• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Selam kızlar bıraz gec oldu anca geldım saglık ocagındaydım kocısle yuruduk falan sımdıııı...
Doktora gıttım once ustten baktı sonra emın olmak ıcın altan baktı ve o buyuk kıst gıttmıs ama polısıklık olmus az o adet duzenım bozuyo dogal olarak hamıle kalmamı da engelıyor ama akıntım hala devam edıyor adet gormem ıcın 3 ıgne verdı lusterol hormonı yanı adet gorucem ve adetın 5 cı gununden ıtıbaren 21 dajelı olan Cyclo Progynovayı kullanıcam yanı ıkı ayım adetlı gecıcek sonra normal adet gormeyı beklıyıcem ve sonra da doktor kontrolunden gecıcem yanı ılk 3 ayım bebısız gecıcek ama Allah ol dıyınce olucak hıcbırsey engel degıl 63 kıloyum ama daha daha kılo vermemı soyledı tatlı hıc yemıyıcem sekersız cay kahve bıldıgınız sıkı dıyet yanı folık asıt ve sogan kurume devam edıcem kos koca kıstı sokup atımıs oyle ıste bu durumu yasayanlar var mı kızlar doktor bunlar da gıder dedı oyle yanı kaderımızde ne varsa yasıyıcaz gorucez Allah buyuk moralım ar de yerınde hem zayıflarsan hamılelık te daha kolay gecer dedı hıc merak etme 3 ay sonra gorustugumuzde hersey guzel olucak dedı boyle yanı Allaha sukur yınede beterın beterı Ya şeffa demekten baska bısı dıyemıyıcem ALLAHIM hepınızın yar ve yardımcısı olsun kızlar hepınızı optum dadlu uykular meleklerını beklıyen guzel anneler...:16:

Selam kızlar bıraz gec oldu anca geldım saglık ocagındaydım kocısle yuruduk falan sımdıııı...
Doktora gıttım once ustten baktı sonra emın olmak ıcın altan baktı ve o buyuk kıst gıttmıs ama polısıklık olmus az o adet duzenım bozuyo dogal olarak hamıle kalmamı da engelıyor ama akıntım hala devam edıyor adet gormem ıcın 3 ıgne verdı lusterol hormonı yanı adet gorucem ve adetın 5 cı gununden ıtıbaren 21 dajelı olan Cyclo Progynovayı kullanıcam yanı ıkı ayım adetlı gecıcek sonra normal adet gormeyı beklıyıcem ve sonra da doktor kontrolunden gecıcem yanı ılk 3 ayım bebısız gecıcek ama Allah ol dıyınce olucak hıcbırsey engel degıl 63 kıloyum ama daha daha kılo vermemı soyledı tatlı hıc yemıyıcem sekersız cay kahve bıldıgınız sıkı dıyet yanı folık asıt ve sogan kurume devam edıcem kos koca kıstı sokup atımıs oyle ıste bu durumu yasayanlar var mı kızlar doktor bunlar da gıder dedı oyle yanı kaderımızde ne varsa yasıyıcaz gorucez Allah buyuk moralım ar de yerınde hem zayıflarsan hamılelık te daha kolay gecer dedı hıc merak etme 3 ay sonra gorustugumuzde hersey guzel olucak dedı boyle yanı Allaha sukur yınede beterın beterı Ya şeffa demekten baska bısı dıyemıyıcem ALLAHIM hepınızın yar ve yardımcısı olsun kızlar hepınızı optum dadlu uykular meleklerını beklıyen guzel anneler...:16:

canim cok sevindim kistin gitmis enazindan:)) yanliz bu polisiklik ne oluyo onu anlamadim ??? nedir bu olay ??bende 60 kg yum..boy 1 64 ,aslinda 2 ,3 kilo daha vermek istiyorum ama ,,senin boyun kac dahada mi zayiflicaz yani ?? ? moralinide yuksek tut 3 ay kendine izin vermis gibi farzet inan takmayinca daha cabuk oluyo bebis ,bi bakarsin bu 3 ayda tutunuvermis bebisin ,,hadi hayirlisi canim

canim cok sevindim kistin gitmis enazindan:)) yanliz bu polisiklik ne oluyo onu anlamadim ??? nedir bu olay ??bende 60 kg yum..boy 1 64 ,aslinda 2 ,3 kilo daha vermek istiyorum ama ,,senin boyun kac dahada mi zayiflicaz yani ?? ? moralinide yuksek tut 3 ay kendine izin vermis gibi farzet inan takmayinca daha cabuk oluyo bebis ,bi bakarsin bu 3 ayda tutunuvermis bebisin ,,hadi hayirlisi canim

deryaf pembemasal
kızlar doktora gitmişsiniz çok şükür bir sıkıntı olmamış sevindim
pembişcim sende kisti göndermişsin 3 ay tedavi gibi bişi olcakmış olsun 3 ay sonra hayırlısıyla bebişin karnında olur

senacım sagolasın sacları boyattık umarım bebişte bekletmez bizi

buarada kızlar 162.sayfaya giremiyorum nedense
neysem ben yatar yarın iş yapcam ama ugrarım

