- Konu Sahibi pembemasal
Hüma muayene haric bi ücret alıyor mu nuran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM BELUŞ VE ÖZLEMİM NADASA ÇEKİLDİLER UZAKLAŞTIRMA VERDİM BEN ONLARA DÖNERLER YAKINDA AMA İYİLER BANUCUMDA ÇOK İYİ İZMİRE GELDİ GÖRÜŞTÜK BELUŞ BANU BEN ÇOK TATLI KIZLAR GÖRMENİZ LAZIM , BANU BUGÜN VE HATTA ŞUAN UÇAKTA FİNLANDİYAYA DÖNÜYOR ,,,,YAZMAYA BAŞLAR VARINCA...ya kısçelerim,bişi sorcam.biizm mart topiğinden bi sürü kızçemiz vardı...beluş ,özlem ,yalel ,narmik ,nariko vardı hatırladıklarım...bu kızçeler kayboldular artık görünmüyolar..banu tatilde yok zaten..Umarım hepsi iyidir.
AYYY ÇOK SEVİNDİM OĞLAN ANNESİ OLACAN HAA BAKALIM BİZİMKİ DAHA KÜÇÜK NE ZAMAN GÖSTERECEK BİLMİYORUZ RABBİM HAYIRLI EVLATLAR VERSİN HEPİMİZE
CANIM BELUŞ VE ÖZLEMİM NADASA ÇEKİLDİLER UZAKLAŞTIRMA VERDİM BEN ONLARA DÖNERLER YAKINDA AMA İYİLER BANUCUMDA ÇOK İYİ İZMİRE GELDİ GÖRÜŞTÜK BELUŞ BANU BEN ÇOK TATLI KIZLAR GÖRMENİZ LAZIM , BANU BUGÜN VE HATTA ŞUAN UÇAKTA FİNLANDİYAYA DÖNÜYOR ,,,,YAZMAYA BAŞLAR VARINCA...
evet artık oğlum falan diyerek seviyorum kuzumu :) tam üç aylıkken belli oldu kızlarımız nazlı oluyor göstermiyor kendini ama oğullarımız hemen gösteriyor kendini seninki kaç haftalık oldu malum pek takip edemedim bulantıdan
Yavrum karnim falan agriyo ama hala olmadim test yapsam benim hemen cikmiyor ki 1 hafta gecmeden gecen sefer cikmamisti yine cikmaz olsa bile ama ben anlarim hamis degilim bukadarda olmaz gayet iyim off beklemek cok zorrryap kiz testi bende catladim burda bu kiza neolduda regli gelmedi diye,,,,canimsin sen zuzu bende inanki seni cok sevdim,,hatirliyorum tanistigimiz gunu hatirlamazmiyim... oncelikle sunu soyliyim her insanda ve her hamilelikte belirtiler ilaki olucak diye bisey yok ,ben kizimda hamile kaldigimda ,ki ozamanlar regl gunlerimi bile hesabini tutmaz bilmezdim,,soyle kendi kendime bir gun oturdum koltukta ve dedimki yaww sanki ben coktandir regl olmuyorum dedim kikikikikiiiiiiii ,tabi regl olacakmisim gibi oldum ilk 4 gun felan ama olmadim hatirliyorum, ve o kacamak olan gece aklima geldi , kiz yoksaaaa `! dedim sonra yok canim bir gecede imkani yok dedim,,,,sonra yinede ne olur ne olmaz diye gidip test aldim ..naahhh kocaman cift koyu kirmizi yandi sok oldum .hemen doktora gittim bana 3 haftalik dedi,ve ben 1 bucuk aylik olana kadar hic ama hic bir belirtim olmadi 1 bucuk aydan sonra kasiklarim muthis agrimaya basladi ,doktor korkma ilk gebeligin vucudun aciliyor bebek yer yapiyor buyudukce ondan dedi ve rahatladim.bu arada hayal guzel isim ama hayalimsin hhmmmmm bilmemki ..benim kizimin adi da senem canim
slm kızlar biz geldikk Allahıma şükürler olsun bebeğin kalp atışı başlamış ama dinlemedik . doktor amcamız gelişimide çok iyi dedi. 6 haftalık olmuşuz 20 gün sonra tekrar gitcez
Maşallah canım..Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)
Yavrum karnim falan agriyo ama hala olmadim test yapsam benim hemen cikmiyor ki 1 hafta gecmeden gecen sefer cikmamisti yine cikmaz olsa bile ama ben anlarim hamis degilim bukadarda olmaz gayet iyim off beklemek cok zorrr
kızlarr selam herkese
reglinizi kaç gün geçince beta hcg yaptırdınız Birde değerleriniz kaç çıktı.Bilgi verirseniz çok sevinirim :))
slm kızlar biz geldikk Allahıma şükürler olsun bebeğin kalp atışı başlamış ama dinlemedik . doktor amcamız gelişimide çok iyi dedi. 6 haftalık olmuşuz 20 gün sonra tekrar gitcez
saol cnm . Allahım herkese nasip etsin .tez zamanda inş. dualarım hep sizinle kızlar her dua edişimde sizler içinde ediyorum
8+6 OLDUM BUGÜN BAKALIM NE ZAMAN GÖSTERECEK GÖRECEZ ,,, BENİM İÇİN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL CİNSİYET SADECE HAZIRLIK AŞAMASINDA NE OLDUĞUNU BİLEYİM YETER
çok şükür canım.Allah ım sağ salim kucağına almanı nasip etsin çok sevindim :))
BENİM BAŞ DÖNMEM OLUYOR ÇOK FAZLA TİKSİNDİĞİN BİRSEY OLMADI AKSİNE DANA GİBİ YİYORUM HAFİF MİDE BULANTILARI VAR VE ASIRI GAZ SIKINTISI ONUN DIŞINDA İYİYİM YORGUNLUK HİSSİ AYRI TABİ ONSUZ OLURMU HİÇ...zaten ondan meraklanıyoruz bu kadar bekleyip cinsiyet ayrımı yapmamızda nankörlük olurdu heralde :) maşallah 9 hafta olmuş bile ben o dönemlerde baya zorlandım kilo verdim tavuktan tiksindim hala yiyemiyorum önceleri belli değil cinsiyet diye kıyafetlere bakmıyordum ama artık kendimi tutamıyorum neler neler almak istiyorum
çok saol canım darısı tez zamanda sizin başınıza inş. tatlım sana bişey sorcam doktorun şu kadar zaman korunman gerekirmi dedi yoksa hemen istiyosan bebek yapabilirsiniz mi dedi
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar...
Rabbim isteyen herkese şu mübarek günün ve saatlerin yüzü suyu hürmetine, sağlıklı, akıllı, inançlı, nur topu gibi bebekler nasip etsin inşallah...
bu arada pembemasal seninle batlarımız aynıydı. ben de henüz adet olmadım ama bugün adet belirtilerim başladı yeniden.Allah hakkımızda hayırlısını versin...
hamile arkadaşlarımız bizim için dua etsinler bol bol :))