• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

:1::1:ayyy kiz guldurdun beni yaaa alemsin yanim canim yap artik yapp yapp yapp pembemasal testini yapp:47:

canim uzulme bende gecen ay yaptim sogan suyunu olmadi bu ay bisi yapmadim yine olmadi:26:oluruna birak hayirlisiyla olur

bakalım bırakalım haırlısıyla ikinci kürüde yapayım diyorum kaybedecek bişeyim yok nasıl olsa

Kızlar ben sımdılık kacar bu gun cuma gıdıyım tombıs baba annemın elını opıyım gorusuruz yıne ıyı kı varsınız Allah butun dualarımızı kabul etsın Ya Rabbim Amin

valla ben kızıma hamileyken 13 kilo almıstım 60dan 73 olmustum dogumdan cıktım 68 kiloyum sonra emizrirken falan 64 düştüm baya kaldım 64te
gecen sene bu zamanlar rejime başladım 58e düştüm herkez sok oldu cok zayıflamıssın diye tabi rejmi bırakınca bide tatil ramazan ayı girdi araya 60 oldum şimdi 61de kalmaya çabalıyorum inşallah almam aslında 59 falan olsam iyide gözüm yemiyor rejmi n:27::27:

yapmaz sanmam cok iyi bir kadn git görüş begenmezsen başka doktora gidersin ama memnun kalacagına eminim

valla ben hep basliyorum rejimee ama ogun bitiyor yinee:27:esofman bile aldim sauna ama 2kere yaptim simdi canim hic istemiyorrr:1:rejime baslayinca daha cok yiyesim geliyor benim anlamadim yaa

M zaman hümaya mi gitsem acaba dünyada aynur simura gidecektim hümada bildiğiniz iyi doktor varmi

merhaba özlem hanım ben 3 aylık hamileyim erciyes kartalda demet cengize gidiyorum ve çok memnunum ayrıca ultrasonları çok ileri teknojide bebek diğer ultrasonlara göre daha net görünüyor ayrıca 4 boyutlusuda var tavsiye ederim ama illa hüma dersenizde cahit bey var hümada oda iyi doktordur

Sende mi hümada doğum yaptın nuran
ewet canım orda dogum yaptım mükemmler ilgilendiler sezaryen oldu benimki sigortamız da var neysem kampanya yapmıslar bahar kampanyası diye 5 kuruş para vermemiştim hatta eşime hala derim dogumuda bedavaya getirdin diye :1::1::1:

benim de karsi komsun kayseriden gelin aliyor ogluda orada oturuyor bende sizlerle bir baglanti kurayim dedim:16::16:
vallamı kızz kayseriden kız almak zordur kimlerdenmiş acaba :1::1::1::1:

Son düzenleme:
topiği yeni gördüm kızlar öncelikle Allah bu güzel cuma gününde herkesin gönlüne göre versin. benim de bat 8 mayıs ama ben dün beta hcg yaptırdım ama negatif çıktı yani <1 dediler çook üzüldüm ama hala umut var içimde belki bebek daha salgılamadı hormonu diye sizce boşuna mı hevesleniyorum ben. nolur bir akıl verin artık ben de sizin topikte olmak istiyorum. bu arada ben de kayseriden:))))))))

ewet canım orda dogum yaptım mükemmler ilgilendiler sezaryen oldu benimki sigortamız da var neysem kampanya yapmıslar bahar kampanyası diye 5 kuruş para vermemiştim hatta eşime hala derim dogumuda bedavaya getirdin diye :1::1::1:

vallamı kızz kayseriden kız almak zordur kimlerdenmiş acaba :1::1::1::1:

valla bilemiyorum ki kimlerden komsum orada simdi gelince sorarim.orada tekstil fabrikasi varmis bay bayan orada calisiyorlarr

Back