Pembem gecmis olsun, inşallah kısa zamanda her sorunun gider ve alırsın bebeğini kucağına. Senin inancın tam, hep pozitifsin, ben senin için herseyin iyi olacağına inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

deryaf pembemasal
kızlar doktora gitmişsiniz çok şükür bir sıkıntı olmamış sevindim
pembişcim sende kisti göndermişsin 3 ay tedavi gibi bişi olcakmış olsun 3 ay sonra hayırlısıyla bebişin karnında olur

senacım sagolasın sacları boyattık umarım bebişte bekletmez bizi

buarada kızlar 162.sayfaya giremiyorum nedense
neysem ben yatar yarın iş yapcam ama ugrarım

nurran cim yeni sac rengini gule gule kullan canim ,iyi dusunmussun gebe kalmadan bi boydan gecsek iyi olur

kızlrrrrrrrrrrrrrrrrr size bişey söylim mi benm psikoloji yerlerde dün adet oldum 5 karış suratla geziyorum dünden bei hep gözlerim dolu dolu ağlayamıyorum da 9 ay oldu bebem nerdesin gel artıkkkkkk yaaaaaaaa ilk geceden hamile kalanlar nasıl yapıoooooooooooooooo valla küfür etcem gayrııı asabım sinirlendi :)

bende bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif inanılmaz üzüldüm kızlar yaaa motivasyonum düştü 20 haftalık beebbeğimi kasımın 13 ünde kaybettim. 2 ay ara verdikocakta başladık.mayıs oldu 5 aydır olmuyorr ağlamak istiyorum yaaaa. bide şrrda evlenmemiş 18 yaşında kızlar hamileyim ne yapmalıyım diye konu açmıyorlarmı. kalbim deliniyor resmen.nerdesin bebiişş :(((((

Pembem gecmis olsun, inşallah kısa zamanda her sorunun gider ve alırsın bebeğini kucağına. Senin inancın tam, hep pozitifsin, ben senin için herseyin iyi olacağına inanıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Tesekurler kızlar doktorun bakısında ve tebesumunde senı dogurtmadan bırakımıyıcam gıbı bı ıfade var dı galıba ondan bıraz rahatım gıder bunlar da dedı adetım gelsın sogan kurune de baslıyıcam kızlar butun kıstı yok etmıs sımdı polısıklık canım kucuk kabarcıklar gıbı dusun bı plastık kabın yıkanması sonucunda ustunde kalan kucuk su kabarcıkları gıbı onları da atıcam cunku onlar adetımı bozuyo hamıle kalmamı zorlastırıyor boyum 1.68 canım ama doktor ılla sısman oldugun ıcın degıl ama bunun gıtmesı ıcın daha daha zayıflarsan daha cabuk gıder dedı ve nete okudum cıdden de tamamen kayboluyormus ılac sogan kuru dıyet hayırlısı ya ılhas duası hep aklıma gelıyor boyle bı durumda eger bu ıcın benım gecmısım gelecegım ve ve yasadıgım bu gunun hakkında hayırlı oldugunu bılıyorsan bunu bana nasıp eyle hayırsız oldugunu bılıyorsan bunu benden uzaklastır sımdı cok yakından sahıt oldugum bı seyı anlatıcam sızlere ben kucuken bızım mahlede esı olmus sadece 20 yasındakı 1 ogluyla yasayan bır kadın vardı kadın aslında hep yanlızdı oglu hayırsızdı eve sarhos gelıp evı dagıtırdı o yaslı teyze cıkıp kapının onunde aglardı ıste bu dogru zamanda hayırlı evlat ıstememız ıcın yeterlı sebep bı de sımdı kaldıgım apartmanın karsısında bır ev var kadın evlenmıs bır kızı olmus kocasıonu aldatmıs kadın kızı 20 yasına gelene kadar abılerının yanında kalmıs onlar da evlenmıs ve onların eslerının bununla yasaması daha daha zorlasmıs kızı 20 yasına gelınce kadın 2 cı defa evlenmıs evlendıgı beyın karısı olmus bı oglu var 18 yasında ve bı kızı 17 yasında bı de yaslı kayınvalıdesı var kadın evlenmıs kızı da kısa surede evlenmıs ve bır oglu olmus kadının ıkıncı kocası kadına umut olmus cok ıyı bır adamıs kadın hamıle kalmıs ve down sendromlu bır kızı olmus ve kocası kansere yakalanmıs kızı 3 yasındayken adam olmus bu durumu gorunce tuylerım urperıyor dıyebılırım sımdı adamın 2 cocugu kayınvalıdesı kızı ve bu fedakar kadın kalıyorlar bu evde o kucuk masum kızı gorunce hala ıcım gıdıyor ve aklıma su gelıyor...
Aslında sadece bır cocugumuz olsun gerısı hal olur demek yetmıyor saglıklı olsun zaman bızı neyı gosterır bılınmez hayırlı olsun kı ona muhtac oldugumuzda hayrını gorelım .
Peygamberımız Hz. Muhammed (sav) bıle cekmıs kı o Allahın en sevdıgı kuluymus bız kımız kı ... Mutlu hayırlı gunler dılerım kızlar umudunuzu asla yıtırmeyın :16:

