- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.541
Kızlar herkese merhaba
Size güzel bir haber vereyim mi ? Şu yerleşme kanaması mı değil mi kafama takıldı dayanamadım test yaptım. Bu test iki çizgide yanı aynı koyulukta çıkmaz mı ilk defa gördüm böyle bir şey :)) Bunun üzerine gitttim eşimle hastaneye kan testi yaptırdım.sonuç 2334 pozitif. :)
Kızlar inanın çok şaşırdım. Bugün doktora gidecektim ama işe geldim bugüne ertelediklerimden dolayı yarın gidicem artık...
inanın siz bana şans uğur getirdiniz. Sizi çok seviyorum. İnşallah Allah isteyen herkes versin.Dualarım sizinle. Sizde benden esirgemeyin
Görüşmek üzere :)) yarın doktordan sonra yazarım..
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ve sık takip ettigim bir siteydi.
7 aylık evliyim hiç korunmadık ve henüz bebeğimiz olmadı ins Mayıs ayına kaldı umutlarımız.
Allahım isteyen herkese nasip etsin o yüce duyguyu...
Güzel haberler alırız ve veririz ins.
Kızlar herkese merhaba
Size güzel bir haber vereyim mi ? Şu yerleşme kanaması mı değil mi kafama takıldı dayanamadım test yaptım. Bu test iki çizgide yanı aynı koyulukta çıkmaz mı ilk defa gördüm böyle bir şey :)) Bunun üzerine gitttim eşimle hastaneye kan testi yaptırdım.sonuç 2334 pozitif. :)
Kızlar inanın çok şaşırdım. Bugün doktora gidecektim ama işe geldim bugüne ertelediklerimden dolayı yarın gidicem artık...
inanın siz bana şans uğur getirdiniz. Sizi çok seviyorum. İnşallah Allah isteyen herkes versin.Dualarım sizinle. Sizde benden esirgemeyin
Kızlar herkese merhaba
günaydın canlar
güzel haberle başlaım güne maşallah devamı gelir inşallah
ben geç kalktım ev toplama işindeyim hala hemen süpürüp silip toz alıp balkon yıkayıp çıkcam sacımı boyatmaya
gecen ay boyatmadım buay hemencene yaptırayım
kızlar çok okumadım geçmişiişler beni bekler görüşürüzz
Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım ve sık takip ettigim bir siteydi.
7 aylık evliyim hiç korunmadık ve henüz bebeğimiz olmadı ins Mayıs ayına kaldı umutlarımız.
Allahım isteyen herkese nasip etsin o yüce duyguyu...
Güzel haberler alırız ve veririz ins.
aramiza hosgeldin insallah hayirlisi ile tez zamaanda nasip olur canim
pembemasal sana daha önce klomenle ilgili bşirseyler yazmıştım ama arada kaynadı sanırım cevap yazmadın yada yazdın görmedin günde 2 tane klomen sanki fazla gibi geldi bana yaş olarak birbirimize yakınız benim yumurtlama sorunum bariz bir sorun olmasına rağmen doktorum günde bir tane yeterli dedi, sana ne sebeble vermişti o ilacı
Kızlar herkese merhaba
canım öncelikle çok geçmiş olsun , hiçbir sorunun yoksa klomen niye veriyor anlamadım yumurta takibi yapmak için illa klomen kullanmak gerekmez ki buna ihtiyaç olup olmadığını anlamak içinde takip yapılıyor zaten bana enteresan geldi ama onlar daha iyi bilir tabi şimdi eksik bilgimize ahkam kesmek olmaz dimi... hakkında hayırlısı
Tatliim oncelikle merhaba ilgin icin tesekkurler. Vallla bakti hatun ben acele ediyorum ondan verdi. Die dusundum. Ama solediklerin cok dogru ben herseyi yazarak gitim herseyi sordum ama ilala ilgili olan kismi atlamisim eczane soler die dusundum aslinda. Neyse bu arada benim adet duzenim degisti hele 2 aydir 33 gunde bir oluyorum dr.soledim olabilir dedi. Stres nmevsim degisikloigi hepsi yapar ayrica 1 hafta. Gecmedigi surece sorun yok dedi. Bilmiyorum dr ya bi bildigi vardir dedim dondum yola:) benimde aklima takilmisti mesela ilk ay ilacsiz takip yapsaydi problem var yada yok deseydi daha iyiydi ama dedim ya ben panik gidiince beni rahatlatmak icin verdi. Umarim kistle ugrasmam birde...
Dün tahlil yaptımıştım lenfosit değerim düşük çıktı bu ne demek acaba
Hayirli olsun canim saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim bat ne zamandi senin ?? azcik da belirtilerini anlatirmisin :)
Canım ya nasıl sevındım bılemesın senın yerıne koydum kendımı cok mutlu oldum canım ya ben de kontrole gıdıcem bu gun bol dua edın banaAllah sana yasatıgı mutlulugu tez zamande bızlerede yasatsın Amin
tatlım nette araştırdım senin işin şimdi.kansızllıkla alakalı bir durum sanırım.lenfositin yüksekliğide iyi değilmiş .sanırım ilaçla düzelebilecek bir durum.tahlillerini doktra gösterdinmi canım.doktor daha iyi anlar.
aldıgım en güzel haber canımmm çok sevindim degerin baya yüksek keseyi görürsünüz...dualarını esirgeme bizden..sende hayırlısıyla bebişini alırsın kucagına inşallah ..ayyy bu habere çok mutlu oluyorum bennnn
Kızlar herkese merhaba
çok sevindimmmm tebrik ederimm ne kadar gecikmişti adetiniz merak ettim değeriniz baya yüksek maşallahh gözünüz aydın tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?