• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Cok alakali degil mi?
canım ben telde konuştum sadece...ilgilendi ama telde konuşmak yeterli deqil bence...gidip görmek lazım... ama çok genç bir doktor özgür hanım.. ne kadar tecrübeli bilemicem..77 doqumlu...daha tecrübeli biri olsa daha iyi olur diye düşünüyorum...
ben dr umu suratsız ve çok paracı diye değiştirmek istiyorum, bu kadını düşünüyordum ama ben hiç gelemem böyle afra tafralara, uyuza bak, iyi ki gitmemişim ona. canım sen ermeni ye neden gitmiyorsun? ben ermeniyi bıraktım ama yolu bana tersti, başka dr a da görünmek istemiştim. şimdi ki dr un da yolu da ters, kendi de ters :) son ihtimal oraya tekrar gidebilirim.

aa hamile hamile küsülür mü yahu. bebeği üzmeyinnnnn

zuzu ben de z.burnunda dr arıyorum, aslında yolu ters ama annem orada oturuyor. avrasyadaki dr un tam adı nedir? bir araştırayım ona başlarım olmazsa. beni anlayan ve rahatlatacak bir dr a ihtiyacım var :((

ermeni hastanesini hiç tavsiye eden olmaıd canım..hiçbir bilgim yok malesef...

kızlar yardm edin hastaneden mayısın 11 ine randevu aldık o gün de adet günüm iki kere ugrasti randevu aldıgimz kız bizle smdi yine arasam ertelemek icin ayıp olur mu

zuzu19 bakalım ne diyecek doktor merak ediyorum. bende geçen ay gitmiştim. şişi memoriale doktoru çok tavsiye ettiler. benden bir şey çıkmadı canım. ben 2 kimyasal gebelik geçirmiştim onun için bir takım testler istedi ve genel ultrasa ile kontrol etti.

canım ben telde konuştum sadece...ilgilendi ama telde konuşmak yeterli deqil bence...gidip görmek lazım... ama çok genç bir doktor özgür hanım.. ne kadar tecrübeli bilemicem..77 doqumlu...daha tecrübeli biri olsa daha iyi olur diye düşünüyorum...

ermeni hastanesini hiç tavsiye eden olmaıd canım..hiçbir bilgim yok malesef...

Tatlim ne farkederki bence yeni doktorlarda cok basarili en azindan bana cok iyi gelmisti dier muayenemde ama hic ilac tavsiyesi olmamisti. Tabiri caizse esengul icinde moruk unutkan die solediler al sana tecrube...

Tatlim ne farkederki bence yeni doktorlarda cok basarili en azindan bana cok iyi gelmisti dier muayenemde ama hic ilac tavsiyesi olmamisti. Tabiri caizse esengul icinde moruk unutkan die solediler al sana tecrube...

deryada esengüle giden herkes hamile kalıyormuş diyor... bilmiyorum kafam karıştı..sen özgür hanıma git bakalım ne dicek...

kızlar bir arkadaşım kızıma geçmiş olsuna geliyor bana müsade akşama görüşürüz :10::10:

zuzu doktordan çıkınca beni ara canım :3:

canım bana hemen yaptı dr pıhtılaşma testini. benim de sınırda çıktı, her sabah coraspirin içtim geçen ay, adet olma zamanımda bıraktırdı. inşallah güzel haberlerle dönersin.

deryacım,sen şehir olarak nerdesin.hangi testleri istemişti senden aklında ise yazarmısın canım.valla bana kürtajdan sonra kontrole geldiğinde herşeyi konuşalım demişti.bakalım yarın ola hayrola :))

Stepçim ben uzun zamandır korunmuyorm hamile kalamadim şimdi özel erciyeste zeki yılmaz diye bi doktora randevu aldım aldığım günde adet olmam gereken gün o gün gideyim mi yoksa erteleyim mi kesin bi cevap bekliyorum lütfen

Back