Gününüz aydın mutlulugunuz daim evınızın bereketı sonsuz paranız sokagın tavanı kadar olsun canlar:)))

Pembeeeeeee gönlüm sendeee:PP hadi hayırlısı olsun en azından ıcın rahat ne olması gerekenı ne yapmanı bılıyorsun buda ıyı bence en azından belırsızlıkten daha ıyıce canım benım. temız yuregıne gore rabbım verecek sen ıcını ferah tut...

yuregıne saglık pembişim benımde tek korkum bu RABBİM bizleri korktuklarımızla imtihan etmesin AMİİİNN..

Gününüz aydın mutlulugunuz daim evınızın bereketı sonsuz paranız sokagın tavanı kadar olsun canlar:)))

Pembeeeeeee gönlüm sendeee:PP hadi hayırlısı olsun en azından ıcın rahat ne olması gerekenı ne yapmanı bılıyorsun buda ıyı bence en azından belırsızlıkten daha ıyıce canım benım. temız yuregıne gore rabbım verecek sen ıcını ferah tut...

yuregıne saglık pembişim benımde tek korkum bu RABBİM bizleri korktuklarımızla imtihan etmesin AMİİİNN..

Amin cnm benım doktorunuza ve tedavısıne ne olur dıkkat edın kızlar ıyı kı varsınız ınsan yakınına bıle anlatamaz ama burası bam baska :16:

günaydın bayanlar..ben de adet gecikmesinin 15. günündeyim.pzt. doktora gittim hormonlarıma ve ultrasona bakıldı.maalesef pco luymuşum.ayrıca prolaktinim de yüksek çıktı ama doktor bunu çok önemli bulmadı..adet söktürücü verdi ve diyetisyene yönlendirdi..şimdi diyete başladım ve adetimin 3. günü tekrar gidicem.doktor daha sonra yumurta takibine başlayacağız dedi..Rabbim hakkımızda hayırlısını versin..en önemli şey sağlık..Allah önce sağlık sonra da hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.Amin.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]KAÇINCI ÇOCUK OLACAK?
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fgak
[/TD]
[TD]:64::64::64:
[/TD]
[TD].....
[/TD]
[TD]:49::nazar:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seastire
[/TD]
[/TD]
[TD].....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]manolyax
[/TD]
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lata
[/TD]
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembemasal
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29nisan
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber89
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oskee
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Plebisit82
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]7mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ffakem
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahkugu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niday
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adaeylem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]essira
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarosm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayseeem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-nur
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncaertan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimsin1
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]havvam87
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dcfrt
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen44
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turkmengulu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eowyn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34moni53
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]viole
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundurtan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzesena
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat365
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sessiz_ce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]huzurlumutlu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu_S
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurran
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazipek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysem_kas
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryaf
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efule
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eceli54
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru_1907
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ErGİNSeNa
[/TD]
[TD]üçüncü
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulgulu[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD]31mayıs[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zuzu19
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pkmrt
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gismoo
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembemasal
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neyzenel1963
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra_esra
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38OZLEM38
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zidorikata
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmuryk
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazo84
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41zeynep
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]54julye
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rukrukruki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seckinnn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elibeses
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haver87
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar ''bat''larınızı ve kaçıncı çocuğa hamile kalmak istediğinizi bana özelden msj atarsanız yeniden gerekli düzenlemeleri yaparım.:29:

aaaaa hamileler çoğalmış

geçmiş olsun hayatım ,,,

yani ne kadar erken gebelik testide olsa yanılma payı yüksek bu kadar erkenden ama ne ümitlen nede vazgeç biraz daha sabret ve arkadaşın dediği gibi sakın stres yapmaa

gününüzü bekleyin ve belirtilere takılmayın sonra çok üzülüyoruz,

teşekkür ederim tatlım

iyi akşamlar kızlar,
bugün hsg yi çektirdim sonunda çok şükür :) kızlar hiç dert edecek bişey yokmuş, çok kolay oldu şükürler olsun. ve daha önemlisi temiz çıktı :) kist tıkar diye korkularım vardı... şimdi perşembeye dr randevum var, sanırım tekrar takibe başlıyoruz :)

