• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Saat 4 te gıdıcem canım doktor gunduz devlet hastanesınde calısıyor 4 te kendı ozel yerınde calısıyor ben oraya gıdıcem kızlar ne olur dua edın ya gıtmemıs buyumus derlerse yıkılırım resmen senacım dualarınızı eksık etmeyın cıdden o doktordan donene kadar bu gun stres ıcındeyım ya dun gece bı ruya gordum kafama agırlık gelıyordu sonra uzun sım sıyah olan saclarım dokulmus kafam hafıflemıstı ay ınsAllah bu dertlen de kurtulurum ya Amin :2::5:
canım boşuna panik yapıyorsun relax ol biraz... rüyanda hayırlara çıksın inşallah....sen önce hayırlısıyla doktora gidip gel sonra üzerine konuşuruz...bukadar stres bebeiş olayınıda etkiliyor biliyorsun canım ...
bene 2 ay prolaktin düşürücü bi ilaç ve klomen kullanarak gebe kaldım.kese kenarlarını düzensiz görünce ultrasonu yapan doktor direk sordu tedaviylemi kaldın diye bende ilaç kullandım evet dedim. hımm dedi başkada bişey söylemedi.belki benim dururmumda ilaçlardan olmuştur.bebek gelişmiyo :( ya en iyisi sanırım ilaç kullanmadan beklemek ben artık kabul etmiycem ilaç verirlerse.olmadı tüp bebek deniycem allah inşallah nasip eder :(
ben bu tür şeyleri kkda çok okudum ve sinirlerim bozuldu...kaş yapalım derken göz çıkartıyorlar...attım gitti ilacı...en büyük ve en etkili ilaç RABBİMİZE EDİLEN DUADIR qerisi boş....ol dedimi olur Rabbim...
Kızlar herkese merhaba

Size güzel bir haber vereyim mi ? Şu yerleşme kanaması mı değil mi kafama takıldı dayanamadım test yaptım. Bu test iki çizgide yanı aynı koyulukta çıkmaz mı ilk defa gördüm böyle bir şey :)) Bunun üzerine gitttim eşimle hastaneye kan testi yaptırdım.sonuç 2334 pozitif. :)
Kızlar inanın çok şaşırdım. Bugün doktora gidecektim ama işe geldim bugüne ertelediklerimden dolayı yarın gidicem artık...
inanın siz bana şans uğur getirdiniz. Sizi çok seviyorum. İnşallah Allah isteyen herkes versin.Dualarım sizinle. Sizde benden esirgemeyin
Görüşmek üzere :)) yarın doktordan sonra yazarım..

tatlım çok tebrik ederim seni Rabbim tamamına erdirsinn :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım bende hersey normaldı sadece hanı soyle dıyorlar cocuk yapmaya karar veren bı cok kısıde adet duzenı bolzuluyormus falan ben de doktora gıttım adetım gelmıyor dıye sonra ılac verdı neyse adetım geldı 3 cu gununde kan verdım testlerım yapıldı hormon testlerım yanı hepsı de normal cıkdı yumurta gelısımı zaten hersey normaldı bu adam bana bu ılacı verdı daha kolay cocuk sahıbı olman ıcın dedı tuturdu kac yılık evlısın 11 aylık dedım ama 2 aydır cocuk ıstıyoruz neyse bu ılacı 5 gunde 2 kere ıc dedı sonra bana kontrole gel bı gıtım adam afaladı resmen sende kıst yapmıs dedı beklenmedık sonuc olmus dedım ılacın bu ozlellıgı de varmıydı evet dedı pekı neden hastalarınıza bunu onermeden once bu etkısını de anlatmadınız sız bılırsınız dıye dedı afferım dedım unutum doktor oldugumu sızı test edıyordum neyse sagol dedım cıktım baska doktora gıttım o da ılac tmm da dozu ve gunde 2 kere cok dedı daha yasın 24 gunde ıkı kere bu dozda 40 yasındakıler ıcer dedı sen daha cok gencsın ama bu kıst onemsız gıder dedı adet olunca sonucta vucudun yapmamıs ben de 15 gun sogan kurunu uyguladım akıntı baya oldu 2 hafta sureyle pet bıle takıyordum artık dusun o derece sonra ıste daha adet olamadım 1 hafta 2 gun gectı dun test yaptım negatıp belırtıler var ama adetın hamılelık belırtılerıne benzıyormus fılan dıyorlar bu gun de doktora gıdıcem bı baksın ama cok korkuyorum kızlar ya dua edın bana :26:
Tatlim bu demeç beni aydinlatti klomeni günde 1tane alicm ne derse desin daha çok erken ilaçli tedawi icin neyse bi git bakalim ne diyecekler. Hayirlisi olsun!

