• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlarini Mayisa saklayanlar...

zaten ondan meraklanıyoruz bu kadar bekleyip cinsiyet ayrımı yapmamızda nankörlük olurdu heralde :) maşallah 9 hafta olmuş bile ben o dönemlerde baya zorlandım kilo verdim tavuktan tiksindim hala yiyemiyorum önceleri belli değil cinsiyet diye kıyafetlere bakmıyordum ama artık kendimi tutamıyorum neler neler almak istiyorum
BENİM BAŞ DÖNMEM OLUYOR ÇOK FAZLA TİKSİNDİĞİN BİRSEY OLMADI AKSİNE DANA GİBİ YİYORUM HAFİF MİDE BULANTILARI VAR VE ASIRI GAZ SIKINTISI ONUN DIŞINDA İYİYİM YORGUNLUK HİSSİ AYRI TABİ ONSUZ OLURMU HİÇ...

CANIM GÖZÜN AYDIN NEDEN DİNLEMEDİNİZ KALP ATIŞINI MERAK ETTİM[/QUOTE]

o yorgunluk hissi hiç gitmiyor ki sabahları zor kalkıyorum içimizde kocaman bir makina var devamlı bişeyleri büyüyor ve bizde uyumak uyumak uyumak istiyoruz nerdeyse eve misafir kabul etmiycem :)süt falan içebiliyormusun bari dişleri kaybetmenin en büyük nedeni süt içememekmiş ben folik asiti bitirdim elevite başladım oda acayip bir ilaç 12 vitamin mineral demir calsiyum folik asit magnezyum yok yok içinde

CANIM BELUŞ VE ÖZLEMİM NADASA ÇEKİLDİLER UZAKLAŞTIRMA VERDİM BEN ONLARA DÖNERLER YAKINDA AMA İYİLER BANUCUMDA ÇOK İYİ İZMİRE GELDİ GÖRÜŞTÜK BELUŞ BANU BEN ÇOK TATLI KIZLAR GÖRMENİZ LAZIM , BANU BUGÜN VE HATTA ŞUAN UÇAKTA FİNLANDİYAYA DÖNÜYOR ,,,,YAZMAYA BAŞLAR VARINCA...

eminim öyledirler canım,görünmeyince merak ettim :))) Narikoya başka bir tpikte rastladım selam verdim aama cevap vermedi..Ama burdaki tüm kızçelerin hepsi de iyi ve hepsi de güzel gönüllü.Allah hepimizin dularını kabul etsin :)))

tulins cnm senin cinsiyeti belli oldumu tatlım. kaç haftalık oldunuz siz
YOK DAHA ERKEN CANIM 8+6 OLDUK BUGÜN HAZİRAN AYI İÇİNDE BELLİ OLUR BELKİ BİLEMİYORUM SIPANIN KEYFİNE BAĞLI BİRAZDAA
BENİM BAŞ DÖNMEM OLUYOR ÇOK FAZLA TİKSİNDİĞİN BİRSEY OLMADI AKSİNE DANA GİBİ YİYORUM HAFİF MİDE BULANTILARI VAR VE ASIRI GAZ SIKINTISI ONUN DIŞINDA İYİYİM YORGUNLUK HİSSİ AYRI TABİ ONSUZ OLURMU HİÇ...

CANIM GÖZÜN AYDIN NEDEN DİNLEMEDİNİZ KALP ATIŞINI MERAK ETTİM

o yorgunluk hissi hiç gitmiyor ki sabahları zor kalkıyorum içimizde kocaman bir makina var devamlı bişeyleri büyüyor ve bizde uyumak uyumak uyumak istiyoruz nerdeyse eve misafir kabul etmiycem :)süt falan içebiliyormusun bari dişleri kaybetmenin en büyük nedeni süt içememekmiş ben folik asiti bitirdim elevite başladım oda acayip bir ilaç 12 vitamin mineral demir calsiyum folik asit magnezyum yok yok içinde[/QUOTE]
UYKUYLA İLGİLİ SORUNUM VAR YORGUNLUK HİSSİ VAR AMA ÇOK UYUYAMIYORUM GÖZLER AÇILIVERİYOR SABAHIN KÖRÜNDE ENTERESAN , SÜT İÇMEYE ÇALIŞIYORUM AMA GAZ SIKINTIM VAR DEDİM YA ACAYİP ZORLUYOR İÇİNCE AYRAN VE YOĞURT PEYNİR TÜKETMEYE ÇALIŞOIYORUM BENDE DAHA FAZLA , MAYISIN ONBEŞİNDE KONTROLÜMÜZ VAR BAKALIM BELKİ KESER BİZİMDE FOLİK ASİTİ

kizlar kactim ben gorusuruz yineee bol hamileli gunler diliyorum herkesee:16::16::16:

