- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.521
ZUZUCUUM banada pergotime50mg verildi sanirim klomenin bir cesidi adetimin 3 gunu baslicam 5 gun boyunca 2 ser tane icecekmisim,,galiba klomende gunde 1 tane iciliyor , hadi hayirlisi ,canim iyi calis opuyorum seni
slm kızlar duz aldım akıntım cogaldı su gıbı ya karnımda sankı bıseyler yuruyor off adettt mı buu
canım adet olmayabilir.benimde yerleşmede inanaılmaz akıntım olmuştu.hadi hayırlısı
noluyo quuuuuuuu dur bi sakin ol :87: eqer bebiş yoksa vardır Rabbimizin bir bildiqi...en hayırlı zamanda hayırlı ve saqlıklı evlatlar versin bize...isyan etmemek lazım..sonra üzülen biz oluruz....bak bu ay çoqumuz reql olduk..tabikide üzüldük ama sonunda hayırlısı olsun dedik...topla kendini canım..saqlıklıyız hayattayız bu ay bittiyse önümüzde yeni bir ay ve yeni umutlar var...Allah dermansız dert vermesin yeterki...kızlrrrrrrrrrrrrrrrrr size bişey söylim mi benm psikoloji yerlerde dün adet oldum 5 karış suratla geziyorum dünden bei hep gözlerim dolu dolu ağlayamıyorum da 9 ay oldu bebem nerdesin gel artıkkkkkk yaaaaaaaa ilk geceden hamile kalanlar nasıl yapıoooooooooooooooo valla küfür etcem gayrııı asabım sinirlendi :)
canım hadi git gel doktora inşallah kistin gitmiştir bu çektiklerin kistin gitmesiyle tatlıya baqlanır inşallah....hadi git gel haber bekliyoruz sendenGununuz aydın olsun kızlar nasılsınız bakalım ben cayımı aldım kocısı ıse ugurladım oyle yarı uyur bır vazıyeteyım .Bu arada folık asıt ıcıyoruz ya kızlar bı arkadasıma doktoro her aksam ıcın demıs ne kadar dogru bılmıyorum ama
Bu gun annemle doktora gıttmeyı dusunuyorum adet te gecıktı belım gogus altım gogsum de agırıyor doktor adetın ılk gununde gel demıstı ama olsun cunku bu sacma sapan belırtıler var ve benı rahatsız edıyor kızlar ne olur benım ıcın dua edın kıstım gıttmıs olsun ne olur dogum kontrol ılacı verırse kıstın gıtmesı ıcın hazıran husran olur caresezzzzzzzzzzzzzzzz:2:
canım sorun zaten benim proklatinimin normal olması ve buna raqmen bu ilacın verilmesi... tamam hamile kaldıqında bırakırsında çok kişi bundan dolayı bebeqinin kalp atışlarını duyamamış ve gittikleri diqer doktorlar bu ilaçtan dolayı bebeklerini kaybettiklerini söylemişler...araştır istersen dostınex kullananlar yada dostınexle hamile kalanlar yazınca kk da çıkıyor ben hepsini okudum ve moralim bozuldu..bu ilacı kullanırken kesinlikle korunmak gerekiyormuş zaten reçetesindede öyle yazıyor..olasu bir hamilelikte eqer bebek tutunabilirse down sendromu olma durmuda varmış malesef...Allah korun...Canımcım bende dun dr gıttım banada dostınex verdı pazartesı persembe ıcecen dedı porolaktınım 39.96 oldugu ıcın dusurucu dedı kıst falan yapıyormus dedım yok oyle bısı duzenlıyıcı dedı ve 3 ay kullanacakmısım ve her adetımın 3.gunu tahlıl edecem hamıle kalırsam bırakacam bende recetesıne baktım dedıgın gıbı canım valla bence baska dr gıt ıyıce anlat cunku prolaktını yuksek kısılere verılıyormus sen bılırsın...
günaydın kızlar
tam 18 gündür gebe olduğumu biliyorum ama hala hayırlı haber diye arkadaşlarımla paylaşamadım hala kendimi umutlandırmak istemiyorum.kese kenarları düzensiz gebelik ilerlemez dediler.cumartesi gittiğim doktorda bir hafta daha bekleyelim yolk kesesi oluşmuş dedi.perşembe artık kesinleşecek ve %90 sonlandıralacakilk gebeliğimde dış gebelikti ikinci de böyle oldu.allah inşallah 3. de sorunsuz gebelik yaşatırda hepimizin bebeişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
noluyo quuuuuuuu dur bi sakin ol :87: eqer bebiş yoksa vardır Rabbimizin bir bildiqi...en hayırlı zamanda hayırlı ve saqlıklı evlatlar versin bize...isyan etmemek lazım..sonra üzülen biz oluruz....bak bu ay çoqumuz reql olduk..tabikide üzüldük ama sonunda hayırlısı olsun dedik...topla kendini canım..saqlıklıyız hayattayız bu ay bittiyse önümüzde yeni bir ay ve yeni umutlar var...Allah dermansız dert vermesin yeterki...