selam kızlar... ben dün ultrasona girdim kese yine görünmedi :50: 5 gün önce değerim 575 di, acaba gelişmiyormu :18:

Tatlim bu demeç beni aydinlatti klomeni günde 1tane alicm ne derse desin daha çok erken ilaçli tedawi icin neyse bi git bakalim ne diyecekler. Hayirlisi olsun!

canım boşuna panik yapıyorsun relax ol biraz... rüyanda hayırlara çıksın inşallah....sen önce hayırlısıyla doktora gidip gel sonra üzerine konuşuruz...bukadar stres bebeiş olayınıda etkiliyor biliyorsun canım ...

ben bu tür şeyleri kkda çok okudum ve sinirlerim bozuldu...kaş yapalım derken göz çıkartıyorlar...attım gitti ilacı...en büyük ve en etkili ilaç RABBİMİZE EDİLEN DUADIR qerisi boş....ol dedimi olur Rabbim...

tatlım çok tebrik ederim seni Rabbim tamamına erdirsinn :nazar::nazar::nazar::nazar:

Ay ınsAllah canım da su korkumu yenemedım gıttı doktorda uzanınca kendımı acayıp strese sokuyorum hadı bakalım sımdı ne dıyıcek o bebısı de etkılıyor haklısını o bı gelsın de cezasını ona ısırmakla odetıcem de...

selam kızlar... ben dün ultrasona girdim kese yine görünmedi :50: 5 gün önce değerim 575 di, acaba gelişmiyormu :18:

tatlım üzme kendini.karından ultrasonşamı baktı vajinal ultrasonlamı baktı.benim hiç karnımdan görünmedi hem vajinal ultrasonla baktı.bi de bhcg testi yaptırsan canım.benimde geç görünmüştü.önce normal kese geç göründü sonra yolk sac kesesi geç göründü.İçini ferah tut canım.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