YOK DAHA ERKEN CANIM 8+6 OLDUK BUGÜN HAZİRAN AYI İÇİNDE BELLİ OLUR BELKİ BİLEMİYORUM SIPANIN KEYFİNE BAĞLI BİRAZDAA

o yorgunluk hissi hiç gitmiyor ki sabahları zor kalkıyorum içimizde kocaman bir makina var devamlı bişeyleri büyüyor ve bizde uyumak uyumak uyumak istiyoruz nerdeyse eve misafir kabul etmiycem :)süt falan içebiliyormusun bari dişleri kaybetmenin en büyük nedeni süt içememekmiş ben folik asiti bitirdim elevite başladım oda acayip bir ilaç 12 vitamin mineral demir calsiyum folik asit magnezyum yok yok içinde
UYKUYLA İLGİLİ SORUNUM VAR YORGUNLUK HİSSİ VAR AMA ÇOK UYUYAMIYORUM GÖZLER AÇILIVERİYOR SABAHIN KÖRÜNDE ENTERESAN , SÜT İÇMEYE ÇALIŞIYORUM AMA GAZ SIKINTIM VAR DEDİM YA ACAYİP ZORLUYOR İÇİNCE AYRAN VE YOĞURT PEYNİR TÜKETMEYE ÇALIŞOIYORUM BENDE DAHA FAZLA , MAYISIN ONBEŞİNDE KONTROLÜMÜZ VAR BAKALIM BELKİ KESER BİZİMDE FOLİK ASİTİ[/QUOTE]

hmm sanki biri erkek felan dedi gibi okudumda o yüzden şaşırdım. biz artık onların ellerine bağlıyız tatlım. canları ne zaman isterse ozaman öğrencez artık

UYKUYLA İLGİLİ SORUNUM VAR YORGUNLUK HİSSİ VAR AMA ÇOK UYUYAMIYORUM GÖZLER AÇILIVERİYOR SABAHIN KÖRÜNDE ENTERESAN , SÜT İÇMEYE ÇALIŞIYORUM AMA GAZ SIKINTIM VAR DEDİM YA ACAYİP ZORLUYOR İÇİNCE AYRAN VE YOĞURT PEYNİR TÜKETMEYE ÇALIŞOIYORUM BENDE DAHA FAZLA , MAYISIN ONBEŞİNDE KONTROLÜMÜZ VAR BAKALIM BELKİ KESER BİZİMDE FOLİK ASİTİ[/QUOTE]

sütte yapar gaz dimi :) o ayrıntıyı unuttum canım dere otu yemeyi dene ondada bol miktarda kalsiyum var yoğurt o kadar değilde bazen üç öğün domates salatalık peynir ekmek yemek geliyor içimden vede yiyorum enim kontrolümde 30 mayıs o zamana 4 aylık olacak hayırlısıyla burdaki dostluklar çok güzel daha bir kaç ay önce soğan suyundan ncirden tavsiyeler veriyorduk şimdi hafta hafta bebeklerin gelişimini anlatıyoruz inşallah burdaki herkes bebek sahibi olur o zaman dahada mutlu olurum

latacımm napıyosun tatlım epeydir yoksun merak ettim seni :)))umarım herşey yolundadır canım..

s.a kızlar herkese hayırlı cumalarr:16::16::16:

kızlar ben sabah doktora gittim yumurtam çatlamamış...doktor klomene başlatıcaktı sonra vazgeçti DOSTINEX diye bir ilaç verdi... ayın 14ünde tekrar kontrole gidicem...bu ilaç ne işe yarıyor bilgisi olan yada daha önce kullanan varmı kızlar..

