- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.381
canım ben telde konuştum sadece...ilgilendi ama telde konuşmak yeterli deqil bence...gidip görmek lazım... ama çok genç bir doktor özgür hanım.. ne kadar tecrübeli bilemicem..77 doqumlu...daha tecrübeli biri olsa daha iyi olur diye düşünüyorum...Cok alakali degil mi?
ben dr umu suratsız ve çok paracı diye değiştirmek istiyorum, bu kadını düşünüyordum ama ben hiç gelemem böyle afra tafralara, uyuza bak, iyi ki gitmemişim ona. canım sen ermeni ye neden gitmiyorsun? ben ermeniyi bıraktım ama yolu bana tersti, başka dr a da görünmek istemiştim. şimdi ki dr un da yolu da ters, kendi de ters :) son ihtimal oraya tekrar gidebilirim.
aa hamile hamile küsülür mü yahu. bebeği üzmeyinnnnn
zuzu ben de z.burnunda dr arıyorum, aslında yolu ters ama annem orada oturuyor. avrasyadaki dr un tam adı nedir? bir araştırayım ona başlarım olmazsa. beni anlayan ve rahatlatacak bir dr a ihtiyacım var(
canım ben telde konuştum sadece...ilgilendi ama telde konuşmak yeterli deqil bence...gidip görmek lazım... ama çok genç bir doktor özgür hanım.. ne kadar tecrübeli bilemicem..77 doqumlu...daha tecrübeli biri olsa daha iyi olur diye düşünüyorum...
ermeni hastanesini hiç tavsiye eden olmaıd canım..hiçbir bilgim yok malesef...
Tatlim ne farkederki bence yeni doktorlarda cok basarili en azindan bana cok iyi gelmisti dier muayenemde ama hic ilac tavsiyesi olmamisti. Tabiri caizse esengul icinde moruk unutkan die solediler al sana tecrube...
Kimse bana yardım etmeyecek mi
Kimse bana yardım etmeyecek mi
Adetliyken muayene etmez mi doktor
Doktor her zaman muayene eder canım.
canım bana hemen yaptı dr pıhtılaşma testini. benim de sınırda çıktı, her sabah coraspirin içtim geçen ay, adet olma zamanımda bıraktırdı. inşallah güzel haberlerle dönersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?