Son düzenleme:
canım bende hersey normaldı sadece hanı soyle dıyorlar cocuk yapmaya karar veren bı cok kısıde adet duzenı bolzuluyormus falan ben de doktora gıttım adetım gelmıyor dıye sonra ılac verdı neyse adetım geldı 3 cu gununde kan verdım testlerım yapıldı hormon testlerım yanı hepsı de normal cıkdı yumurta gelısımı zaten hersey normaldı bu adam bana bu ılacı verdı daha kolay cocuk sahıbı olman ıcın dedı tuturdu kac yılık evlısın 11 aylık dedım ama 2 aydır cocuk ıstıyoruz neyse bu ılacı 5 gunde 2 kere ıc dedı sonra bana kontrole gel bı gıtım adam afaladı resmen sende kıst yapmıs dedı beklenmedık sonuc olmus dedım ılacın bu ozlellıgı de varmıydı evet dedı pekı neden hastalarınıza bunu onermeden once bu etkısını de anlatmadınız sız bılırsınız dıye dedı afferım dedım unutum doktor oldugumu sızı test edıyordum neyse sagol dedım cıktım baska doktora gıttım o da ılac tmm da dozu ve gunde 2 kere cok dedı daha yasın 24 gunde ıkı kere bu dozda 40 yasındakıler ıcer dedı sen daha cok gencsın ama bu kıst onemsız gıder dedı adet olunca sonucta vucudun yapmamıs ben de 15 gun sogan kurunu uyguladım akıntı baya oldu 2 hafta sureyle pet bıle takıyordum artık dusun o derece sonra ıste daha adet olamadım 1 hafta 2 gun gectı dun test yaptım negatıp belırtıler var ama adetın hamılelık belırtılerıne benzıyormus fılan dıyorlar bu gun de doktora gıdıcem bı baksın ama cok korkuyorum kızlar ya dua edın bana :26:
DUALARIMIZ SENİNLE HAYATIM ZATEN 2 AYDIR ÇALIŞMA YAPANA BİLE İLAÇ TEDAVİSİ BAŞLANMASI SAÇMALIK YADA BENİM DOKTORUM GERÇEKTEN ÇOK BİLİNÇLI VE DUYARLI SAGOLSUN, DEDİĞİN GİBİ GÜNDE 2 TANE ÇOK FAZLA KİSTE DÖNMÜŞ ATAR ONU SIKINTI DEĞİL , DOKTOR BANA O RİSKTEN BAHSETMİŞTİ BU İLAÇ BUNU YAPIYOR ODA YUMURTANIN FAZLACA BÜYÜMESİNDEN KAYNAKLANIYORMUŞ , DÜŞÜNSENE SENİN ZATEN NORMAL ÇALIŞAN SİSTEMİNE KATKIDA BULUNUYOR OLMASI GEREKTİĞİNDEN DAHA FAZLA ÇALIŞIYOR BÜYÜTÜYOR... DOKTORLAR SANIRIM BİRAZ DOSTLAR İŞTE GÖRSÜN HESABI BİRAZDA MOTİVE ETSİNLER DİYE YAZIYORLAR İLAÇLARI , BAK HİÇBİR SORUNUN YOKMUŞ NE KADAR GÜZEL YAPMAN GEREKEN DÜZENLİ BNİR ŞEKİLDE YAPMAN GEREKENİ YAP BEKLE HERSEYİN BAŞI SABIR BEN 11. AYIMDA HAMİLE KALDIM AZ BEKLEMEMİŞİM...
W
