- Konu Sahibi pembemasal
- #1.561
canım boşuna panik yapıyorsun relax ol biraz... rüyanda hayırlara çıksın inşallah....sen önce hayırlısıyla doktora gidip gel sonra üzerine konuşuruz...bukadar stres bebeiş olayınıda etkiliyor biliyorsun canım ...Saat 4 te gıdıcem canım doktor gunduz devlet hastanesınde calısıyor 4 te kendı ozel yerınde calısıyor ben oraya gıdıcem kızlar ne olur dua edın ya gıtmemıs buyumus derlerse yıkılırım resmen senacım dualarınızı eksık etmeyın cıdden o doktordan donene kadar bu gun stres ıcındeyım ya dun gece bı ruya gordum kafama agırlık gelıyordu sonra uzun sım sıyah olan saclarım dokulmus kafam hafıflemıstı ay ınsAllah bu dertlen de kurtulurum ya Amin :2:
ben bu tür şeyleri kkda çok okudum ve sinirlerim bozuldu...kaş yapalım derken göz çıkartıyorlar...attım gitti ilacı...en büyük ve en etkili ilaç RABBİMİZE EDİLEN DUADIR qerisi boş....ol dedimi olur Rabbim...bene 2 ay prolaktin düşürücü bi ilaç ve klomen kullanarak gebe kaldım.kese kenarlarını düzensiz görünce ultrasonu yapan doktor direk sordu tedaviylemi kaldın diye bende ilaç kullandım evet dedim. hımm dedi başkada bişey söylemedi.belki benim dururmumda ilaçlardan olmuştur.bebek gelişmiyo ya en iyisi sanırım ilaç kullanmadan beklemek ben artık kabul etmiycem ilaç verirlerse.olmadı tüp bebek deniycem allah inşallah nasip eder
Kızlar herkese merhaba
Size güzel bir haber vereyim mi ? Şu yerleşme kanaması mı değil mi kafama takıldı dayanamadım test yaptım. Bu test iki çizgide yanı aynı koyulukta çıkmaz mı ilk defa gördüm böyle bir şey :)) Bunun üzerine gitttim eşimle hastaneye kan testi yaptırdım.sonuç 2334 pozitif. :)
Kızlar inanın çok şaşırdım. Bugün doktora gidecektim ama işe geldim bugüne ertelediklerimden dolayı yarın gidicem artık...
inanın siz bana şans uğur getirdiniz. Sizi çok seviyorum. İnşallah Allah isteyen herkes versin.Dualarım sizinle. Sizde benden esirgemeyin
Görüşmek üzere :)) yarın doktordan sonra yazarım..
tatlım çok tebrik ederim seni Rabbim tamamına erdirsinn