Umutlarini Mayisa saklayanlar...

nasıl yanı cnm benım mesela kısken adetım duzensızdı evlendım duzeldı bebıs yapmaya karar verdık ılk aydan duzen yıne bozulduu

ya canım şimdi bebiş yapmadan önce her şey normal seyrinde giderken bebiş çalışmaları yapmaya başlanılan o aydan sonra regli düzeni bozuluyomuş bebiş yerini ayarlıyomuş diye duydum yani bir işaret olarak kabul edersek bebişler yakındır...

Hadı canım oo super o zaman ayy umut verdın canım ya ınsAllah oyle olur ınsAllah seneye bu saatlerde bebeısımızı uyutup dertlerımızı yıne buraya yazarın Allahım büyük Amin

kızlarrr benm de adetim hep 28de gelirdi geçn ay 35de geldi vee bana görmüş geçirmiş teyzelein çoğuuu geldi diye üzülme geciktiyse vardır bi sebebi geckme başlayınca oluo dediler

ya bilmiyorum kararsızım şuan evde test olsa denerdim kesinnn bide içimde bi heyecan sevinç var hayırlısı :))) iyiki evde test yok ecza deposunda çalışıyorum ben yarın patlatmazsam ii :))

Allaaaaaah kızzzz hemen dene ... valla yarına kadar gelmezse kırmızılar sabah ilk işim test yapmak sonucu tek çizgi olursada stresten kurtulurum...

kızlarrr benm de adetim hep 28de gelirdi geçn ay 35de geldi vee bana görmüş geçirmiş teyzelein çoğuuu geldi diye üzülme geciktiyse vardır bi sebebi geckme başlayınca oluo dediler

tabi güzelim eskilerin vardır bir bildiği...
onlar boş konuşmaz valla hadi hayırlısı...

Allaaaaaah kızzzz hemen dene ... valla yarına kadar gelmezse kırmızılar sabah ilk işim test yapmak sonucu tek çizgi olursada stresten kurtulurum...

yarın la beraber adetım 6 gun gecıktı ve ben beynıme sabrıma pskolojık baskı yaptım beklıyorum umarım kıstım gıttmıs bebıs gelmıstır :119::131:

elllllaaaam ellaaaam bence hamilesin ohhh ohhhh

sabrınaa psikolojine sğlık tatlımmm :))) (bilmiyorum yalan dünyayı izliyor musunuz :) )

tatlım uzun regli gecikmen ve bekleyişin sonunda inşaallah Allahım yüzünü güldürür..

Amın canım benım ya regıl duzensız ya ondan umutlanmaya bıle korkuyorum acıkcası belırtılerde hamılesın dıyorlar ama her halukarda doktora gıdıcem bakalım baksın bı ınsAllah Rabbım Hepımızın Yuuzunu guldurur
Amın
yok canım dızılerı falzla ıslemeyı sevmem
essira InsAllah canım benım Allah hepımıze saglıklı hayırlı evlatlar versın Amın

bende de bu ay işte hiç bir hissiyat olmadı. yine de umutlanıyor insan tabi boşver tatlım gez toz kafanı dağıt en iyi tedavi bu :)

Pembemasal adresi ver canım,evde test var,senin balkondan atacağım

zaten emınım yarın testle sabahın bı korunde damlardınız evıme sabah yazmıstım kocıse dedım bak adet gecıksın doktora gıdıyım hamılsın derse testı alıyım barı cocuga hatıra kalır gosterırım o da tmm hatıra kalsın da anne sen delımısın nıye doktor soyledıkten sonra bunu yaptın derse ne dıyıcen dedı ben de ılk test tek cızgı cıkmasaydı derım dedım sen nıye gelmedın felan ıste

Aayy ne gusel haber bu supangle gibi yemede yaninda yat tamam ozaman her an olayim dedgissin en sonunda bebek gesiinn...

Canim yaa yeni gördüm, ne dicegimi bilemiyorum bayadir yoktum acar acmaz senin bu yazinla karsilastim valla fena oldum ben hayirli seyler okurum dedim ama ( üzülme demicem elbet üzüleceksin ama hayirlisi allahtan tatlim , her iste bi hayir vardir inan buna, belki bölesi daha hayirli oldu yani allah korusun ya dogdugunda bi özrü olsaydi yani demek istedigim allahimin vardir bi bildigi, nasilsa yine olur sen ferah tut icini tamammi canim? Demekki hep beraber hamish kalicaz insallah. Benimde fos cikti bu ayda neyi bekliyosa hala artik anlamiyorum canim öpüyorum

Selam bacisler,
nasilsin bakalim? uzun zamandir giremedim beni hatirlayan varmi :) ? Kzlar sizinle sohbeti özledim ama giremiyorum hala cokca, arada cöö deyip cikiyorum ancak geceleri girebiliyorum simdilik. Benim bu ay da fos cikti muhtemel mayis da fos sekerler, cünkü faaliyet yapmaya vaktimiz pek olmadi :) Hayaletcasper okudum az önce ben hayirli güzuel haberler görürüm sandim ama ilk senin yazin cikti canim ya, gercekten cok üzüldüm gecmis olsun canim , ama dedigin gibi herseyin hayirlisi allahtan , her iste bi hayir vardir, oldugunu biliyosun en azindan yine olucak insallahj nurtopu gibi bebishini kucagina alicaksin sende insallah o gün gelicek tatlim yeterki ümidimizi yitirmeyelim. Hepberaber hamish kaliriz belki bakarsin, Topik Kardesi olur hepsi :)) Ecelim canim benim özledim seni ,Dalincim evhamli anne adayi sen neler yaptin insallah yolundadir hersey canim, adini sayamadigim ama taniyan herkezi özledim valla KIzlar yeni gelismeleri bi ara söle bi özet gecebilirseniz sevindirik olurum , cok fazla sayfa var okumaya kalksam 9 ay 10 günü bulur:) sizleri öpüyorum hepinizi görüsürüz sekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…