UYKUYLA İLGİLİ SORUNUM VAR YORGUNLUK HİSSİ VAR AMA ÇOK UYUYAMIYORUM GÖZLER AÇILIVERİYOR SABAHIN KÖRÜNDE ENTERESAN , SÜT İÇMEYE ÇALIŞIYORUM AMA GAZ SIKINTIM VAR DEDİM YA ACAYİP ZORLUYOR İÇİNCE AYRAN VE YOĞURT PEYNİR TÜKETMEYE ÇALIŞOIYORUM BENDE DAHA FAZLA , MAYISIN ONBEŞİNDE KONTROLÜMÜZ VAR BAKALIM BELKİ KESER BİZİMDE FOLİK ASİTİ

hmm sanki biri erkek felan dedi gibi okudumda o yüzden şaşırdım. biz artık onların ellerine bağlıyız tatlım. canları ne zaman isterse ozaman öğrencez artık[/QUOTE]

onu ben dedim canım benimki erkek 13 haftalık benim kuzum kendini gösterdi geçen hafta bide gittiğim hastanede ultrason çok iyi bebek çok net görünüyor 4 boyutlu gösterimi de var

kızlar yaa benim gibi doktoru uzak olan vamı şimdi kara kara düşünüyorum ne yapcam diye eşimde şehir dışına işe gitcekmiş hafta sonları gelcekmiş doğum zamanı ne yapıcaz diye onu düşünmeye başladık. bana bi akıl verin eşim zor olcak değiştirelim diyo .

s.a kızlar herkese hayırlı cumalarr:16::16::16:

kızlar ben sabah doktora gittim yumurtam çatlamamış...doktor klomene başlatıcaktı sonra vazgeçti DOSTINEX diye bir ilaç verdi... ayın 14ünde tekrar kontrole gidicem...bu ilaç ne işe yarıyor bilgisi olan yada daha önce kullanan varmı kızlar..

tatlım dostinex prolaktin hormonu yüksek olanlara veriliyor.ben kullandım.göğüslerden süt gelmesi,adet düzensizliği,tüylenme gibi sorunları olanlara hormon tahlli yaptıktan sonra veriliyo.gerçi ben hiçbir belirtisini göstermedim ama..ayrıca bu hormonun diğer adı stres hormonu..bide yumurta kalitesini yükseltiyomuş..ben kullandım(1 tableti 2 ye böldüm.yarısını p.tesi,yarısını perşembe içtim) ve 2.ayımda hamile kaldım.ilacı kullanırken korunmadım hamile olduğumu öğrendiğim anda ilacı kestim çünkü düşüğe neden oluyo.

kızlar yaa benim gibi doktoru uzak olan vamı şimdi kara kara düşünüyorum ne yapcam diye eşimde şehir dışına işe gitcekmiş hafta sonları gelcekmiş doğum zamanı ne yapıcaz diye onu düşünmeye başladık. bana bi akıl verin eşim zor olcak değiştirelim diyo .

tatlım sen nerede oturuyordun ona göre yorum yapalım.

Son düzenleme:
hmm sanki biri erkek felan dedi gibi okudumda o yüzden şaşırdım. biz artık onların ellerine bağlıyız tatlım. canları ne zaman isterse ozaman öğrencez artık

onu ben dedim canım benimki erkek 13 haftalık benim kuzum kendini gösterdi geçen hafta bide gittiğim hastanede ultrason çok iyi bebek çok net görünüyor 4 boyutlu gösterimi de var[/QUOTE]

hmm gözün aydın cnm ne güzel sen öğrenmişsin darısı bizim başımıza inş

hoşgeldin arkadasım hiç bir zmana ümidimizi kaybetmiyoruz valla burda söktürücü içipte dün hamilelik haberini aldıgımız arkadasımız var yani herzman umut vardır
ayrca bu topikten ayrılmıyoruz hamilede kalsak şansımız haziranada kaysa hep burdayız :3:
demek sende kayseridesin ne güzel yaa inşallah beraber dogurup büyütürüz hem görüşürzde ne güzel oldur tekrar hoşgeldi

öyle canım artık ben de katıldım aranıza gebe olana kadar sizinleyim olursam olduktan sonra da sizinle olmak isterim:) ben bu kadınlar kulubü sayesinde çok şey öğrendim hayata bakışım değişti desem yalan olmaz. şimdi yeni bir topikte sizlerleyim ve gerçekten çok da heyecanlıyım. Allah hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın. evet kayseriliyim ve burda yaşıyorum evet çok güzel olur hatta buluşma düzenleyebiliriz bebişlerle:)

hosgeldin canim aramiza gec dollenme olabilir canim yaa daha da varmis gunune hayirlisi olsun canim gununde olmazsan tekrarlarsin canim testini

canım inşallah öyle olur ama ben de göğüs ağrısı falan hiç yok ondan korkuyorum gebe olsam olurdu heralde diyorum:( bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..

Back