- 15 Mart 2012
- 1.233
- 9
- 158
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.021
günaydın arkadaşlarr herkese mutlu hafta sonlarıııı
kızımın ayaqı alçıda olduqu için çok gelen giden oluyor çok az girebiliyorum...ama geçmişi mutlaka okuyorum....
ne çabuk ayın 5 i oldu yaa....bat tarihini beklerken zaman geçmek bilmiyordu
ayyy canım ağzından bal damlıyor bal yerim ben seni:)
Çekmecede bişi arıyordum bırde ne goreyım bebısımın çift çizgisini ve kan tahlılını(beta-HCG 2089.99 nasıl bu deger ıyımıydı acep ?
Aynen canım ya oyle oluyor sımdı bana ay takmıyım dıyorum ama gogus hassasıyetı belde karıncalanma ayaklara kadar bı de kasıkta batmalar adett canları calıyor galıbaa:92::126:
Selam canım.. iyi bir değer ben o değeri hiç göremedim malesef 1500 üzerinde zaten kese görünüyor.
Çekmecede bişi arıyordum bırde ne goreyım bebısımın çift çizgisini ve kan tahlılını(beta-HCG 2089.99 nasıl bu deger ıyımıydı acep ?
kuzum bende dosyayı bulduğumda oturup ağlamıştım neyse diyelim...
benim bat yarında ama kırmızılar bugünden geldi hiç geç kalmaz canı sağ olsun bekleyen var sanki...
yeni bat 2 haziran hayırlara vesile olsun inşallah
Görsem ne farkeder canımcım bebegımı kutaj yapmak zorunda kalmıstım 3 ay once((
Yerim seniiiiiiiiiii :)))
canım soqan kürü kullananlarda 1 hafta erken yada geç reql olunabiliyormuş..ben 6 gün yaptım 2 gün gecikti... sen sonuna kadar yaptın...ama ben senden ümitliyim...senin akıntın oldu...bebek yoksa bile kistinin gittiqini düşünüyorum...benim soqan küründe bahsedilen o akıntım olmadı ve kistim duruyor...hem belki bise güzel bir süpriz yaparsın..hem kistin gitmiştir hemde bebek vardır inşallah...güzel düşünleim güzel şeyler olsun...sen bugün doktora gidecektin sanırım dimi canım..
ilaç gibisin valla ne deyim
bizim buralarda senin gibi hatunlar için bir deyim vardır :
KOCASI YAŞLANMAZ ÖLMEZ derler
Canim yaa yeni gördüm, ne dicegimi bilemiyorumbayadir yoktum acar acmaz senin bu yazinla karsilastim valla fena oldum ben hayirli seyler okurum dedim ama ( üzülme demicem elbet üzüleceksin ama hayirlisi allahtan tatlim , her iste bi hayir vardir inan buna, belki bölesi daha hayirli oldu yani allah korusun ya dogdugunda bi özrü olsaydi yani demek istedigim allahimin vardir bi bildigi, nasilsa yine olur sen ferah tut icini tamammi canim? Demekki hep beraber hamish kalicaz insallah. Benimde fos cikti bu ayda neyi bekliyosa hala artik anlamiyorum canim öpüyorum
:))) Sus kız yaşlansın zaten benden güçççükkP ama ölmesin naparım ALLAH korusun geç buldum erken kaybetmıyım ((
Selam bacisler,
nasilsin bakalim? uzun zamandir giremedim beni hatirlayan varmi :) ? Kzlar sizinle sohbeti özledim ama giremiyorum hala cokca, arada cöö deyip cikiyorum ancak geceleri girebiliyorum simdilik. Benim bu ay da fos cikti muhtemel mayis da fos sekerler, cünkü faaliyet yapmaya vaktimiz pek olmadi :) Hayaletcasper okudum az önce ben hayirli güzuel haberler görürüm sandim ama ilk senin yazin cikti canim ya, gercekten cok üzüldümgecmis olsun canim , ama dedigin gibi herseyin hayirlisi allahtan , her iste bi hayir vardir, oldugunu biliyosun en azindan yine olucak insallahj nurtopu gibi bebishini kucagina alicaksin sende insallah o gün gelicek tatlim yeterki ümidimizi yitirmeyelim. Hepberaber hamish kaliriz belki bakarsin, Topik Kardesi olur hepsi :)) Ecelim canim benim özledim seni ,Dalincim evhamli anne adayi sen neler yaptin insallah yolundadir hersey canim, adini sayamadigim ama taniyan herkezi özledim valla KIzlar yeni gelismeleri bi ara söle bi özet gecebilirseniz sevindirik olurum , cok fazla sayfa var okumaya kalksam 9 ay 10 günü bulur:) sizleri öpüyorum hepinizi görüsürüz sekerler
kızlarrrr..............
doktor bana dün dostınex verdi....ama bu ilaç hamilelik düşünülüyorsa kullanılmaması gerekiyormuş...hamile kalınırsa bebek düşüyormuş ve down sendromlu doqabiliyormuş..birçok doktor bebek düşünen kişilere bu ilacı kesinlikle vermiyormuş... bu ilaç prolaktin deqeri yüksek kişilere veriliyormuş benim deqerim tahlillerde normal çıktı...doktor bana bu ilacı niye verdi anlamadım..hemde bebeqi düşürüp özürlü doqmasına neden oluyormuş...dokroturmu aradım pazartesiye kadar yokmuş..kafayı yicem yaa...doktorlaradamı güven kalmadı...
kızlarrrr..............
doktor bana dün dostınex verdi....ama bu ilaç hamilelik düşünülüyorsa kullanılmaması gerekiyormuş...hamile kalınırsa bebek düşüyormuş ve down sendromlu doqabiliyormuş..birçok doktor bebek düşünen kişilere bu ilacı kesinlikle vermiyormuş... bu ilaç prolaktin deqeri yüksek kişilere veriliyormuş benim deqerim tahlillerde normal çıktı...doktor bana bu ilacı niye verdi anlamadım..hemde bebeqi düşürüp özürlü doqmasına neden oluyormuş...dokroturmu aradım pazartesiye kadar yokmuş..kafayı yicem yaa...doktorlaradamı güven kalmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?