canım öncelikle çok geçmiş olsun , hiçbir sorunun yoksa klomen niye veriyor anlamadım yumurta takibi yapmak için illa klomen kullanmak gerekmez ki buna ihtiyaç olup olmadığını anlamak içinde takip yapılıyor zaten bana enteresan geldi ama onlar daha iyi bilir tabi şimdi eksik bilgimize ahkam kesmek olmaz dimi... hakkında hayırlısı
Tatliim oncelikle merhaba ilgin icin tesekkurler. Vallla bakti hatun ben acele ediyorum ondan verdi. Die dusundum. Ama solediklerin cok dogru ben herseyi yazarak gitim herseyi sordum ama ilala ilgili olan kismi atlamisim eczane soler die dusundum aslinda. Neyse bu arada benim adet duzenim degisti hele 2 aydir 33 gunde bir oluyorum dr.soledim olabilir dedi. Stres nmevsim degisikloigi hepsi yapar ayrica 1 hafta. Gecmedigi surece sorun yok dedi. Bilmiyorum dr ya bi bildigi vardir dedim dondum yola:) benimde aklima takilmisti mesela ilk ay ilacsiz takip yapsaydi problem var yada yok deseydi daha iyiydi ama dedim ya ben panik gidiince beni rahatlatmak icin verdi. Umarim kistle ugrasmam birde...
BEN ZATEN UZUN ZAMANDIR DOKTORA GİDİYORDUM ALTI AYIM DOLMADAN TEDAVİYE BAŞLAMADI DOKTOR SONRA 8. AYDA OCAK AYINA TEKABİL EDİYOR REGLİMİN 2.GÜNÜ HORMON TESTLERİ İÇİN KAN TESTİ YAPILDI 3. GÜNÜ DOKTORA GİTTİM HORMONLARIM NORMAL ÇIKTI SONRA O AY YUMURTAMI TAKİP ETTİ 2 GÜN ARAYLA 3 KERE YANINA GİTTİM TAKİP ETTİ VE YUMURTALARIMIN BÜYÜMEDİĞİNİ SÖYLEDİ VE ŞUBAT AYINDA REGLİMİN 3, GÜNÜ BAŞLAMAM İÇİN BANA KLOMENİ VERDİ SABAHLARI KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE GÜNDE BİR TANE İÇTİM 5 GÜN BOYUNCA YUMURTALARIM BÜYÜDÜ VE ÇATLADI İLİŞKİ GÜNLERİMİDE DOKTOR TAYİN ETMESİNE RAĞMEN MARTTA HAMİLE KALAMADIM O AY DOKTORA GİTMEDİM BİRAZ DİNLENMEK İSTEDİM AMA KLOMENİ AYNI ŞEKİLDE İÇTİM VE UNUTTUM HERSEYİ NİSAN AYINDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM BİRAZ UZUN OLDU AMA YAŞADIĞIM SÜRECİ ANLATMAK İSTEDİM BELKİ YARDIMCI OLURUM DİYE , HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..
çok teşekkür ederim canım. adetim henüz geçmedi ama mart ayındaki kimyasal gebelik nedeniyle tarihlerim kaydı malesef şuan kestiremiyorum. :(
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İÇİNDE ,