canım hadi git gel doktora inşallah kistin gitmiştir bu çektiklerin kistin gitmesiyle tatlıya baqlanır inşallah....hadi git gel haber bekliyoruz senden
canım sorun zaten benim proklatinimin normal olması ve buna raqmen bu ilacın verilmesi... tamam hamile kaldıqında bırakırsında çok kişi bundan dolayı bebeqinin kalp atışlarını duyamamış ve gittikleri diqer doktorlar bu ilaçtan dolayı bebeklerini kaybettiklerini söylemişler...araştır istersen dostınex kullananlar yada dostınexle hamile kalanlar yazınca kk da çıkıyor ben hepsini okudum ve moralim bozuldu..bu ilacı kullanırken kesinlikle korunmak gerekiyormuş zaten reçetesindede öyle yazıyor..olasu bir hamilelikte eqer bebek tutunabilirse down sendromu olma durmuda varmış malesef...Allah korun...
canım hayırlısı olsun...imtihan dünyasındayız sabırlı olalım Rabbim verecektir hepimize ben inanıyorum...
noluyo quuuuuuuu dur bi sakin ol :87: eqer bebiş yoksa vardır Rabbimizin bir bildiqi...en hayırlı zamanda hayırlı ve saqlıklı evlatlar versin bize...isyan etmemek lazım..sonra üzülen biz oluruz....bak bu ay çoqumuz reql olduk..tabikide üzüldük ama sonunda hayırlısı olsun dedik...topla kendini canım..saqlıklıyız hayattayız bu ay bittiyse önümüzde yeni bir ay ve yeni umutlar var...Allah dermansız dert vermesin yeterki...
canım hadi git gel doktora inşallah kistin gitmiştir bu çektiklerin kistin gitmesiyle tatlıya baqlanır inşallah....hadi git gel haber bekliyoruz senden
canım sorun zaten benim proklatinimin normal olması ve buna raqmen bu ilacın verilmesi... tamam hamile kaldıqında bırakırsında çok kişi bundan dolayı bebeqinin kalp atışlarını duyamamış ve gittikleri diqer doktorlar bu ilaçtan dolayı bebeklerini kaybettiklerini söylemişler...araştır istersen dostınex kullananlar yada dostınexle hamile kalanlar yazınca kk da çıkıyor ben hepsini okudum ve moralim bozuldu..bu ilacı kullanırken kesinlikle korunmak gerekiyormuş zaten reçetesindede öyle yazıyor..olasu bir hamilelikte eqer bebek tutunabilirse down sendromu olma durmuda varmış malesef...Allah korun...
canım hayırlısı olsun...imtihan dünyasındayız sabırlı olalım Rabbim verecektir hepimize ben inanıyorum...
bene 2 ay prolaktin düşürücü bi ilaç ve klomen kullanarak gebe kaldım.kese kenarlarını düzensiz görünce ultrasonu yapan doktor direk sordu tedaviylemi kaldın diye bende ilaç kullandım evet dedim. hımm dedi başkada bişey söylemedi.belki benim dururmumda ilaçlardan olmuştur.bebek gelişmiyoya en iyisi sanırım ilaç kullanmadan beklemek ben artık kabul etmiycem ilaç verirlerse.olmadı tüp bebek deniycem allah inşallah nasip eder
Esra korkuttun beni simdi... Ben bugun klomene basladim hemde hicbbir sorun cikmadigi halde sirf acele ediyorum die hemde pek istemeyerek veri nasilsa kistin yok bide bole dene bakalim madem istiyorsun dedi ve yumurtlama takibine basladik. Aslinda ilac yoluyla mudehaleden pek hoslanmadim ama kismet... Offfff yaaa bunaldim bak simdi!
