Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Cok alakali degil mi?
canım ben telde konuştum sadece...ilgilendi ama telde konuşmak yeterli deqil bence...gidip görmek lazım... ama çok genç bir doktor özgür hanım.. ne kadar tecrübeli bilemicem..77 doqumlu...daha tecrübeli biri olsa daha iyi olur diye düşünüyorum...

ermeni hastanesini hiç tavsiye eden olmaıd canım..hiçbir bilgim yok malesef...

kızlar yardm edin hastaneden mayısın 11 ine randevu aldık o gün de adet günüm iki kere ugrasti randevu aldıgimz kız bizle smdi yine arasam ertelemek icin ayıp olur mu

zuzu19 bakalım ne diyecek doktor merak ediyorum. bende geçen ay gitmiştim. şişi memoriale doktoru çok tavsiye ettiler. benden bir şey çıkmadı canım. ben 2 kimyasal gebelik geçirmiştim onun için bir takım testler istedi ve genel ultrasa ile kontrol etti.

Tatlim ne farkederki bence yeni doktorlarda cok basarili en azindan bana cok iyi gelmisti dier muayenemde ama hic ilac tavsiyesi olmamisti. Tabiri caizse esengul icinde moruk unutkan die solediler al sana tecrube...

Tatlim ne farkederki bence yeni doktorlarda cok basarili en azindan bana cok iyi gelmisti dier muayenemde ama hic ilac tavsiyesi olmamisti. Tabiri caizse esengul icinde moruk unutkan die solediler al sana tecrube...

deryada esengüle giden herkes hamile kalıyormuş diyor... bilmiyorum kafam karıştı..sen özgür hanıma git bakalım ne dicek...

kızlar bir arkadaşım kızıma geçmiş olsuna geliyor bana müsade akşama görüşürüz

zuzu doktordan çıkınca beni ara canım

canım bana hemen yaptı dr pıhtılaşma testini. benim de sınırda çıktı, her sabah coraspirin içtim geçen ay, adet olma zamanımda bıraktırdı. inşallah güzel haberlerle dönersin.

deryacım,sen şehir olarak nerdesin.hangi testleri istemişti senden aklında ise yazarmısın canım.valla bana kürtajdan sonra kontrole geldiğinde herşeyi konuşalım demişti.bakalım yarın ola hayrola :))

Stepçim ben uzun zamandır korunmuyorm hamile kalamadim şimdi özel erciyeste zeki yılmaz diye bi doktora randevu aldım aldığım günde adet olmam gereken gün o gün gideyim mi yoksa erteleyim mi kesin bi cevap bekliyorum lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…