selam kızlar... Ben dün ultrasona girdim kese yine görünmedi :50: 5 gün önce değerim 575 di, acaba gelişmiyormu :18:

tatlım üzülme bir kan tahlili yaptır istersen değerin şuan ne durumda ben 2 gün arayla 5 kere tahlil yaptırdım çok şükür düzenli yükseldi hem için rahat eder seninde , belki cihaz bozuktur belkide doktor beceriksizdir üzülme ne olur hemen

Simdi 3000 lerde olmasi gerek tatlim ama nerye gittin hastaneye ultrasohn cihazida cok onemli bu durumda cuniku. Dandik olanlar kapkara bisey gosteriyo yok gibi... Birde neden kan sonucuna gore gitmedin,hcg veryedin ya...

DUALARIMIZ SENİNLE HAYATIM ZATEN 2 AYDIR ÇALIŞMA YAPANA BİLE İLAÇ TEDAVİSİ BAŞLANMASI SAÇMALIK YADA BENİM DOKTORUM GERÇEKTEN ÇOK BİLİNÇLI VE DUYARLI SAGOLSUN, DEDİĞİN GİBİ GÜNDE 2 TANE ÇOK FAZLA KİSTE DÖNMÜŞ ATAR ONU SIKINTI DEĞİL , DOKTOR BANA O RİSKTEN BAHSETMİŞTİ BU İLAÇ BUNU YAPIYOR ODA YUMURTANIN FAZLACA BÜYÜMESİNDEN KAYNAKLANIYORMUŞ , DÜŞÜNSENE SENİN ZATEN NORMAL ÇALIŞAN SİSTEMİNE KATKIDA BULUNUYOR OLMASI GEREKTİĞİNDEN DAHA FAZLA ÇALIŞIYOR BÜYÜTÜYOR... DOKTORLAR SANIRIM BİRAZ DOSTLAR İŞTE GÖRSÜN HESABI BİRAZDA MOTİVE ETSİNLER DİYE YAZIYORLAR İLAÇLARI , BAK HİÇBİR SORUNUN YOKMUŞ NE KADAR GÜZEL YAPMAN GEREKEN DÜZENLİ BNİR ŞEKİLDE YAPMAN GEREKENİ YAP BEKLE HERSEYİN BAŞI SABIR BEN 11. AYIMDA HAMİLE KALDIM AZ BEKLEMEMİŞİM...
W
BEN ZATEN UZUN ZAMANDIR DOKTORA GİDİYORDUM ALTI AYIM DOLMADAN TEDAVİYE BAŞLAMADI DOKTOR SONRA 8. AYDA OCAK AYINA TEKABİL EDİYOR REGLİMİN 2.GÜNÜ HORMON TESTLERİ İÇİN KAN TESTİ YAPILDI 3. GÜNÜ DOKTORA GİTTİM HORMONLARIM NORMAL ÇIKTI SONRA O AY YUMURTAMI TAKİP ETTİ 2 GÜN ARAYLA 3 KERE YANINA GİTTİM TAKİP ETTİ VE YUMURTALARIMIN BÜYÜMEDİĞİNİ SÖYLEDİ VE ŞUBAT AYINDA REGLİMİN 3, GÜNÜ BAŞLAMAM İÇİN BANA KLOMENİ VERDİ SABAHLARI KAHVALTIDAN YARIM SAAT ÖNCE GÜNDE BİR TANE İÇTİM 5 GÜN BOYUNCA YUMURTALARIM BÜYÜDÜ VE ÇATLADI İLİŞKİ GÜNLERİMİDE DOKTOR TAYİN ETMESİNE RAĞMEN MARTTA HAMİLE KALAMADIM O AY DOKTORA GİTMEDİM BİRAZ DİNLENMEK İSTEDİM AMA KLOMENİ AYNI ŞEKİLDE İÇTİM VE UNUTTUM HERSEYİ NİSAN AYINDA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM BİRAZ UZUN OLDU AMA YAŞADIĞIM SÜRECİ ANLATMAK İSTEDİM BELKİ YARDIMCI OLURUM DİYE , HERSEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..

HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM SAĞLIKLA BÜYÜSÜN İÇİNDE ,

Ay canım cok sagol sızden aldıgım motıve cok buyk ıyı kı varsınız kızlar ya bu sayfa sızın sayenızde bende bagımlılık yaptı Allah hepımızın yuzunu guldursun Amin

Simdi 3000 lerde olmasi gerek tatlim ama nerye gittin hastaneye ultrasohn cihazida cok onemli bu durumda cuniku. Dandik olanlar kapkara bisey gosteriyo yok gibi... Birde neden kan sonucuna gore gitmedin,hcg veryedin ya...

ben polikliniğe gittim kan değerime bakmak için onlarda değer ölçümü değil sadece pozitif olup olmadığına bakıyorlarmış. baktım ultrason var orda bir gireyim dedim ama görünmedi :50:

tatlım üzülme bir kan tahlili yaptır istersen değerin şuan ne durumda ben 2 gün arayla 5 kere tahlil yaptırdım çok şükür düzenli yükseldi hem için rahat eder seninde , belki cihaz bozuktur belkide doktor beceriksizdir üzülme ne olur hemen

çok sağol canım benim, ben boşunamı seviniyorum acaba diye endişeleniyorum, boş gebelik yada dış gebelik falan olmasın bu görünmediğine göre :18:

tatlım üzme kendini.karından ultrasonşamı baktı vajinal ultrasonlamı baktı.benim hiç karnımdan görünmedi hem vajinal ultrasonla baktı.bi de bhcg testi yaptırsan canım.benimde geç görünmüştü.önce normal kese geç göründü sonra yolk sac kesesi geç göründü.İçini ferah tut canım.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.

normal baktı, umarım dediğin gibidir canım çok sağol :54:

sağol teşekkür ederim canım, ama ben 2 ay önce kimyasal gebelik geçiridm benim bat satım hepsi birbirine girdi. Normalde 10-12 mayıs dı. 26 nisanda kimyasal gebelik takibi için bata yaptığımda değer yoktu sanıırm o hafta içinde döllenme oldu. En önemli belirtisi o yerleşme kanaması ve göğüs şişliği oldu. akıntı oldu birde onun dışında pek göze çarpan bir belirti yok.Durumunu bilmiyoruma ama,Allah senin içinde hayırlısını versin canım.