çok sevindim tatlım temiz çıktığına gözün aydın

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]KAÇINCI ÇOCUK OLACAK?
[/TD]
[TD]BAT
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fgak
[/TD]
[TD]:64::32:ilk:emir_bebek::64::32:
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seastire
[/TD]
[TD]:64::32:....:emir_bebek::64::32:
[/TD]
[TD].....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]manolyax
[/TD]
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lata
[/TD]
[/TD]
[TD]....
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DmL1986
[/TD]
[/TD]
[TD]......
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03[/TD]
[TD]:64::32:ilk:emir_bebek::64::32:[/TD]
[TD]12mayıs[/TD]
[TD]:49::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembemasal
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29nisan
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pptya87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]1 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber89
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]1mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]oskee
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egzantrikressam
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]orkide2
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]4mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Plebisit82
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]5 mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]7mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazo84
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]9mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ffakem
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]niday
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zytin
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]adaeylem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]11mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]38OZLEM38
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]11mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]essira
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pinarosm
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayseeem
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]12mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ay-nur
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]13mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]goncaertan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su2333
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayalimsin1
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]14mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mathematician
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]havvam87
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dcfrt
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen44
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turkmengulu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]haver87
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]16mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eowyn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]34moni53
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sel
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]viole
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]18mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]superisi_21
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundurtan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]19mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gamzesena
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hayat365
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sessiz_ce
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]21mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]huzurlumutlu
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Burcu_S
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurran
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]22mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmuryk
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]22-23mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]beyazipek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]24mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sanem55
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]27mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysem_kas
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryaf
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]efule
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tuze
[/TD]
[TD]ikinci
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eceli54
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru_1907
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ErGİNSeNa
[/TD]
[TD]üçüncü
[/TD]
[TD]30mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasamim
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eylulgulu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]31mayıs
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elabebek
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]siyahkugu
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]2haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zuzu19
[/TD]
[TD]ilk
[/TD]
[TD]5haziran
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pkmrt
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gismoo
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD]...
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pembemasal
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]neyzenel1963
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra_esra
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]step03
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zidorikata
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]41zeynep
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]54julye
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rukrukruki
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seckinnn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elibeses
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ddmnrttn
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevil61
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]deryadenizveask
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutlu_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar ''bat''larınızı ve kaçıncı çocuğa hamile kalmak istediğinizi bana özelden msj atarsanız yeniden gerekli düzenlemeleri yaparım.:29:
Allah'a sonsuz şükürler olsun ki hamile arkadaşlarımızın sayısı her geçen gün artıyor.Rab'bim hepimize bu ay hayırlısıyla hamile kalmayı nasip etsin inşallah(amin)

ayyy bu listeyi görmeye bayılıyorum yaa inşallah bu liste hiç boş kalmaz bu ay canım emeklerine sağlık:)

canım benim RABBİM ŞİFA VERSİN klavyeden dolayı mı yanlış yazdın bilmiyorum ama tatlım ya şeffa değil de ya şafi yani ALLAHIN şafi ismini demek istediğini sanıyorum bende ya şafiyi çok çekerim de:)

günaydın kızlar pembemasalcım sevindim kistinin gittiğine inş tedavin bite bitmezde güzel haberin alırız hamile kalırsın tatlım. kızlar ben bugün başka bi doktora daha gidicem

günaydın kızlar nasılsınız ?

uzun uzun tüm sayfaları okuyamıyorum iş yerindeyim.

pembemasal seni merak etmiştim. çok geçmiş olsun canım umarım en yakın zaman da bebiş haberlerini alırız burdan...

kızlar sanırım ben de bu ay da bişi yok.. hiç bi belirti kalmadı şu an :S psikolojikmiş sanırım..

bi de şu liste hangi sayfada ya onu ilk sayfaya alsak aslında daha güzel olmaz mı ?

ay ben listeyi görünce çok heyecanlandım,benim bu ilk gebeliğim olacak inşallah olursa,bu arada benim bat 15 mayıs,ne kadar çok kişi varmış o dönemlerde,sizlerle bu heyecanımı paylaşmak çok duygusal,herkese teşekkürler:)

Back
X