- Konu Sahibi pembemasal
-
eee şimdi bebek varmı canım sende veya belirti:)
Beklenen adet tarihim 12 mayıs canım.Şimdilik belirtisi olmaz canım. ama yumurtlama takibimi yaptım :) inşallah bekliyorum Allah'ın izniyle. Topiğe inşallah arkadaşlarımızın dediği gibi isimlerimizi yazdırıcaz kısmetse bu ay :))
kizlar misafirim geldi cikmam gerek sonra yine girerim ,,inanin giremedigim vakitlerde hep aklimdasiniz ne oldu kader arkadaslarima diye merak ediyorum bazende dua ediyorum herkezin adina.,,,gorusmek uzre bye
seni bana allah gönderdi desem, ikimiz birbirimiz ancak bu kadar anlarız sanırım
pazar adet tarihim, salı günü yani adetin 3. günü gitsem diyorum bakalım.
birde bu sperm testi hangi hastanelerde yapılıyordur acaba? hangi bölüm de falan?
bat 6 mayıs az önce test yaptım ve çalışmaların 4. ayını da geride bırakmış olduk
Kizlar kirmizi.... Geldi sonunda ama benimde sistemim bozuldu yani p.tesi dr.gitcem ve muayene olcam ve var ne yok ogreneyim bakalim. Cok etkilendigimi goren esim ani h. Sonu tatili ayarladi birazdan yola cikip 2 gunluge izmire gidicem cook gerginim ama bekliyordum bu sonu cunku anneler hisseder bende hissederdim hamis olsaydim cunku oldugum ay bir hafta onceden anladim. t cok dedim takmadim takmicam ama daha nasil yapilir bilmiyorum galiba neyse kismet diyip gecistircem.. Iyikide tutmusum kendimide test falan yapip iice yamultmadim kendimi. Aslinda baslayali cok olmadi ama yinede muayene olmak istiyorum belki esimi gonderirim bu kez muayeneye:)
neden bana yardımcı olmuyorsunuz
ezikmiyim ben:)
Kizlar kirmizi.... Geldi sonunda ama benimde sistemim bozuldu yani p.tesi dr.gitcem ve muayene olcam ve var ne yok ogreneyim bakalim. Cok etkilendigimi goren esim ani h. Sonu tatili ayarladi birazdan yola cikip 2 gunluge izmire gidicem cook gerginim ama bekliyordum bu sonu cunku anneler hisseder bende hissederdim hamis olsaydim cunku oldugum ay bir hafta onceden anladim. t cok dedim takmadim takmicam ama daha nasil yapilir bilmiyorum galiba neyse kismet diyip gecistircem.. Iyikide tutmusum kendimide test falan yapip iice yamultmadim kendimi. Aslinda baslayali cok olmadi ama yinede muayene olmak istiyorum belki esimi gonderirim bu kez muayeneye:)
Ayy aysem ezermiyiz biz hic seni. Bak karsinda regl olmus ve sonuc bu bile olsa rahatlamis bi hatun duruyo, sor annem ne istiyorsan noldu sana bakayim anlatt:)
canım ya sen zaten üzgün ve rahatsın bide benim sıkıntıma bugün sen kafa yorma istersen kıyamam sanabaşka zaman dertleşiriz.
.Saolun kizlar bekliyordum ama bu kadar gec degil gecikince gecen ayda boyle yapti bana yaa 27 gun suren regl once 29 a cikti simdede 33u gunu buluyor iki aydir cildiricam yaa mecsim degisikligide streste yapar normal yaziyo ama bakacagim artik caresine bilemedim... Bu arada ben sizle telefondan baglandigimdan yine gorusecegiz aralarda , dururmuyum ben sizden haber almadan yada haber vermedenn:)
Saolun kizlar bekliyordum ama bu kadar gec degil gecikince gecen ayda boyle yapti bana yaa 27 gun suren regl once 29 a cikti simdede 33u gunu buluyor iki aydir cildiricam yaa mecsim degisikligide streste yapar normal yaziyo ama bakacagim artik caresine bilemedim... Bu arada ben sizle telefondan baglandigimdan yine gorusecegiz aralarda , dururmuyum ben sizden haber almadan yada haber vermedenn:)
egzantrikressam batdaşımmmm :))) geldi mi kırmızılarrr :) benim ses seda yok ama karnım ağrıyo gibi sanki ay kendimi dinlemekten sürekli ay geldi deyp orkidle wye koşmaktan yoruldum :)
pardon canım karnım ağrıyo demişin amaaaaan görmedim yavv..
belirti başka varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?