatım ,,,
dun yaptim canim ya bat 14 mayis ,yani 7 gun erken ,ama teste 1 hafta erken yapabilirsin yaziyodu
yani ne kadar erken gebelik testide olsa yanılma payı yüksek bu kadar erkenden ama ne ümitlen nede vazgeç biraz daha sabret ve arkadaşın dediği gibi sakın stres yapmaa
yok canım üç gün var daha test yapmadım

gününüzü bekleyin ve belirtilere takılmayın sonra çok üzülüyoruz,

ewet tatlım öğlene kadar çalışıorum...öğretmenim...

cumartesi olduğunu bilmiyodum...olmassa gidim en isimi ben bi doktora....bu konularda cahil olmakta çok kötü ya...ilgin iinde ayrıca teşekkürler tatlım...

Ne renk dusunuyosun hemsom guzel olacagina eminim :))
röfle yaptırdım canım küllü sarı oldum yani

çok teşekkür ederim. yarın doktora gidicem bakalım.inşallah bakalım. haberleri yazıcam size.. tabi ki dua edicem canım yarın eyüpe de gidicem oradada dua ederim hepimiz için :))
ayy dualarını esirgeme caım sagolasın sende doktora gidinc habersiz bırakma bizi

Nurancim özel erciyeste zeki yılmaza gideceğim
oda iyi br doktor hadi hayırlısı

selam kızlar sacımı boyattım geldim saclarımın ucunda röfle vardı zaten aynından yaptırdım hamile falan kalırsam uzun süre gitsin diye
şimdide kaloriferden su akıyormusta görevli geldi onları tamir ediyor
yemek yapcam ama ne yapcam bilmiyorum
neysem ben şu adama bakayım napior

canım bende erken gebelik testi diye güvenip 7 gün önce yaptım negarif çıktı bir gün kala da çok silik çıktı idrar testine pek güvenme

karnım davul gibi kaç gündür batıma 3 gün var heran olacakmışım gibi eğer bu ayda olmazsa uzzzuuun süre bu foruma giremiycem çünkü otomatikman temmuza atıyor şartlar beni eşimin izni kalmadı malesef yaz tatiline kısmet olacak bu durumda acaba hamile olanlar bunu hissediyor mu his olarak yani içlerine doğuyor mu?? benim bu ay hiç içime doğmuyor pek umudum kalmdı karnım inanılmaz şişti çünkü(

ORKIDEcim sikma canini benim bat henuz 1 hafta var ama erken test ten yaptim negatif cikti son dakika gol atarmi bilmem ama bende pek umut kalmadi haziranin ucu banada goruyo gibi ,,hayirlisi canim

yok canım ya valla canım sıkılmadı. son 3 ay dır eskisinden daha az takıyorum. Rabbim ne zaman kısmet ettiyse. şekerim inşallah senin olmuştur. olmadıysa bi haziran topiği kurar hamile kalırız inşallah ::)))

CANIM HİÇ BÖYLE DÜŞÜNME BENDE BU AY OLMAYACAĞINDAN O KADAR EMİNDİM Kİ BÜYÜK Bİ SÜRPRİZ OLDU.6+6 OLDUM AMA HALA HİÇ Bİ BELİRTİ YOK SADECE KARNIM İNANAILMAZ ŞİŞTİ SANIRIM STRESTEN :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…