- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.501
ha bu arada duyuduum biseyi paylasayim nurrancim banyo yaparken dus tercih etmeliymisiz kuvet doldurup icine uzanmak vajinaya giren su spermi olduruyormus nekadar dogru bilmem ama oyle duydum
hayırlısı kuzum vardır zamanı Rabbim bizim için bizden iyisini bilir biz yapacagımızı yapalım Rabbime sıgınalım sonucu bekleyelim
ha bu arada duyuduum biseyi paylasayim nurrancim banyo yaparken dus tercih etmeliymisiz kuvet doldurup icine uzanmak vajinaya giren su spermi olduruyormus nekadar dogru bilmem ama oyle duydum
kizlar sizi bilmem ama ben yavas yavas tukeniyorum sabrim kalmadi psikolojim bozuluyo resmen bazen aglamakli oluyorum evde is yaparken felan ve inanin kafaya takmamayi beceremiyorum ovulasyon zamani basladiginda heleki adetime 7 8 gun kala beni durtuyorlar sanki ufffff takmamayi B E CE RE MI YO RUM
kızlar ben yatışa gecer yazılaı çift görmeye başladım sabahta kızım uyanır erkenden
inşallah kısmet olursa sabah görüşürüz
tatlım canını sıkma lütfen. bizim durumumuzda farklı değil haydi hop tek çizgi görünce moraller yerde ama işte birbirimize destek olmasak dahada dumur olucaz
kızlarr ben klomeni nasıl kullanıcam yaaa kendim kaşındım ne güzel vermicekti ilaç ben sert yapınca verdi gabaa:) neyse ben bunu 5. gün kullanıcam ama günde 1 mi 2 mi kızlarr bilgilendirin kader arkadaşınızı
merhaba kızlar. mayıs ayı umudu bu akşam itibari ile bitmiştir. yeni ay yeni umut. gel haziranım gelbebişim hazirana seni bekliyor olucam
kızlrrrrrrrrrrrrrrrrr size bişey söylim mi benm psikoloji yerlerde dün adet oldum 5 karış suratla geziyorum dünden bei hep gözlerim dolu dolu ağlayamıyorum da 9 ay oldu bebem nerdesin gel artıkkkkkk yaaaaaaaa ilk geceden hamile kalanlar nasıl yapıoooooooooooooooo valla küfür etcem gayrııı asabım sinirlendi :)
canım hiç beklemediqim bir sonuç...ben senden çok umutluydum negatif deyince kaldım öyle..çok kaptırmışım kendimi....neyse hayırlısı olsun tatlım üzülme olurmu
yok cnm uzulmuyorum umudum var daha Allah buyuk
Canım ben de ıcıyorum da ıstahımı acmadı normal yanıkilo aldım bu çok canımı sıkıyor...ve yedikçe yiyesim geliyor...hemen toparlanma lazım...şişko bir hamile olmak istemiyorum...folik asitte kilo yapıp iştah açıyor onada sinirleniyorum..bende relax olurum belki diye havlu işlemeye başladım...bu aralar herşey sinirimi bozuyor...nerdeyse bebekten falan vazgeçicem..daha öncede önce karar verip sonra vazgeçmiştim bu seferde böyle olursa bidaha bebek muhabbeti etmicem evde..eşime yazık..heveslendirip sonrada üzülüyor...Allahım ne hayırlıysa onu nasip eyle ben kafayı yedim
kızlar doktoru aradım asistanı ben yardımcı olayım dedi...bende anlattım ben bebek düşünüoyrum dr hanım bana dostınex verdi bu prolaktin yüksekliqinde veriliyormuş dedim...benim deqerim 10.3 dedim...ve gebelik düşünülüyorsa kullanmak sakıncalıymış dedim...asistanı dr hanım builacı size uygun gördüyse bi bildiqi vardır dedi...bende reçetesinde bu ialç kullanılırken korunulmalı yazıyor kafam karıltı dedim sonra dr hanım aldı teli... güvenmiyorsan başka doktora git dedi bu ilaç gebeliqe hazırlamak içinde kullanılıyor dedi..reçetesinide yanlış okumuşsun gebelikte kullanılmaz yazıyor dedi... ama ben tekrar baktım reçetesine ilaç kullanırken mutlaka korunulması gerektiqini ilaç bitikten sonrada en az 1 ay bebek düşünülmemesi gerektiqi yazıyor...ne ters kadın ya...sinir oldum...
Gununuz aydın olsun kızlar nasılsınız bakalım ben cayımı aldım kocısı ıse ugurladım oyle yarı uyur bır vazıyeteyım .Bu arada folık asıt ıcıyoruz ya kızlar bı arkadasıma doktoro her aksam ıcın demıs ne kadar dogru bılmıyorum ama
Bu gun annemle doktora gıttmeyı dusunuyorum adet te gecıktı belım gogus altım gogsum de agırıyor doktor adetın ılk gununde gel demıstı ama olsun cunku bu sacma sapan belırtıler var ve benı rahatsız edıyor kızlar ne olur benım ıcın dua edın kıstım gıttmıs olsun ne olur dogum kontrol ılacı verırse kıstın gıtmesı ıcın hazıran husran olur caresezzzzzzzzzzzzzzzz:2:
Günaydın canımcım ınan geldgımden berı gecmısınızı okuyorum uyuzlar ne cok kaynatmıssınız hee:))) sankı heyecanlı flım gıbı kızların sana nasıl baskı yaptıklarını okuyordum bende cok heyecan yaptım gıııı:))sonra ergınsenayı okuyunca cvp yazma geregı hıssettım bak şekerlik bencede yuregınden ne gecyorsa onu yap ama eger gelecek varsa sımdıde vardır yanı bır kac gun sonra baksan yıne aynısını gorecen ama dedıgın gıbı bırazdaha hayalını kurarsın stresten baska bısı kazanmazsın kendını hazırla test yaptır kızlarıda meraklandırma benıdeP BEKLEMEK GÜZELDİR GELECEKSE BEKLENEN...
Gununuz aydın olsun kızlar nasılsınız bakalım ben cayımı aldım kocısı ıse ugurladım oyle yarı uyur bır vazıyeteyım .Bu arada folık asıt ıcıyoruz ya kızlar bı arkadasıma doktoro her aksam ıcın demıs ne kadar dogru bılmıyorum ama
Bu gun annemle doktora gıttmeyı dusunuyorum adet te gecıktı belım gogus altım gogsum de agırıyor doktor adetın ılk gununde gel demıstı ama olsun cunku bu sacma sapan belırtıler var ve benı rahatsız edıyor kızlar ne olur benım ıcın dua edın kıstım gıttmıs olsun ne olur dogum kontrol ılacı verırse kıstın gıtmesı ıcın hazıran husran olur caresezzzzzzzzzzzzzzzz:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?