günaydın şekerlerr,umarım herkes iyidir.ben bugün kontrole gidicem ama işe geri dönmiycem.gelişmeleri yarın yazarım artıkın :)) dularımızı birbirimizden eksik etmeyelim lüftennnnnnnnn
Rabbım hayılı sonucalr versın cnm ben de kontrole gıdıcem ve cok korkuyorummm:26::26::26:
canım öncelikle çok geçmiş olsun , hiçbir sorunun yoksa klomen niye veriyor anlamadım yumurta takibi yapmak için illa klomen kullanmak gerekmez ki buna ihtiyaç olup olmadığını anlamak içinde takip yapılıyor zaten bana enteresan geldi ama onlar daha iyi bilir tabi şimdi eksik bilgimize ahkam kesmek olmaz dimi... hakkında hayırlısıKizlar merhaba. Erginsenacim,deryacim step03 um umarim yardimi dokunur soyleyeceklerimin. Bir kere zam gelmis muayene ucreti 30 tl. Once icime otursada hicc acimadimm icim rahat olsun canim saolsun banane... Neyse tahlillerim temiz,rahim temiz,yumurtaliklar temiz,kist yok eeee dedim neden bebek yokk stresten dedi. Hem sen neden bukadar acele ediyorsun ki yasin ufaik demes mi ben 27 yasindayim dedim aaaaa ufak duruyorsun ve bu buyuk avantaj dedi. Ve psikolojik olarak rahatla once dedi bende dusukten sonra boyle oldum diyince senin boiraksa n kafan rahat olsa hemen bebegin olacak ama sen izin vermiyorsun,once bu kadar takma dedi. Eee dedim bu mudur ben yumurtlama takibi istiyorum dedim. Ama cok erken dusukten sonra bir yil mudehale etmiyorum ama tamam dedi icime sinmesede nasilsa kistin yok klomen basla 5 gun kullan 6. Gun iliski sonraki gun gel bakalim nasil yumurtlama hizin dediil. Ben esimi kontrole gondercektim sakin dedi. Erkekler bizim gibi degil bu konuda sakin onu bunaltma senle ilgili yapacaklarimiz bir yil. Sonuc vermessee erkege bakiyoruz dedi ve bence bu cok sacma cunku bende problem olmadigina kalibimi basarim! Neyse kizlar ilaclarimi. Kullanayim,dr gideyim detaylari verecegim size. Hadi klomen kullananlar bana biraz bilgi verin ben bu ilactan cok korkuyorum nedensebirileri beni aydinlatabilirmi???
belirti denilen şeylere kendinizi kaptırmayın arkadaşlar çok yanıltıcı şeyler bu dönemlerde kendimizi fazlaca dinliyoruz midemiz guruldasa bırsey var sanıyoruz üzülmemeniz için uyardım ben çok üzülmüştüm çünküükızlar bişey sorcam birleşmeden kaç gün sonra belirtiler başladı.. ne gibi belirtiler yaşadınız ???
kasıklarımda çok fena batma var iki gündür.. bugün çok ağrıyor üşüttüm galiba((
arkadaşım sana cevap verme ihtiyacı istiyorum her seferinde çünkü ben klomenle hamile kalanlardanım ama yumurtalarımın oluşmaması sorunu vardı ve kolemen kullandım...kahvaltılardan yarım saat önce 1 tane içtim ben , hem kızıyorum size neden doktora herseyleri sormuyorsunuz neden kağıt kalem alıp elinize not almıyorsunuz unutmamış oursunuzkızlarr ben klomeni nasıl kullanıcam yaaa kendim kaşındım ne güzel vermicekti ilaç ben sert yapınca verdi gabaa:) neyse ben bunu 5. gün kullanıcam ama günde 1 mi 2 mi kızlarr bilgilendirin kader arkadaşınızı
şimdi şöyle bir düşünelim regl oldun 5, günü içmeye başladın 5 gün içtin toplamda 10 gün oldu 11, gün ilişki dedi mantıklı olabilir sonrada 12. gün yumurtlarını kontrol etmek için çağırdı tabi bunun devamındada çağırması gerekiyor...ben 2 gün arayla 3 kere gidiyordum takip için...peki adet döngün nasıl hayatım 28 günde bir ise mantığa yakın...tatlım bana 5. gün başla günde 2 tane iç haftaya p.tesi ilişki ertesi gün gel dedi... yada ben mi yanlış anladım hatırlamıyorum. mantıklımı bu peki?
Nasılsa kıst yok bunu mı ıc dedı ama bu kıst te yapıyor ben 5 gun sabah aksam ıctım sonucu kıst ama gıdermıs bakalım bu gun ogrenıcem gıdıp gıtmıyıcegını barı soyleseydın dedım yan etkısını sızın bılıcegınızı dusundum dedı he dedım ben de doktorum ya sızı denıyorum Allah dogru ınsanları yolumuza cıkarsın kızlar
Kızlar herkese merhaba
Size güzel bir haber vereyim mi ? Şu yerleşme kanaması mı değil mi kafama takıldı dayanamadım test yaptım. Bu test iki çizgide yanı aynı koyulukta çıkmaz mı ilk defa gördüm böyle bir şey :)) Bunun üzerine gitttim eşimle hastaneye kan testi yaptırdım.sonuç 2334 pozitif. :)
Kızlar inanın çok şaşırdım. Bugün doktora gidecektim ama işe geldim bugüne ertelediklerimden dolayı yarın gidicem artık...
inanın siz bana şans uğur getirdiniz. Sizi çok seviyorum. İnşallah Allah isteyen herkes versin.Dualarım sizinle. Sizde benden esirgemeyin
Görüşmek üzere :)) yarın doktordan sonra yazarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?