- Konu Sahibi pembemasal
- #1.041
tatalım bu ilaç haftada 2 gün içiliyor...cuma ve salı..ilk hafta yarım sonraki haftalar bütün iç dedi dr...dün yarım içtim...ama kafam allak bullak...Ah canım a ben de doktordan muzdarıp oldugum ıcın anılyorum bence doktoru degıstır canım benım sen ılac ıcmedın dı mı canım ıcmedım de:26:
tatlım bu ilacı ben kullandım.ama benim prolaktinim yüksekti.değer düşünce hamile kaldım.ilacı içerken korunmaıdm.hamile olduğumu öğrendiğim anda ilacı bıraktım.benim doktorum kesinlikle bana olumsuzbir şey söylemedi.ayrıca bu ilacı kullanıp sağlıklı şekilde hamile kalan ve doğuran çok kişi tanıyorum.ama senin prolaktinin normalse niye bu ilacı verdi.bu ilaç çok etkili ve yan etkisi olan bir ilaç.bence kullanma ve doktrora tekrar sor.
ya bende şaşırdım..benim prolaktinim 10.3 çok normal yani... doktor bana ilk önce klomen yazdı...sonra alttan ult. muayene yaptı...kist duruyor dedi ve ilacı deqiştirdi..klomeni iptal edip dostınexi verdi...hiçbişey anlamadım...eve gelip araştırmaya başlayınca şok oldum...bebekelrini kaybeden çok kişi varmış bu ilacı kullanıp kkda okuyorum deminden beri... dedqiin gibi ilaç çok etkiliymiş...ilacı bıraktıktan sonra biel 1-2 ay gebelik düşünülmemeliymiş...napıcam ben şimdi yaaa..........