• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

tatlım benim sat 6 mart ama benim geç döllenme oldu. ben öğrenince gitmiştim benimde görünmedi kese sonra 1 hafta sonra tekrar çağırdı doktorum göründü.geçen cuma günüde bebeği gördüm şuan 6 haftalığım.sen bi kan testi yaptırsana tatlım. 1000 i geçmesi gerekiyo değerin kesenin görünmesi için . kalp atışını bende dinlemedim daha doktor kıpırtılar başlamış dedi ama bana. ben yarın başka bi astaneye gidicem bakalım o ne dicek

canım kese görünüyo ama kenarları düzensiz.kese içinde yolk keseside oluşmuş ama kalp atışı duyamadık.gittiğimde6+3 dü benim hesabıma göre.

canım kese görünüyo ama kenarları düzensiz.kese içinde yolk keseside oluşmuş ama kalp atışı duyamadık.gittiğimde6+3 dü benim hesabıma göre.

tatlım 9. haftaya kadar başlar kalp atışları. benim teyzemin kızının 8. haftada başlamış. bence başka doktorada git. hemen morlini bozma moral çok önemli. iyi düşün iyi olsun

başka doktora gitmeden bir toktorun dediğini yapma hemen tatlım benden sana tavsiye. ben öbüründe başka doktorada gitmiştim emin olmak için

tatlım benim sat 6 mart ama benim geç döllenme oldu. ben öğrenince gitmiştim benimde görünmedi kese sonra 1 hafta sonra tekrar çağırdı doktorum göründü.geçen cuma günüde bebeği gördüm şuan 6 haftalığım.sen bi kan testi yaptırsana tatlım. 1000 i geçmesi gerekiyo değerin kesenin görünmesi için . kalp atışını bende dinlemedim daha doktor kıpırtılar başlamış dedi ama bana. ben yarın başka bi astaneye gidicem bakalım o ne dicek

sat 6 mart ve 6 haftalıksın öylemi bunu kim hesapladı bu şekilde canım merak ettim de doktorun mu dedi

tatlım sata göre değil ultrasona göre 6 haftalık çıkıyorum geç döllenme olmuş sata göre 8 yada 9 haftalık çıkıyo bende düzensizlikde var

hııı birsey diyemem o zaman şaşırdım bir anda benimde 4 mart satım ama benim adetim düzenli şaşmaz yani hersey tam zamanında olduğu için 9+ birseyler ama tam olarak kestiremiyorum onu ::):)

hııı birsey diyemem o zaman şaşırdım bir anda benimde 4 mart satım ama benim adetim düzenli şaşmaz yani hersey tam zamanında olduğu için 9+ birseyler ama tam olarak kestiremiyorum onu ::):)

adetim düzenli olsaydı benimde öyle olcaktı tatlım. ama düzensiz olduğu için gerideyiz. hatta ben adet söktürücü bile kullandım düşün yani

doktoruma sordum bi zararı olmak hatta düşük riskini azaltır dedi .tedavi görüyorum şuan zaten tatlım.

düşük riski için allah korusun demedim adet gelmesi düşüncesi için dedim... şuan hepimiz bu riski taşıyoruz allah bundanda korusun tabi , ne tedavisi görüyorsun

niye benim yazilarim sorularim hep arada kayniyo offf birak bebisi millet bile beni fark etmiyoki yokki sans kikiiiikikikikiiiii

ayyy moralim cok bozuk dunden beri ,acaba erkenmi test yaptim diyorum ama erken gebelik testiydiki zaten,,kasik agrilarim devam ediyor uffff

niye benim yazilarim sorularim hep arada kayniyo offf birak bebisi millet bile beni fark etmiyoki yokki sans kikiiiikikikikiiiii

ayyy moralim cok bozuk dunden beri ,acaba erkenmi test yaptim diyorum ama erken gebelik testiydiki zaten,,kasik agrilarim devam ediyor uffff

çok pardon hemen ilgileneyim sizinle kaç gün vardı reglinize ne kadar erken yaptınız yaniii

dun yaptim canim ya bat 14 mayis ,yani 7 gun erken ,ama teste 1 hafta erken yapabilirsin yaziyodu

Hayalimsin daha çok erken canım,hemen endişelenme.Bat ın bi gelsin,geçsin.Bebek oluşsa bile tüplerden rahime geldiğinde yerleşmek için uygun yer arar,gömülür,4 gün sonra bhcg salgılanır.Tüm bunlar ilişkiden sonra 10-14 arası olur.

Hayalimsin daha çok erken canım,hemen endişelenme.Bat ın bi gelsin,geçsin.Bebek oluşsa bile tüplerden rahime geldiğinde yerleşmek için uygun yer arar,gömülür,4 gün sonra bhcg salgılanır.Tüm bunlar ilişkiden sonra 10-14 arası olur.

yanit icin saol TUZE cim umarim bu ay olur ,,bende cok belirti var bu ay ,testi oyle gorunce kirip attim sinirimdem,,neysem icimi biraz ferahlattin tsk..

Back