Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Ah canım a ben de doktordan muzdarıp oldugum ıcın anılyorum bence doktoru degıstır canım benım sen ılac ıcmedın dı mı canım ıcmedım de:26:
tatalım bu ilaç haftada 2 gün içiliyor...cuma ve salı..ilk hafta yarım sonraki haftalar bütün iç dedi dr...dün yarım içtim...ama kafam allak bullak...

ya bende şaşırdım..benim prolaktinim 10.3 çok normal yani... doktor bana ilk önce klomen yazdı...sonra alttan ult. muayene yaptı...kist duruyor dedi ve ilacı deqiştirdi..klomeni iptal edip dostınexi verdi...hiçbişey anlamadım...eve gelip araştırmaya başlayınca şok oldum...bebekelrini kaybeden çok kişi varmış bu ilacı kullanıp kkda okuyorum deminden beri... dedqiin gibi ilaç çok etkiliymiş...ilacı bıraktıktan sonra biel 1-2 ay gebelik düşünülmemeliymiş...napıcam ben şimdi yaaa..........

Artık guven olmıyor canım doktorlara bıle ne olur herkes dıkat etsın kızlar gerekırse 100 soru sorun ama net bı cevap alın baksanıza adam 5 yıl 6 yıl okuyor bız 5 dakıkada ılacın etkılerıne bakıp endıselenıyoruz

bence içme.prolaktinin düşmesi de çok iyi değil.bu ilaç iyice düşürür prolaktinini.p.tesi gününe kadar bekel ve doktorunla görüş derim canım.

Allah allah bak şimdi nasıl insanları muallakta bırakıyorlar sasırarak ve hayretler ıcersınde okudum gercekten bızler kımlere ınanacaz yaa canımızı koyuyoruz ortaya lanetayn ılac verıyorlar sankı kobay farelerıyız dene bak bısı olmazsa herkese verırız olursa vermeyız( tovbe estagfurullah yaaaaaaaa

bu ilacı eşim de kullandı ilk zamanlar ruh gibi gezdi, fena yan etkisi yaptı ama sonra bünyesi alıştı çok şükür. mesela bende de prolaktin yüksekliği var, gebelik düşündüğüm için dr dostinex vermedi parlodel verdi. belki de senin kistin olduğu ve klomen de kist yapıp varolanları büyüttüğü için klomen vermek istememiştir. esengül hn hani seninle konuştuğumuz dr mu? sanırım ben ona gideceğim artık... dr umu değiştirmek istiyorum ve z.burnu taraflarında iyi bir dr arıyorum.

Canlar ınternetten tahlıl sonuclarıma baktım SADECE PROLAKTINIM COK YUKSEK CIKTI 39.96 normal degerı 4.79-23.3 olması gerekmıs noldu sımdı benım cok fazla ama adetlıyken yapıldı test aslında temızkenmı yapılması gerektı anlamadım uuuff yaaa(

yok cnm adetlıyken yapılıyor o test ben de yapmıstım adetımın 3 cu gununde mı oyle bıseydı

ecelicim,bu değer yüksek ve muhtemelen sanada Dostinex veya parlodel diye ilaç vericek.ben de kürtajdan sonraki 2.adetimde bu hormon testini yaptırıcam eğer yüksekse hayıt suyu veya hayıt tohumu kullanıcam.bide hayıt hapıda varmış.ilaç içmiycem.doğal yoldan düşmesini sağlıycam...biliyosunuz bu hormonn diğer adı stres hormonu.yani ne kadar stres yaparsak o kadar yükseliyor.haaa bide benden size nacizane tavsiye,biraz ayıp olcek ama bebiş olana kadar eşlerinize söyleyin göğüslerinizden uzak dursunlar.şaka yapmıyorum.çünkü bana doktor söyledi.eşlerimizin göğüslerimize olan ilgisi prolaktini yükseltiyo.

Neyse canlar ben cıkıyorum bu aksam kayınvalıdemdeyım yarın gorusuruz nasıpse bu arada yenı basortu aldım düz turuncu (armıne)P ben sımdı onu neyle tamamlıyayım kahverengı harıc baska ne renk olur yazarsanız sevındırık olurum:)))

güle güle canım..bence lacivertle çok güzel olur

kızlar dün adet günümdü bugün test yapıyım dedim sonuç negatif tek çizgi...

bugün tam 34. günüm ayyyy adet olucaksam oluyum artık diyorum tek çizgiyi görünce öbür aya kaldık artık hayırlısı...

Kızlar meraba, bişey sormak istiyorum bhcg değerini hergün yapmam gerekiyordu ama ben dün yaptırmadım bi önceki gün 25 tl ücret ödemiştim bunun için özel hastaneye, o yüzden biraz ara vermek istedim sizce doğrumu yapıyorum

tatlım selam..niye hergün bhcg yaptırıyosun ki.doktora gitmedinmi canım.bhcg 2 günde bir tekrarlanıyor.değer 1500-2000 gibiyse kese görülüyor.zaten kese göründükten sonra bhcg yaptırmana gerek yok canım.

ama kese görünmedi perşembe değerim 575 di, sonra hiç gitmedim doktora

FGAK ,,,valla canim ben bu kese isini hic anlamiyorum turkiyede gebe kalanlar muhakak keseyi gorebilmek icin doktor yinemi cagiriyo??? burda idrar test yapiyor hadi gozun aydin bukadarlik olmus, der gonderir eve birdahaki randevuyu hemen hemen 2 ay sonra verir ...burdaki sistem tersmi acaba ???

hayalimsin canım,burda önce ilk kese görünür sonra yolk sac kesesi görünür sonra bebek görünür sonra kalp atışları duyulur ve böyle devam eder.ben bir daha hamile kalırsam doktora geç gitmeyi düşünüyorum.çünkü her gidişinde ayrı stres oluyo insan.bende aşamaları kese aşamalarını geçtim ama bebek görünmedi.dolayısı ile her doktor kontrolü insanı geriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…