Umutlarini Mayisa saklayanlar...

Çekmecede bişi arıyordum bırde ne goreyım bebısımın çift çizgisini ve kan tahlılını(beta-HCG 2089.99 nasıl bu deger ıyımıydı acep ?

Aynen canım ya oyle oluyor sımdı bana ay takmıyım dıyorum ama gogus hassasıyetı belde karıncalanma ayaklara kadar bı de kasıkta batmalar adett canları calıyor galıbaa:92::126:

Aynen canım ya oyle oluyor sımdı bana ay takmıyım dıyorum ama gogus hassasıyetı belde karıncalanma ayaklara kadar bı de kasıkta batmalar adett canları calıyor galıbaa:92::126:

canım soqan kürü kullananlarda 1 hafta erken yada geç reql olunabiliyormuş..ben 6 gün yaptım 2 gün gecikti... sen sonuna kadar yaptın...ama ben senden ümitliyim...senin akıntın oldu...bebek yoksa bile kistinin gittiqini düşünüyorum...benim soqan küründe bahsedilen o akıntım olmadı ve kistim duruyor...hem belki bise güzel bir süpriz yaparsın..hem kistin gitmiştir hemde bebek vardır inşallah...güzel düşünleim güzel şeyler olsun...sen bugün doktora gidecektin sanırım dimi canım..

Çekmecede bişi arıyordum bırde ne goreyım bebısımın çift çizgisini ve kan tahlılını(beta-HCG 2089.99 nasıl bu deger ıyımıydı acep ?

kuzum bende dosyayı bulduğumda oturup ağlamıştım neyse diyelim...

benim bat yarında ama kırmızılar bugünden geldi hiç geç kalmaz canı sağ olsun bekleyen var sanki...

yeni bat 2 haziran hayırlara vesile olsun inşallah

Yerim seniiiiiiiiiii :)))

Evet cm bu hafta içi gıdıcem ay kıstım gıttsın ınsAllah ta bebek gelsın canım ya Allah buyuk ama garıp oldu bu sefer kı belırtıler sogn kuru umarım ıse yaramıstır canım ıyı dıleklerın ıcın sagol dılerım Allahtan hepımızın yuzunu guldursun Amın

ilaç gibisin valla ne deyim

bizim buralarda senin gibi hatunlar için bir deyim vardır :

KOCASI YAŞLANMAZ ÖLMEZ derler

:))) Sus kız yaşlansın zaten benden güçççükkP ama ölmesin naparım ALLAH korusun geç buldum erken kaybetmıyım((

Son düzenleme:

emoşcumm canım benim.çok sağol tatlım.çok şükür o kötü dönemi atlattım.psikolojik olarak iyiyim.çünkü Allah ım hayırlısı olsa idi nasip ederdi diye düşünüyorum.Arık önümüzdeki maçlara bakıca.Salı günüde kontrolde inşallah güzel sonuçlar alırım.ondan sonra 1-2 ay dinlenme molası sonra çalışmalara devam ...sen nasılsın canımumarım herşey yolundadır.kendine çok iyi bak çok öpüyorum canım.sevgiler

günaydınlar güzel yürekli bacişlerimmmm :))))Allah ım inşallah dularımızı kabul eder.

herşey Allah tan canım. Ne zaman nasip ederse o zaman bebişlerimiz gelir.dileyelim ki sağlıklı ve hayırlı gelsinler :)))

kızlarrrr..............
doktor bana dün dostınex verdi....ama bu ilaç hamilelik düşünülüyorsa kullanılmaması gerekiyormuş...hamile kalınırsa bebek düşüyormuş ve down sendromlu doqabiliyormuş..birçok doktor bebek düşünen kişilere bu ilacı kesinlikle vermiyormuş... bu ilaç prolaktin deqeri yüksek kişilere veriliyormuş benim deqerim tahlillerde normal çıktı...doktor bana bu ilacı niye verdi anlamadım..hemde bebeqi düşürüp özürlü doqmasına neden oluyormuş...dokroturmu aradım pazartesiye kadar yokmuş..kafayı yicem yaa...doktorlaradamı güven kalmadı...

Son düzenleme:

Ah canım a ben de doktordan muzdarıp oldugum ıcın anılyorum bence doktoru degıstır canım benım sen ılac ıcmedın dı mı canım ıcmedım de:26:

tatlım bu ilacı ben kullandım.ama benim prolaktinim yüksekti.değer düşünce hamile kaldım.ilacı içerken korunmaıdm.hamile olduğumu öğrendiğim anda ilacı bıraktım.benim doktorum kesinlikle bana olumsuzbir şey söylemedi.ayrıca bu ilacı kullanıp sağlıklı şekilde hamile kalan ve doğuran çok kişi tanıyorum.ama senin prolaktinin normalse niye bu ilacı verdi.bu ilaç çok etkili ve yan etkisi olan bir ilaç.bence kullanma ve doktrora tekrar sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…