Gunaydın kızlarrr nasılsınız bakalım bu gun bı nazlıyım bı nazlı hala esnıyorum goguslerde de hassasıyet var ay adet olursam da ınsAllah kıst gıder ya da bebıstır sızlerde ne var ne yok ecelı cnm endıselenme ıste oluruna bırakalım bıraz
Insallah tatlim, diledigin gibi olur hersey, belirtilerin hernekadar uysada ne yazikki hep hamish habercisi olmuyo canim, umudun kirmak istemem ki gönülden diliyorum hamish oldugunu , hani yoksa sonradan cok üzülme diye diyorum, insallah güzel haberleri verisin en kisa zamanda tatlim
Hemen not alayım kocıse yapayım bugun dogum gunu ama kayınvalıdeme gıdecez dıye dunden kutladım kucuk ıkı dılımlık hazır pasta aldım tek mum sasırdı yarın yalnız degılız dedım guzel gectı ama devamı olmadı malum adetlıydım olsun dedım bırkac gun sonra acısını cıkartırım:)))
Tam da denk gelmsi yani , sen bunu acisini fena cikarrisin eminim bacim :))
maşallah birden düğün evi gibi oldu topikmkızlar kocişleri gönderen buraya damlıyor heralde heh heh kendimden biliyorum bende:) kızlar hazır gelmişken sizde yazın tatlı tarifi:)
Valla benim birtan cok basit ve pratik bi kurabiye tarifim var , yap hamuru koy dondurucuya, misafirinmi gelcek cikar erimesini bekle sekillendir pisir al sana kurabiye . Tarif: 9 Yemek kasigi Seker, 1 Kabartma tozu , 1 Vanilin , 1 Yumurta , 1 Paket Margarin , aldigi kadar un , ister kakao da katabilirsin kafana göre yapabilirsin valla :)) ben pistikten sonra uclarina marmelad sürüp hindistan cevizine bandiriyorum harika oluyor tavsiye ederim
Çekmecede bişi arıyordum bırde ne goreyım bebısımın çift çizgisini ve kan tahlılını
(beta-HCG 2089.99 nasıl bu deger ıyımıydı acep ?
Evet cm bu hafta içi gıdıcem ay kıstım gıttsın ınsAllah ta bebek gelsın canım ya Allah buyuk ama garıp oldu bu sefer kı belırtıler sogn kuru umarım ıse yaramıstır canım ıyı dıleklerın ıcın sagol dılerım Allahtan hepımızın yuzunu guldursun Amın
insallah gitmis tir tatlim, valla bende acaba kist mi var diyorum , adet dönemim karisti , ve 7 gün gelirken 9-10 günü buluyo bitmesi, sorduklarima kist olabilir diyolar doktroum bi gelsede gitsem
Amin canim hepimizin insallahhhhh
emoşcumm canım benim.çok sağol tatlım.çok şükür o kötü dönemi atlattım.psikolojik olarak iyiyim.çünkü Allah ım hayırlısı olsa idi nasip ederdi diye düşünüyorum.Arık önümüzdeki maçlara bakıca.Salı günüde kontrolde inşallah güzel sonuçlar alırım.ondan sonra 1-2 ay dinlenme molası sonra çalışmalara devam
...sen nasılsın canımumarım herşey yolundadır.kendine çok iyi bak çok öpüyorum canım.sevgiler
buna cok sevindim canim, piskolojide cok önemli onu iyi tutabiliyosan süper canim. Aynen öle tatlim , umudumuzu yitirmeden calismalara devam dicez , ve inaniyorumki eninde sonunda hepimiz o Hamishim haberini vericez burdan. Hayirlí haberlerini bekliyorum canim. Bende adet dönemimin sapitmasi disinda cok sükür bisey yok , iyiyim canim benim sagol. Sende bitanem öpüyorum