- Konu Sahibi pembemasal
-
nasıl yanı cnm benım mesela kısken adetım duzensızdı evlendım duzeldı bebıs yapmaya karar verdık ılk aydan duzen yıne bozulduu
ya canım şimdi bebiş yapmadan önce her şey normal seyrinde giderken bebiş çalışmaları yapmaya başlanılan o aydan sonra regli düzeni bozuluyomuş bebiş yerini ayarlıyomuş diye duydum yani bir işaret olarak kabul edersek bebişler yakındır...
ya canım şimdi bebiş yapmadan önce her şey normal seyrinde giderken bebiş çalışmaları yapmaya başlanılan o aydan sonra regli düzeni bozuluyomuş bebiş yerini ayarlıyomuş diye duydum yani bir işaret olarak kabul edersek bebişler yakındır...
ya bilmiyorum kararsızım şuan evde test olsa denerdim kesinnn bide içimde bi heyecan sevinç var hayırlısı :))) iyiki evde test yok ecza deposunda çalışıyorum ben yarın patlatmazsam ii :))
kızlarrr benm de adetim hep 28de gelirdi geçn ay 35de geldi vee bana görmüş geçirmiş teyzelein çoğuuu geldi diye üzülme geciktiyse vardır bi sebebi geckme başlayınca oluo dediler
Allaaaaaah kızzzz hemen dene ... valla yarına kadar gelmezse kırmızılar sabah ilk işim test yapmak sonucu tek çizgi olursada stresten kurtulurum...
Hadı canım oo super o zaman ayy umut verdın canım ya ınsAllah oyle olur ınsAllah seneye bu saatlerde bebeısımızı uyutup dertlerımızı yıne buraya yazarın Allahım büyük Amin
yarın la beraber adetım 6 gun gecıktı ve ben beynıme sabrıma pskolojık baskı yaptım beklıyorum umarım kıstım gıttmıs bebıs gelmıstır :119::131:
yarın la beraber adetım 6 gun gecıktı ve ben beynıme sabrıma pskolojık baskı yaptım beklıyorum umarım kıstım gıttmıs bebıs gelmıstır :119::131:
kızzzzzzlaaaaaar yarın olaaa hayırolaaaa ...
hepinize iyi geceler tatliş rüyalar ...
benim uykular geldiiiiiiiii....
elllllaaaam ellaaaam bence hamilesin ohhh ohhhh
sabrınaa psikolojine sğlık tatlımmm :))) (bilmiyorum yalan dünyayı izliyor musunuz :) )
tatlım uzun regli gecikmen ve bekleyişin sonunda inşaallah Allahım yüzünü güldürür..
Kizlar kirmizi.... Geldi sonunda ama benimde sistemim bozuldu yani p.tesi dr.gitcem ve muayene olcam ve var ne yok ogreneyim bakalim. Cok etkilendigimi goren esim ani h. Sonu tatili ayarladi birazdan yola cikip 2 gunluge izmire gidicem cook gerginim ama bekliyordum bu sonu cunku anneler hisseder bende hissederdim hamis olsaydim cunku oldugum ay bir hafta onceden anladim. t cok dedim takmadim takmicam ama daha nasil yapilir bilmiyorum galiba neyse kismet diyip gecistircem.. Iyikide tutmusum kendimide test falan yapip iice yamultmadim kendimi. Aslinda baslayali cok olmadi ama yinede muayene olmak istiyorum belki esimi gonderirim bu kez muayeneye:)
Pembemasal adresi ver canım,evde test var,senin balkondan atacağım
canım bebiş çalışmalarına başladıktan sonra regli dönemleri değişiyorsa bebek yerini hazırlıyomuş diye duydum. yani bu şekilde reglisi düzensiz olanların en kısa zamanda hamile kaldığınıda eklemek isterim yaaaaani bilemiyorummmmm yani... hadi hayırlısı...
tatlım hoşgeldin öncelikle.ben 11 ay denedim ve hamile kaldım fakat bebeğim gelişemediği için p.tesi kürtaj oldum.Sen içini ferah tut.elbet Allah ım göndereceği zamanı biliyordur.Stres gebe kalamamaya en büyük etken.o yüzden sabırlı olmak gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?