guzel bacim benim bat 10 mayis gecen hafta sonu test yaptim cikmadi sabirsizlik iste napim :)) hayirlisi olsun dedin giibi

ben polikliniğe gittim kan değerime bakmak için onlarda değer ölçümü değil sadece pozitif olup olmadığına bakıyorlarmış. Baktım ultrason var orda bir gireyim dedim ama görünmedi :50:

çok sağol canım benim, ben boşunamı seviniyorum acaba diye endişeleniyorum, boş gebelik yada dış gebelik falan olmasın bu görünmediğine göre :18:

baktım ultroson var orada bir gireyim dedin öyle mi kuzum sen kendi doktoruna gitsene öyle gördüm girdim olur mu hiç bebeğim yaaa, dış gebelik mış gebelik boşver sen onları düşünme al randevunu doktoruna git tıpış tıpış tahlilde yapar gerekirse herseye bakar...

Step cim en guzel yeni annemiz cook sevindim allah tamamina erdirsin her anini doya doya yasa ins. Eee step bize hamislik hikayeni ozet gecermisin?:) bize haydi sor sor dermisin stepp:)

çok sağol canım benim :)) eminim bak sende sevinceksin bu yakınlarda. hamişlikte 2 günlük hikayem canım gerçekten olağan dışı. ben regl günü bekliyorum bir de reglim geçincede 10 gün yaptımıycam test dedim. Dün beni sanki bir şey dürttü sanki hissettim :) yaptım ve çok şaşırdım. özlleikle değerin yüksek çıkması şaşırttı. hadi bakalım hayırlısı yarın doktora gidince size bilgi vericem :)

Kızlar herkese merhaba

Size güzel bir haber vereyim mi ? Şu yerleşme kanaması mı değil mi kafama takıldı dayanamadım test yaptım. Bu test iki çizgide yanı aynı koyulukta çıkmaz mı ilk defa gördüm böyle bir şey :)) Bunun üzerine gitttim eşimle hastaneye kan testi yaptırdım.sonuç 2334 pozitif. :)
Kızlar inanın çok şaşırdım. Bugün doktora gidecektim ama işe geldim bugüne ertelediklerimden dolayı yarın gidicem artık...
inanın siz bana şans uğur getirdiniz. Sizi çok seviyorum. İnşallah Allah isteyen herkes versin.Dualarım sizinle. Sizde benden esirgemeyin
Görüşmek üzere :)) yarın doktordan sonra yazarım..

çok sevindim tatlım hadi gözün aydınnn:nazar:

tatlım senin nasıl gidiyo gebeliğin? sat kaçtı ? kese içinde bebek ne zaman göründü sende.benim hala kalp atışı duyulmuyor.sanırım sonlandıracaklar :(

tatlım senin nasıl gidiyo gebeliğin? sat kaçtı ? kese içinde bebek ne zaman göründü sende.benim hala kalp atışı duyulmuyor.sanırım sonlandıracaklar :(

tatlım benim sat 6 mart ama benim geç döllenme oldu. ben öğrenince gitmiştim benimde görünmedi kese sonra 1 hafta sonra tekrar çağırdı doktorum göründü.geçen cuma günüde bebeği gördüm şuan 6 haftalığım.sen bi kan testi yaptırsana tatlım. 1000 i geçmesi gerekiyo değerin kesenin görünmesi için . kalp atışını bende dinlemedim daha doktor kıpırtılar başlamış dedi ama bana. ben yarın başka bi astaneye gidicem bakalım o ne dicek

tatlım bu arada kalp atışı için 9. haftaya kadar zaman var ben geçen sene 9. haftaya kadar beklemiştim kalp atışlarını ama atmamıştı.

Back